Travel sistemYoykonun hangi modelini kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Travel sistemYoykonun hangi modelini kullanıyorsunuz
1 398 liraya düşüyor cok iyi fiyat 1700 kusurden duşmus ben alanlarin yorumlarini okudum disarda inceleyip alan olms disarda begenildiysa araba guzel bi arabaya benziyor simdiki arabalarin cogu bu model son zamanlarda cogu marka bu modelden bi tane yapms bende begendimBayanlar yoyko kullanan var mı yardimci olabilir mi easyo modeli hoşuma gitti ve hafif ayrıca h. Burada da çok büyük bir indirim var
Evet fiyat çok uygun bende bir kaç olumlu yorum okudum ve hafif bir araba ama görmeden karar vermek çok zor1 398 liraya düşüyor cok iyi fiyat 1700 kusurden duşmus ben alanlarin yorumlarini okudum disarda inceleyip alan olms disarda begenildiysa araba guzel bi arabaya benziyor simdiki arabalarin cogu bu model son zamanlarda cogu marka bu modelden bi tane yapms bende begendim
Chicco trio love travel set var oda indirimde magzada incelemistim port bebe anakucagi otokoltugu aparati chicco cantasi falan set icinde 2 600den 2000bin kusure dusuyor cok iyi bir set arava cok saglam ve pedleri ve kumasi kaliteli gelmisti yoykonun bu modeli gibi ama ekstra seyleri var görseli superdiEvet fiyat çok uygun bende bir kaç olumlu yorum okudum ve hafif bir araba ama görmeden karar vermek çok zor
Evet onu araştırmistim canım ama çok fazla ağır ve baston gibi itme kolları tek elle kullanılmaz yani o yüzden Eledim yoksa eminim çok kalitelidir chicco sonuçtaChicco trio love travel set var oda indirimde magzada incelemistim port bebe anakucagi otokoltugu aparati chicco cantasi falan set icinde 2 600den 2000bin kusure dusuyor cok iyi bir set arava cok saglam ve pedleri ve kumasi kaliteli gelmisti yoykonun bu modeli gibi ama ekstra seyleri var görseli superdi
Hangi fotoğraf canım yüklenmesi sanırımBen bu fotoğraftaki modeli aldım. Harika bir araba. Köy yolu,çamur, tasli yollar vs baya engebeli yollarda kullandim. Hiçbir sorun/hasar olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Konuyu açan bayanın yüklediği fotoğraf demek istemiştim canım :)Hangi fotoğraf canım yüklenmesi sanırım
Hı anladım canım :) ben çok kararsız bir insanım ya hiç bilemiyorum fiyati çok uygun aslında şu anKonuyu açan bayanın yüklediği fotoğraf demek istemiştim canım :)
Yoykonun ilk modelinden bahsetmis cnm ben ilk yazimda konuyu acarken paylastigim resim oda cok tercih edildi bense merak ediyorm son cikan modeller nasil kullananlar varmi diyeHı anladım canım :) ben çok kararsız bir insanım ya hiç bilemiyorum fiyati çok uygun aslında şu an
Evet kullanan birileri varsa yorum yapsa keşke iyi olurduYoykonun ilk modelinden bahsetmis cnm ben ilk yazimda konuyu acarken paylastigim resim oda cok tercih edildi bense merak ediyorm son cikan modeller nasil kullananlar varmi diye
Diger markalardaki muhadilleri cok pahali hotmomda cok şık gorunuyor memnun kalmaniza sevndm ins uzun yillar kullanirsiniz ben daha yumuşak pedli chicco trio love yoyko easyo tarzi cok begendim chiccoyu inceleyen biri olarak aklimda kaldi fakat indirimden almak lazmBiz aldik 360 derece donen modelini cok kaliej hafif kullanisli ve emniyetli ancak aldigimiz yerde hotmom modelini gorunce onunla degistirmeye karar verdik
Chicco trio love in ici darmis bir süre sonra çocuk sigmiyormus filan diye yorumlar okudum canım internetteDiger markalardaki muhadilleri cok pahali hotmomda cok şık gorunuyor memnun kalmaniza sevndm ins uzun yillar kullanirsiniz ben daha yumuşak pedli chicco trio love yoyko easyo tarzi cok begendim chiccoyu inceleyen biri olarak aklimda kaldi fakat indirimden almak lazm
selam,Diger markalardaki muhadilleri cok pahali hotmomda cok şık gorunuyor memnun kalmaniza sevndm ins uzun yillar kullanirsiniz ben daha yumuşak pedli chicco trio love yoyko easyo tarzi cok begendim chiccoyu inceleyen biri olarak aklimda kaldi fakat indirimden almak lazm
Evet canim cok uygun bence alinir cunki 2018 geliyor 2017 btmeden cogu modeli ellerinden cikarmaya calisiyordur firma benm bebegim olsa alirdimValla su an baya indirim var hepsi burada da yoyko luxury 700 tl ama alsam mı karar veremedim
Maalesef canım söyledikten sonra girdim siteye indirim bitmişti alamadımEvet canim cok uygun bence alinir cunki 2018 geliyor 2017 btmeden cogu modeli ellerinden cikarmaya calisiyordur firma benm bebegim olsa alirdim