Youtube videosu izleyerek bağlama çalmayı öğrenen var mı ?

Gonuldagii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
67
91
43
27
Merhaba arkadaşlar. Bir bağlamam var ücretli ders almak istemiyorum evde YouTube dan izleyerek çalmayı öğrenen var mı ben de öğrenebilir miyim acaba ? Müzik kulağım falan iyidir

Başta ders alın isterseniz. kardesim haftada bir saat ders aldi. 2 ayda ogrendi. Birakti kursu. Şimdi baya iyi caliyor

ben gitar calmayı oyle ogrenmıstım akor nedır akora nasıl basılır 3-4 vıdeo ızlemıstım
calmak ıstedıgım sarkıların akorunu da netden bulmustum
sonra o sarkıyı gıtarla calıp soyleyenın vıdeosuna bakıp calmıstım
kı ben bunu seneeleeeeeer once yapmıstım sımdı daha rahat ve dogru ulasırsınız ıstedıgınız vıdeolara

neden olmasın muzık kulagınız varsa cok rahat yaparsınız

Merhaba arkadaşlar. Bir bağlamam var ücretli ders almak istemiyorum evde YouTube dan izleyerek çalmayı öğrenen var mı ben de öğrenebilir miyim acaba ? Müzik kulağım falan iyidir
Seneler önce YouTube yokken video kasetten gitar çalmayı öğrendi arkadaşımın kardeşi ve sonra baya bir süre grupta çaldı. Yetenek mi pratik mi bilmiyorum ama her kaseti iyice öğrenene kadar tekrarlardı

deneyin görün. bu tür şeyler çok subjektiftir. ben yapamam muhtemelen ama müzik kulağı iyi olan biri için daha kolay olabilr

Ben olur diyorum. Matematik sorularını YouTube sayesinde çözmeye başlamıştım.

Eşim bir kaç müzik aletini çalabilen birisi. Bağlama için udemyden ders almıştı baya faydası oldu. Kulağı da iyi başka enstrümanlara da hakim öyle olunca oldu.
Benim kulağım da yok becerim de :D ama kalimbayı youtubeden öğreniyorum

Benim bir arkadaşım bayağı iyi gitar çalmayı öğrendi. İnanılmaz iyi öğrendi hem de. Bence imkansız değil.

Back
X