Youtube yasaklandı

hakaretvari konuşmayalım lütfen.bunlara rağmen oy veren insanlar var ben gibi...siz nasıl bu olanlara inanıyorsanız bizde inanmıyoruz bu kadar basit..aklımızdanda şüphe etmeyin..

Youtube ulusal güvenliğimize tehditmiş. Tabi suriye'ye karşı savaş çıkarmaya çalışan youtube zaten.

Youtube ulusal güvenliğimize tehditmiş. Tabi suriye'ye karşı savaş çıkarmaya çalışan youtube zaten.

hay ağzına sağlık, gerçek olmasa, bir saatin içinde kapatmazlardı youtube u, hatta umurlarında bile olmazdı, tüm bunlar gerçekki adamlar interneti yasaklama raddesine geldi

hay ağzına sağlık, gerçek olmasa, bir saatin içinde kapatmazlardı youtube u, hatta umurlarında bile olmazdı, tüm bunlar gerçekki adamlar interneti yasaklama raddesine geldi

Doğrulandı zaten hangisine yanalım böyle bir konuşma olmasına yoksa devlet sırlarının dinlenmesine mi nasıl istihbarat bu

Dış işleri Bakanlığı doğrulamış hala biz inanmıyoruz montaj diyorlar.Youtube da hobi olsun diye apar topar kapattılar zaten.İnterneti kapatsa sesiniz çıkmayacak ne güzel kafanız var sizin öyle.

hakaretvari konuşmayalım lütfen.bunlara rağmen oy veren insanlar var ben gibi...siz nasıl bu olanlara inanıyorsanız bizde inanmıyoruz bu kadar basit..aklımızdanda şüphe etmeyin..

İnanamıyorum, vallahi inanamıyorum...

Allah'ım sen bizi, topraklarımızı koru yarabbimmm... (AMİN)

elektiriğide kessin sadece akp ampülü yansın

aklımızı sınıyo sanırım bunuda yapayım bakalım beni ne kadar seviyo destekçilerim yine arkamdamı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…