Öncelikle merhaba kızlar düğünüme 5 ay kaldı dün nişanlım bir konu hakkında konuştu benimle hani düğünde kapı açmama olayı var bilirsiniz bana 100 tlden fazlasını veremiyceğini söyledi ailenle konuş çok sıkışığım diye belirtti. evet biliyorum sıkışık olduğunu her şeyi tek yapıyor ama bende öyleyim tek yapıyorum aman zorlanmasın diye hep alttan aldı babamlar kaç ay öncesinden bunun lafını yapması çok garibime gitti. Düğünden sonra da yemeğe gidilir bizim öyledir herkeste nasıl bilmiyorum normalde kardeşlerimizi alıp gidicektik 4 kişi olcaktık toplamda dün konuşmanın devamında yemeğe gitmeyelim olmazsa eve gideriz üstümüzü çıkartırız rahat bişeyler giyip öyle çıkarız kokoreç yeriz dedi tabi beynimden aşağı kaynar sular döküldü hayır gidicez yemeğe dememe rağmen işte öyle daha rahat oluruz gezeriz hem dedi ben bir kere giyincem gelinliği eve gidipte bir daha yemek için çıkamam annemde düğününde gidememiş götürmemişler içinde kalmış bende bundan tedirginim ya hep bir heves kalırsa içimde diye ne diyebilirim bilmiyorum o böyle yaptıkça benim hevesim kaçıyor bu tür şeylerden bu tür şeyleri kayınvalidemle mi konuşsam o daha sıcak bakıyor kendi aileme zaten açamam bu konuları ağızımızın tadının bozulmasını istemem akıl verin bana.