- Konu Sahibi derinsular
Bugün pembeleşmiş kan verdimEvet canm eger gebelik yoksa renksiz cizg
Bile olmaz hic bir sey olmaz cizginin yerinin neresi oldugunu dahi bilemezsib
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün pembeleşmiş kan verdimEvet canm eger gebelik yoksa renksiz cizg
Bile olmaz hic bir sey olmaz cizginin yerinin neresi oldugunu dahi bilemezsib
Masallah canım bak pozitif bu test insallah kan testindende güzel sonuclar gelicekBugün pembeleşmiş kan verdim
Belli olmaz canım cok silik bi sekilde cıkabilir belkiBenmde 5 gunum var yapsam cıkar mı acaba yaw
Gayette güzel canım degerin hayırlı olsun rabvim tamamına erdirsinKan verdim 120,8 çıktı ama dr a yorumlatamadım
Gayet guzel hayırlı olsun bebişin benm ilknde 100 cıkmıştı 2 haftalık falan demişti gec dollenmeymiş umarm bebşn sennle kalır:*Kan verdim 120,8 çıktı ama dr a yorumlatamadım
Bacaklarım ve belim inanılmaz agryo nabsam acaba meraktan catlıcamBelli olmaz canım cok silik bi sekilde cıkabilir belki
Canım pozitif oldugu halde erken oldugu icin negatifte cıkabilir üzülmem dersen yap bi test ben olsam yapardım meselaBacaklarım ve belim inanılmaz agryo nabsam acaba meraktan catlıcam
18 ocak gbi kan testi yapmşti doktorm bişi ckmamştı 29 ocakta adet olmam gerkio ama karnm agryo kırmızıları gorcem galba iyi bi erken test var mı idrar da cıkartan bildgnz?
Canım pozitif oldugu halde erken oldugu icin negatifte cıkabilir üzülmem dersen yap bi test ben olsam yapardım mesela
29 ocakta olacaksan varsa çıkar diye düşünüyorum benim de 5 gün önceden çok silikti18 ocak gbi kan testi yapmşti doktorm bişi ckmamştı 29 ocakta adet olmam gerkio ama karnm agryo kırmızıları gorcem galba iyi bi erken test var mı idrar da cıkartan bildgnz?
Eet cıktı kocaman tek bi cizgi cktı ben pes ettim artk29 ocakta olacaksan varsa çıkar diye düşünüyorum benim de 5 gün önceden çok silikti
Bugün pembeleşmiş kan verdim
hayırlısı olsun canım 4 haftalık kadar hamilesin :) 4+2 de 157 çıkmıştı benimde şimdi kocaman oldu paşam :)Kan verdim 120,8 çıktı ama dr a yorumlatamadım