- 13 Mart 2021
- 11
- -16
- 1
- Konu Sahibi Feride topuz
Evet uslubum böyle naparsın küçük yılancığımO konuda haklı olabilir ama sitenin kuralları belli. Uyarınca uslubunun bozulması da tam bir facia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uslubum böyle naparsın küçük yılancığımO konuda haklı olabilir ama sitenin kuralları belli. Uyarınca uslubunun bozulması da tam bir facia
Bugün bizlere analı kondalı çorba tarifi veriyor.Buna kopmus olabilirim![]()
HaykirdimBugün bizlere analı kondalı çorba tarifi veriyor.![]()
tum yemek yapan ytuber larin koydugu sinir bozucu derecede neseli olan muzigi mi koymus? hani soyle dit, dit didi dit.. dit dit didi dit.. dit dit didi diiiiiit...Katkısı olur mu bilmiyorum ama videolarınızın hepsini açtım ama izleyemedim. Tarifleri baş ağrıtan müzik yerine sesli anlatanları izlerim hep. Bence siz de böyle uygulayın.
onlarin da kanali oluyor. takibe takip yap diye takip ediyor o bayik tipler.Biri kardeşim diğer 3ü neden takip etti ve kim bilmiyorum.Bi şey yapmasak da insanlar bizi takip ediyor.
Üzülmeyin.
Sizi de ederler.
![]()
Hah o kız o dıt dıt dıt dıt dııııt.tum yemek yapan ytuber larin koydugu sinir bozucu derecede neseli olan muzigi mi koymus? hani soyle dit, dit didi dit.. dit dit didi dit.. dit dit didi diiiiiit...![]()
Hadi ya yazıkonlarin da kanali oluyor. takibe takip yap diye takip ediyor o bayik tipler.
nee.. sirf o muzik icin engelliyorum o hesaplari.. tek tarif veren oysa bile izlemiyorum. konu sahibi orijinal olun belki farkli gelirsiniz insanlara tutulursunuz.Hah o kız o dıt dıt dıt dıt dııııt.
Çıngıraklı yılanla engereğin çiftleşmesinden oluşan melez bir tür herhalde.Sizi gidi çengerekli yılanlar sizi
Seri geliyorduÇıngıraklı yılanla engereğin çiftleşmesinden oluşan melez bir tür herhalde.
Off okurken bile başım ağrıdı.tum yemek yapan ytuber larin koydugu sinir bozucu derecede neseli olan muzigi mi koymus? hani soyle dit, dit didi dit.. dit dit didi dit.. dit dit didi diiiiiit...![]()
Gece gece kahkaha attım inşşş komşular duymazzzBugün bizlere analı kondalı çorba tarifi veriyor.![]()
5 bin iyiymiş yalnız. Feride ile ortak çekiliş yapın.Ya ben burda bi kaç kişiye espri olsun diye bir iki dizinin sahnesini kestip yükledim. Yutuptan paylaştım burda. Biri 5bin civarı izlenmiş.Hayattaki en büyük başarım budur.
![]()