- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.566
- Konu Sahibi AngryPenguin
Youtube kapandı
Kapandimi? E bende oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube kapandı
çok önceki konularda da paylaşıldığını görmüştüm
onlar da kaldırıldı mı
Sesi mi kısılmış hay Allah
Facede gördümde,başbakan için Yasin ve Fetih Sureleri okuyolarmış manevi destek için,yarında duası yapılacakmış...Hıı bu arada,bütün alim ulema başbakanı destekliyomuş,arkalarındaymışlar,Mekke Medine inliyomuş...Sinirlerim çok bozuldu,gülsem mi ağlasam mı bilemedim... :26:
İnterneti toptan kapatında kurutulun bari, gazatelerde sakıncalı bence, onu da okumasın mesela bu millet netten
Elektriği kesmezler.Bence elektirigi kessinler daha iyi,vah Türkiyem vah:26:
YouTube, Twitter, Facebook...
Ozgurluk bunlardan mi ibaret sizce hayatta??
Herkesin gorusune saygim var, fakat eger ortada bir ulusal guvenlik problem soz konusuysa, sizce ne yapilmaliydi?
Aferin cok guzel yaptiniz, bizim icimizi disimizi her seyimizi yayinlayin, biz de size alkis tutacagiz mi denmeliydi??
ABD ve Avrupa Ulkelerinin (hatri sayilir) herhangi bir tanesinin boyle bir skandali olsa?
Ulusal guvenliklerinin bir problemi olussa, sizce ne yaparlardi?
ABD`de yasamis biri olarak, 12 Eylul zamaninda orada bulunmus biri olarak, bence gereksiz tepki veriyor halk....
Tas ustunde tas birakmazlarken en ufak bir guvenlik aciginda, bence su an az bile yapiliyor...
Yani her ulke gelismis, bir biz mi gelisemedik?
Ozgurlugumuzu sadece Youtube vs. gibi siteler ile mi sinirladik?
Kaldi ki hepsi yurtdisi tabanli firmalar...
YouTube, Twitter, Facebook...
Ozgurluk bunlardan mi ibaret sizce hayatta??
Herkesin gorusune saygim var, fakat eger ortada bir ulusal guvenlik problem soz konusuysa, sizce ne yapilmaliydi?
Aferin cok guzel yaptiniz, bizim icimizi disimizi her seyimizi yayinlayin, biz de size alkis tutacagiz mi denmeliydi??
ABD ve Avrupa Ulkelerinin (hatri sayilir) herhangi bir tanesinin boyle bir skandali olsa?
Ulusal guvenliklerinin bir problemi olussa, sizce ne yaparlardi?
ABD`de yasamis biri olarak, 12 Eylul zamaninda orada bulunmus biri olarak, bence gereksiz tepki veriyor halk....
Tas ustunde tas birakmazlarken en ufak bir guvenlik aciginda, bence su an az bile yapiliyor...
Yani her ulke gelismis, bir biz mi gelisemedik?
Ozgurlugumuzu sadece Youtube vs. gibi siteler ile mi sinirladik?
Kaldi ki hepsi yurtdisi tabanli firmalar...
Elektriği kesmezler.
Simgeleri olan "ampul" söndü,patladı imalarına maruz kalmamak için bence
abd konusunda çok haklısın
onların o dönemdeki politikaları çok sertti ve her önlemi alıyolardı
şimdi türkiyeyi eleştirmeleri de bana komik geliyo o yüzden
şu aşamada ben de youtubeun kapatılmasını normal buldum ama dış ülkelerde dinleyebliyo sanırım hala
o konuda youtube içeriği kaldırmaya yanaşmamış diyolar dün tvde programlarda söylüyodu
Ulusal güvenliğimiz için twitterı, facebooku yasaklamak çok mantıklı gerçekten tüm dünya dinliyor, biliyor bir tek ülkenin vatandaşına yasak
Sağ üste yeşil bir ters üçgen oluşmuştur oraya gel yukarda fotoğrafını paylaştım
kapatma amacına ulaştımı ulaşmadımı
aslında ulaştı, tüm dünya görmeye devam ederken, yasak sebebiyle biz göremiyoruz, yani pazar günü oy verecekler göremiyor
kapatma amacına ulaştımı ulaşmadımı
aslında ulaştı, tüm dünya görmeye devam ederken, yasak sebebiyle biz göremiyoruz, yani pazar günü oy verecekler göremiyor
evet asıl amaç seçime kadar bişeylerin duyulmasına engel olmak
bunu söylemeyen kalmadı artık herşey ortada