- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- Konu Sahibi AngryPenguin
son dk larmış
Tövbe ya sinirden gülüyorum. Yassah hemşerim yazsınlar bari,kuru kuru ulaşılamıyor geriyor beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son dk larmış
hey Allahım ya. dns falan değiştirmek istemeyen napcak
Tövbe ya sinirden gülüyorum. Yassah hemşerim yazsınlar bari,kuru kuru ulaşılamıyor geriyor beni.
Fox da Fatih Portakal'ın programında sosyal medya yasakları konuşuluyor ilgililere duyrulur Çok iyi gidiyor
Şok oldum, şu hakim olayını bilmiyordum ben.
crome zenmate indirip ayarlarını londra yaphadi ama dns verin
demincek panpalarıma veda ettim vede içimdekileri kustum iktidara acep fişlenirmiyim :26: neden olsa kapancakya lafımı sokupta gidim didim
crome zenmate indirip ayarlarını londra yap
o ne:26:
dur adım adım yardım et bana olmazmı kardeş
o ne:26:
dur adım adım yardım et bana olmazmı kardeş
Arkadaşlar giremeyenler varsa hem twitter hem youtube crome zenmate indirip ayarlarını londra yapın internet bankacılığı kullanırken programı kapatın yada sadece bu sitelere girerken açık tutun programı on/off düğmesi var bakın aşağıda açıp kapatmak çok basit
Eki Görüntüle 1040758
http://haber.rotahaber.com/chrome-zenmate-programi-nedir-zenmate-indir-kur_447796.html burdan bak cnım nasıl yüklendiğine...
sağolun canlar indi ama ayarlarını bulamadım şimdikte
Fox'da yasağı destekleyenlerin tüm söylemlerine çok güzel cevaplar veriyorlar izleyin lütfen.
Facebook kapanamaz dediler
Dur daha Youtube un kapatıldığını da yayın sırasında öğrenecekler o anı bekliyorum.
Facebook kapanamaz dediler
he bu tekrar dimi burda öğrenicekler