- Konu Sahibi derinsular
adete 4 gün var siz de birer gün arayla yaptığım bu testlerde benim gördüğüm silik 2. Yi görebiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk testte gördüm canım 2. Cizgi belli ondaTestler bunlar bir tanesi yan yüklendi
Bende ikisindede silik cizgiyi gordum benim adetim 10 gun gecmisti testim boyleydi aynen sadece ben goruyorum saniyordum :) senin bide daha 4 gun var insallah guzel haberler alirsin canim[/QUOTEsizinkiler de renksiz miydi
Sizinkiler de renksiz çizgimiydi
Canım sonuc be var mı bi gelismeTestler bunlar bir tanesi yan yüklendi
Sizinkiler de renksiz çizgi miydiCnm ben gordum ikisindede ben ogrendigimdede boyle silikti :) hayirlisi olsun erken oldugu icin boyle cikiyor :) kan testi yaptir biran once guzel haberlerini bekliyorum :)
Testin kendi çizgiis falan mıydı acaba ama testler farklı markalardıSizinkiler de renksiz çizgi miydi
Benmde 5 gunum var yapsam cıkar mı acaba yawEki Görüntüle 1752741 bak hepsi silik beklenen adet tarinine 5 gün arayla yapılmıs testler adet günü kan tahlili 124 kuzenime ait
Bile olmaz hic bir sey olmaz cizginin yerinin neresi oldugunu dahi bilemezsibSizinkiler de renksiz çizgi miydi