• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza ihtiyacım var.

Bişey diyeceğim , içimde tutayım dedim ama mizacıma ters. Bu kadar acele evlenen erkeklerim ardından hep bir dallama çıkıyor:KK70:
Bilmiyorum hani kimse için kefil olamam. Şu an evet iyi davranıyor bağırdığını bile duymadım hiç ama evlenince değişmeyeceğini kim garanti edebilir ki. Rabbim hepimizin karşısına düzgün insanlar çıkarsın inşallah. Hayırlısı :)

Bilmiyorum hani kimse için kefil olamam. Şu an evet iyi davranıyor bağırdığını bile duymadım hiç ama evlenince değişmeyeceğini kim garanti edebilir ki. Rabbim hepimizin karşısına düzgün insanlar çıkarsın inşallah. Hayırlısı :)
Ah canım çok temiz bi hatunsun :D sen hemen uzaklaş. Böyle hatunların şansı hırbo oluyor :D bağırmazlar canım. Bilmiyorum ya içime bir şey sinmedi. Tabi sen bilirsin 🤘

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Bir derdim var yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Ben tek çocuğum 27 yaşındayım. Annemi haziran ayının başında kaybettim maalesef. Uzun yıllar hastalığıyla mücadele ettik bizim için çok zordu. Şimdi benim görüştüğüm birisi var. 3 aydır tanıyorum kendisini 2 aydır da sevgiliyiz. Babam biliyor görüştüğümü. Teyzelerime de söyledim. Erkek arkadaşım ve ailesi işi ciddiyete bindirmek en azından bir yüzük takmak istiyorlar. Bende zaman istedim. Ocak ayında gelelim en azından dediler. Ben kendimi suçlu gibi hissediyorum babamı yalnız bırakacağım için. Birde herkes ne der bilmiyorum annesini kaybetmiş neler düşünüyor evlilik falan derler mi? Benim için zaten o konu içimde her gün acı çektiğim, psikolojik destekle atlatmaya çalıştığım hala ilaç kullandığım bir süreç ama herkes ne der bilmiyorum. Kimseye söyleyemiyorum. Tanımak için yeterli bir süre mi onu da bilmiyorum ama ondan yana hiç kötü bir şey duymadım çevreden ve teyzemler de araştırmış ailesini de çok övmüşler. Sizce erken mi daha zamana ihtiyacım var mı yorum yaparsanız çok sevinirim.. Bu arada onunla zaman geçirmekten, konuşmaktan keyif alıyorum. Beni mutlu ediyor güveniyorum ve seviyorum.

3 aylık bir sürede zaten kötü bir şeyini duyamazsınız ki. Acaba çok acele etmeseniz mi? Bir tanısanız önce. 3 ayda kimseye güvenip bağlanmayın bu kadar.

Başınız sağolsun. Hayat bir şekilde devam ediyor, etmek zorunda. İnsanların bu konuda konuşmaya hakkı olmadığı gibi söyledikleri de değersiz. Ama 3 ay birini tanımak ve evlilik düşünmek için çok kısa bir süre. Henüz yas döneminde sayılırsınız, doğru değerlendirme yapmanız zor olabilir. Acele etmeyip kendinize zaman vermeniz faydanıza olabilir.

Cevabın için teşekkür ederim. Evet bana kalsa ben biraz daha emin ilerlemek istiyorum ama karşı taraf ve ailesi en azından aileler tanışsın sizin için de sıkıntı olmasın geziyorsunuz diyorlar. Bende arada kaldım. Ve evet haklısınız 3 ay gerçekten kısa bir süre.

Ailesi niye karişiyor? Senin ailende bu kadar erken niye işin içinde? Teyzenler anlatmasaydin keşke. Zaten 3 ay çook kisa bir süre, üstelik çok zor bir süreci yeni atlatmişken.

Yani bu dönemde bu kadar büyük kararlar alinmamali. Gelecek 60 yil söz konusu. Bu 3 ayda, hele yeni anneni kaybetmiş olduğun zamanda verilcek kararmi? Değil.

Bana yaşin çok genç gibi geliyor. Max 21-22. "Millet ne düşünür" derdindesin. Oysa asil dert doğru düzgün tanimadiğin adam ile sirf aile baskisindan evlenmek.

