Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yoyko bebek arabası kullananlar ?

Bayanlar yoyko kullanan var mı yardimci olabilir mi easyo modeli hoşuma gitti ve hafif ayrıca h. Burada da çok büyük bir indirim var

Bayanlar yoyko kullanan var mı yardimci olabilir mi easyo modeli hoşuma gitti ve hafif ayrıca h. Burada da çok büyük bir indirim var
1 398 liraya düşüyor cok iyi fiyat 1700 kusurden duşmus ben alanlarin yorumlarini okudum disarda inceleyip alan olms disarda begenildiysa araba guzel bi arabaya benziyor simdiki arabalarin cogu bu model son zamanlarda cogu marka bu modelden bi tane yapms bende begendim

Evet fiyat çok uygun bende bir kaç olumlu yorum okudum ve hafif bir araba ama görmeden karar vermek çok zor

Evet fiyat çok uygun bende bir kaç olumlu yorum okudum ve hafif bir araba ama görmeden karar vermek çok zor
Chicco trio love travel set var oda indirimde magzada incelemistim port bebe anakucagi otokoltugu aparati chicco cantasi falan set icinde 2 600den 2000bin kusure dusuyor cok iyi bir set arava cok saglam ve pedleri ve kumasi kaliteli gelmisti yoykonun bu modeli gibi ama ekstra seyleri var görseli superdi

Evet onu araştırmistim canım ama çok fazla ağır ve baston gibi itme kolları tek elle kullanılmaz yani o yüzden Eledim yoksa eminim çok kalitelidir chicco sonuçta

Ben bu fotoğraftaki modeli aldım. Harika bir araba. Köy yolu,çamur, tasli yollar vs baya engebeli yollarda kullandim. Hiçbir sorun/hasar olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hı anladım canım :) ben çok kararsız bir insanım ya hiç bilemiyorum fiyati çok uygun aslında şu an
Yoykonun ilk modelinden bahsetmis cnm ben ilk yazimda konuyu acarken paylastigim resim oda cok tercih edildi bense merak ediyorm son cikan modeller nasil kullananlar varmi diye

Biz aldik 360 derece donen modelini cok kaliej hafif kullanisli ve emniyetli ancak aldigimiz yerde hotmom modelini gorunce onunla degistirmeye karar verdik

Biz aldik 360 derece donen modelini cok kaliej hafif kullanisli ve emniyetli ancak aldigimiz yerde hotmom modelini gorunce onunla degistirmeye karar verdik
Diger markalardaki muhadilleri cok pahali hotmomda cok şık gorunuyor memnun kalmaniza sevndm ins uzun yillar kullanirsiniz ben daha yumuşak pedli chicco trio love yoyko easyo tarzi cok begendim chiccoyu inceleyen biri olarak aklimda kaldi fakat indirimden almak lazm

Chicco trio love in ici darmis bir süre sonra çocuk sigmiyormus filan diye yorumlar okudum canım internette

selam,

biz de dün black friday indiriminden aldık, yorumları araştırınca YOYKO HOTMOM mantıklı geldi, umarım biz de memnun kalırız. almayanlar varsa şuan en uygunu hepsiburada.com da.

Yoyko hotmom Mima xari'nin birebir kopyası kalite olarak aynı değildir tabiki ama görüntü birebir aynı ve fiyatı da mimanın yarısı kadar.

Canlı inceleme fırsatım hiç olmadı ama değer gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…