Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Youtube videosu izleyerek bağlama çalmayı öğrenen var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Bir bağlamam var ücretli ders almak istemiyorum evde YouTube dan izleyerek çalmayı öğrenen var mı ben de öğrenebilir miyim acaba ? Müzik kulağım falan iyidir
ben gitar calmayı oyle ogrenmıstım akor nedır akora nasıl basılır 3-4 vıdeo ızlemıstım
calmak ıstedıgım sarkıların akorunu da netden bulmustum
sonra o sarkıyı gıtarla calıp soyleyenın vıdeosuna bakıp calmıstım
kı ben bunu seneeleeeeeer once yapmıstım sımdı daha rahat ve dogru ulasırsınız ıstedıgınız vıdeolara
neden olmasın muzık kulagınız varsa cok rahat yaparsınız
Merhaba arkadaşlar. Bir bağlamam var ücretli ders almak istemiyorum evde YouTube dan izleyerek çalmayı öğrenen var mı ben de öğrenebilir miyim acaba ? Müzik kulağım falan iyidir
Seneler önce YouTube yokken video kasetten gitar çalmayı öğrendi arkadaşımın kardeşi ve sonra baya bir süre grupta çaldı. Yetenek mi pratik mi bilmiyorum ama her kaseti iyice öğrenene kadar tekrarlardı
Eşim bir kaç müzik aletini çalabilen birisi. Bağlama için udemyden ders almıştı baya faydası oldu. Kulağı da iyi başka enstrümanlara da hakim öyle olunca oldu.
Benim kulağım da yok becerim de ama kalimbayı youtubeden öğreniyorum