Ah canım çok temiz bi hatunsun :KK70: sen hemen uzaklaş. Böyle hatunların şansı hırbo oluyor :KK70: bağırmazlar canım. Bilmiyorum ya içime bir şey sinmedi. Tabi sen bilirsin 🤘
Teşekkür ederim hakkımdaki düşüncen için 🤗 inşallah hırbo çıkmaz yani öyle çıkarsa gerçekten üzülürüm. Dediğim gibi şu an çok iyi ama zaman ne gösterir bilinmez.

Başınız sağolsun. Bencede aceleye hiç gerek yok. Daha konuşun, anlasın, birbirinizi tanıyın. Ondan sonra nasipse zaten olur .

Ailesi niye karişiyor? Senin ailende bu kadar erken niye işin içinde? Teyzenler anlatmasaydin keşke. Zaten 3 ay çook kisa bir süre, üstelik çok zor bir süreci yeni atlatmişken.

Yani bu dönemde bu kadar büyük kararlar alinmamali. Gelecek 60 yil söz konusu. Bu 3 ayda, hele yeni anneni kaybetmiş olduğun zamanda verilcek kararmi? Değil.

Bana yaşin çok genç gibi geliyor. Max 21-22. "Millet ne düşünür" derdindesin. Oysa asil dert doğru düzgün tanimadiğin adam ile sirf aile baskisindan evlenmek.
Ailesiyle benim ailem çook uzaktan akraba aslında. O yüzden onun ailesi başından beri biliyor. Bende teyzemlerle oldum olası yakınımdır saklamak istemedim o yüzden bilgileri olsun diye söylemiştim. Büyük bir karar olduğunun farkındayım keşke onun ailesi hiç bilmese şu an daha rahat olurduk eminim en azından gelelim gidelim muhabbeti olmazdı şimdilik. Yok 21-22 değilim o yaşlarda henüz okuyordum :)

Başınız sağolsun. Bencede aceleye hiç gerek yok. Daha konuşun, anlasın, birbirinizi tanıyın. Ondan sonra nasipse zaten olur .
Yorumunuz için teşekkür ederim. Erteleyebildiğim kadar ertelemeye karar verdim zaten emin olamadığım için açmıştım konuyu. Sağ olsun herkes erken olduğu konusunda hem fikir olunca aklımdaki soru işareti epeyce silindi.

Başınız sağ olsun öncelikle.
Yani yuva kurmak isteyebilirsiniz ama inanın üç ay cok az bir süre bence acele etmeyin iyice tanıyın.
Bir de inşallah içinizdeki boşluğu kapatmak için böyle bir karar vermiyorsunuzdur. Tamam öyle olmadığını diyebilirsiniz ama bence bir bir sene bekleyin bakalım kararınız aynı olacak mı ruhsal olarak bir iyileşin fikirleriniz aynı kalacak mı. Anneniz ne derdi bu duruma bence acele etmemenizi ben de bir kız annesiyim ben de böyle bir durumda kızıma acele etmemesini söylerdim.

Başınız sağ olsun öncelikle.
Yani yuva kurmak isteyebilirsiniz ama inanın üç ay cok az bir süre bence acele etmeyin iyice tanıyın.
Bir de inşallah içinizdeki boşluğu kapatmak için böyle bir karar vermiyorsunuzdur. Tamam öyle olmadığını diyebilirsiniz ama bence bir bir sene bekleyin bakalım kararınız aynı olacak mı ruhsal olarak bir iyileşin fikirleriniz aynı kalacak mı. Anneniz ne derdi bu duruma bence acele etmemenizi ben de bir kız annesiyim ben de böyle bir durumda kızıma acele etmemesini söylerdim.
İşte kendime diyemiyorum boşlukta olduğum için mi gerçekten doğru insan olduğu için mi kestiremiyorum. Boşlukta değilim gibi düşünüyorum ama yaşadığım süreç zorluydu kesin konuşamıyorum kendim için bile olsa. Evet iyi birisi ama ailesinin baskısı beni şu an biraz yoruyor. Teşekkür ederim fikirleriniz için bu arada

İşte kendime diyemiyorum boşlukta olduğum için mi gerçekten doğru insan olduğu için mi kestiremiyorum. Boşlukta değilim gibi düşünüyorum ama yaşadığım süreç zorluydu kesin konuşamıyorum kendim için bile olsa. Evet iyi birisi ama ailesinin baskısı beni şu an biraz yoruyor. Teşekkür ederim fikirleriniz için bu arada
Size gerçekten değer veriyorsa kararınıza saygı duyar ve bekler sizi.
umarım her şey istediğiniz gibi olur.

