Yorumlayan olursa çok sevinirim

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar herkese günaydın. Biraz uzun olursa kusura bakmayın. 8 de gördüğüm rüyanın etkisiyle ağlayarak ve korkuyoruz diyerek uyandım anca kendime geldim yorumlayabilen olursa çok sevinirim. Umarım yorumlayacak biri olur. Kızlar benim bir dayım 21 yaşındayken ölmüş. Rüyamda onu gördüm. Yaz vaktiymiş teyzemin evinde annem, ben, teyzem, kuzenim ve anneannem oturuyoruz. Teyzem kendi yatak odasından yüzü bembeyaz geliyor noldu diyoruz abim konuştu diyor. Bu arada güya teyzemin odasındaki çekyatın altından geliyormuş ses. Ne dedi diyoruz avarda dedi diyor teyze. (Güya küçükken havladı diyemiyormuş avarda diyormuş) Sonra hepimiz şaşırıyoruz yatak odasına gidiyoruz hepimiz tek tek havladı diyoruz ve hepimize avarda diye tek tek cevap veriyor. Daha sonra bize 'bana bunu yapmayın' diyor hani konuşturuyoruz oynatıyomuşuz gibi kızıyor. Daha sonra teyzem senin adın ne diyor dayım ismini söylüyor. Alalen bir erkek sesi duydum ve duyduğum sesi anneme söyleyince evet öyle bir sesti diyor ki ben dayımı hiç görmedim. Daha sonra ben korkudan ağlamaya başlıyorum, annem de diyor ki teyzeme abimizin hiç günahı yoktu ama ruhu gidemiyor demekki burda ruhu annemiz bi baş tarafını süpürsün yıkasın diyor. Daha sonra dayıma bişeyler daha söylüyolar dayım cevap veriyor ama hayırlamıyorum. Sonra ben iyice ağlayarak dayı niye gitmiyosun niye burdasın git biz korkuyoruz korkuyoruz diye bağırıyorum ağlayarak. Ama bana cevap vermiyor yani o dediğime. Sonra zaten bağırarak uyandım.

Her konunuzu buraya açmaya devam edin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…