- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi AngryPenguin
son dk larmış![]()
Tövbe ya sinirden gülüyorum.
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son dk larmış![]()
hey Allahım ya. dns falan değiştirmek istemeyen napcak
Tövbe ya sinirden gülüyorum.Yassah hemşerim yazsınlar bari,kuru kuru ulaşılamıyor geriyor beni.
![]()
Fox da Fatih Portakal'ın programında sosyal medya yasakları konuşuluyor ilgililere duyrulurÇok iyi gidiyor
![]()
Şok oldum, şu hakim olayını bilmiyordum ben.![]()
crome zenmate indirip ayarlarını londra yaphadi ama dns verin
demincek panpalarıma veda ettim vede içimdekileri kustum iktidara acep fişlenirmiyim :26: neden olsa kapancakya lafımı sokupta gidim didim![]()
crome zenmate indirip ayarlarını londra yap
o ne:26:
dur adım adım yardım et bana olmazmı kardeş![]()
o ne:26:
dur adım adım yardım et bana olmazmı kardeş![]()
Arkadaşlar giremeyenler varsa hem twitter hem youtube crome zenmate indirip ayarlarını londra yapın internet bankacılığı kullanırken programı kapatın yada sadece bu sitelere girerken açık tutun programı on/off düğmesi var bakın aşağıda açıp kapatmak çok basit
Eki Görüntüle 1040758
http://haber.rotahaber.com/chrome-zenmate-programi-nedir-zenmate-indir-kur_447796.html burdan bak cnım nasıl yüklendiğine...
sağolun canlar indi ama ayarlarını bulamadım şimdikte![]()
Fox'da yasağı destekleyenlerin tüm söylemlerine çok güzel cevaplar veriyorlar izleyin lütfen.
Facebook kapanamaz dediler![]()
Dur daha Youtube un kapatıldığını da yayın sırasında öğrenecekler o anı bekliyorum.![]()
he bu tekrar dimi burda öğrenicekler![]()