başın sağolsun.
hayat devam ediyor. yaşamak zorundasınız.
elalem ne der diyede yaşanmaz. kimseyi ilgilendirmez.
ama 3 aylık süre çok kısa bir zaman. lütfen biraz düşün.

başın sağolsun.
hayat devam ediyor. yaşamak zorundasınız.
elalem ne der diyede yaşanmaz. kimseyi ilgilendirmez.
ama 3 aylık süre çok kısa bir zaman. lütfen biraz düşün.
İşte sorumlu hissediyorum kendimi bir şey derler mi diye. Ama dediğiniz gibi kısa bir zaman haklısınız. Teşekkür ederim

Ailesiyle benim ailem çook uzaktan akraba aslında. O yüzden onun ailesi başından beri biliyor. Bende teyzemlerle oldum olası yakınımdır saklamak istemedim o yüzden bilgileri olsun diye söylemiştim. Büyük bir karar olduğunun farkındayım keşke onun ailesi hiç bilmese şu an daha rahat olurduk eminim en azından gelelim gidelim muhabbeti olmazdı şimdilik. Yok 21-22 değilim o yaşlarda henüz okuyordum :)

Birşeyi söylememek, ille saklamak değildir ki. Onun ailesine anlatilmamasini istiyorsun, ama sen kendi ailene anlatiyorsun. Çelişkili oluyor böyle.

Bir iki yil flört etmen lazim. Yani adamin huyunu bilmiyorsunki daha. Tartişma aninda ne yapar? Stres ile nasil mücadele eder (coping mechanism), hemfikir olmadiğiniz konular, düşüncelerini önemsiyormu,..

O kadar çok şey var ki ancak zaman ile belli olan. Şimdi duygusal baktiğin için "adam iyi yaa" diyorsun ama herkes ilk başta iyi oluyor. Aşk kusurlari iyi gizliyor yada o kusurlar ile yaşayabildiğini düşünürsün.

Şimdi herhangi bir söz, yüzük takmak hata olur bence. Ne zamanki o ilk aşk bittiğinde, beraber birbirinin en iyi ve kötü aniniza şahit olduğunuz, objektif olarak karşindakini tüm kusurlarini bilerek kabul ettiğinde, o zaman "evet seninle evlenirim" demelisin. Burda kaç konu var "evlendikten sonra değişti". Hayir değişmedi. Hiç taninmadi ki değişsin.

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Bir derdim var yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Ben tek çocuğum 27 yaşındayım. Annemi haziran ayının başında kaybettim maalesef. Uzun yıllar hastalığıyla mücadele ettik bizim için çok zordu. Şimdi benim görüştüğüm birisi var. 3 aydır tanıyorum kendisini 2 aydır da sevgiliyiz. Babam biliyor görüştüğümü. Teyzelerime de söyledim. Erkek arkadaşım ve ailesi işi ciddiyete bindirmek en azından bir yüzük takmak istiyorlar. Bende zaman istedim. Ocak ayında gelelim en azından dediler. Ben kendimi suçlu gibi hissediyorum babamı yalnız bırakacağım için. Birde herkes ne der bilmiyorum annesini kaybetmiş neler düşünüyor evlilik falan derler mi? Benim için zaten o konu içimde her gün acı çektiğim, psikolojik destekle atlatmaya çalıştığım hala ilaç kullandığım bir süreç ama herkes ne der bilmiyorum. Kimseye söyleyemiyorum. Tanımak için yeterli bir süre mi onu da bilmiyorum ama ondan yana hiç kötü bir şey duymadım çevreden ve teyzemler de araştırmış ailesini de çok övmüşler. Sizce erken mi daha zamana ihtiyacım var mı yorum yaparsanız çok sevinirim.. Bu arada onunla zaman geçirmekten, konuşmaktan keyif alıyorum. Beni mutlu ediyor güveniyorum ve seviyorum.
Kimsenin ne düşündüğü önemli değil, bu adamı iyi araştır sakın acele etme , psikolojik olarak iyi olduğun anda evliliğe karar ver , benim de annem vefat ettikten bikac ay sonra eşimle ailemi tanışırdım , oynamalı düğün yapmadım zaten , önemli olan sizin çıktığınız bu yolda eş adayınız onu iyice araştırın , en az 6 veya 7 ay tanışma süresi olsun , bu arada başınız sağolsun

Back
X