- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
bak bi tane daha kız var acap şeker bi izle ama ilk videosunu değil orda cok acemi hello irem yaz bak çok tatlı yaaa
evet izlemiştim onu da çok tatlı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bi tane daha kız var acap şeker bi izle ama ilk videosunu değil orda cok acemi hello irem yaz bak çok tatlı yaaa
İtiraf etmem gerekirse bu vieolar sayesinde ne çok şey öğrendim ben:)
Eğer öyleyse kabus gibi burdada mı dicem
mutsuz sütlaç noldu tatlım lan niye pasifsin? üzüldüm yaa hemen geri dönersin inş.
Hehehehhehehe hayır gizem ilktan değilim bende hazmedemiyorum o kızı :)
Evet ta kendisi ve hiç hazetmiyorum. Birkaç defa izleme gafletinde bulundum, ama değmezmiş zamanıma yazık! milleti küçük göüyor kendisi neyse
bir ara sivilce katsayım arttı demiş ve Türkçe'nin içine etmişti.neyse onu izlemiceksen youtube'a alışverişim diye arattır.ben örnek verirsem ;
1-güzellik kazanı (bunu çok seviyorum yorumları gerçekçi,her türlü eleştiriye açık,seviyeli bir şekilde yanıt veriyor,artı genç bir kızı var onun için de alışveriş yaptığında gösteriyor,böylece hangi ürünün hangi yaş grubuna uygun olduğunu da belirtmiş oluyor)
2-bilgen tolis
3-londradaki bacı işte o da güzel
4-kozmetik dosyası
daha var bir sürü,hepsini izlemeye kalksak 1.yılda bitiremeyiz videoları.artı youtube'dan isim olarak değil,konu olarak arattırabilirsin,ben öyle yapıyorum bazen,örneğin,watsons alışveriş diye arattırıyorum bütün alışverişler çıkıyor.böyle yapa yapa kim olduklarına dikkat etmemeye başladım.yardımcı olabildiysem ne mutlu...