- 5 Eylül 2012
- 281
- 8
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
Kızlar çok sinirliyim yaa:) size birşey danışmak istiyorum, su youtubedeki makyaj alışveriş videoları çeken kızlardan takip ettikleriniz varmı izleyenlere birşey sormak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım o kızı hiç görmedim valla zaten verdiği cevaptan ne kadar tecrübesiz olduğu anlaşılıyo :) ben en çok londradabirtürkkızı nı beğeniyorum bilmiyosan izlemeni tavsiye ederim :)
onu ben yerim yer:) bazen moralim bozuk olduğunda izliorum sırf enerjisiyle gülümsettiği için bir o kadarda başarılı, bak bi izlesene sana adını mesaj atıcam bana burdan yaz gözünü sevim cokmu itici benmi abartıorum yaa:) acaip uyuz oldum
daha tecrübesiz olduğu için ya boşver takma :)))
bir ara sivilce katsayım arttı demiş ve Türkçe'nin içine etmişti.neyse onu izlemiceksen youtube'a alışverişim diye arattır.ben örnek verirsem ;
1-güzellik kazanı (bunu çok seviyorum yorumları gerçekçi,her türlü eleştiriye açık,seviyeli bir şekilde yanıt veriyor,artı genç bir kızı var onun için de alışveriş yaptığında gösteriyor,böylece hangi ürünün hangi yaş grubuna uygun olduğunu da belirtmiş oluyor)
2-bilgen tolis
3-londradaki bacı işte o da güzel
4-kozmetik dosyası
daha var bir sürü,hepsini izlemeye kalksak 1.yılda bitiremeyiz videoları.artı youtube'dan isim olarak değil,konu olarak arattırabilirsin,ben öyle yapıyorum bazen,örneğin,watsons alışveriş diye arattırıyorum bütün alışverişler çıkıyor.böyle yapa yapa kim olduklarına dikkat etmemeye başladım.yardımcı olabildiysem ne mutlu...
bence gizemjo adlı kullanıcı bahsedilen gizem
Eğer öyleyse kabus gibi burdada mı dicem
bahsi geçen gizem gizem bilmem ne mi diye sorunca çaktım kullanıcı adıda gizem zaten:44:tesadüfün böölesi
canlarım birini keşfettim cok asil bir kadın sebibebi yazınca cıkıyor. Bir izleyiniz:)
Cnm ece içen hani su renkli gözlü kaşıkla eyeliner süren kız dimi ewett oda cok ama cok tatlı:)
ta kendisi :) ben Youtube'da Türkçe makyaj videosu yapan kişileri sıkı takip etmeye çalışırım. Denizinpaylastiklarini da severek izliyorum çok sempatik bir bayan,Kozmetik Dosyası da her ne kadar yüzünü göremesek de çok sevimli bence,en çok severek takip ettiklerim onlar:)