Yorumlarınız bekliyorum

Melaniie

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
36
18
18
Herkese merhaba öncelikle 3 yıllık bir ilişkim var askerliğini bekledim geldiğinde ailesiyle tanıştım aynı şekilde ailemle tanıştı isteme olicakti o dönem ayarlayamadik ertelendi bi şekilde hep ailesine düşkün teyzelerinin beni sevmediğini düşünüyorum en başından beri çoğu kez ayrıldık barıştık bu yüzden sevgilimi sürekli doldurmuşlar 3 ay hiç görüşmedik bu süreçte sevgilim sorunlar yaşamış iç sıkıntıları olmuş annesi ve teyzeleri hocalara götürmüşler ve beni tarif etmiş götürdükleri kişi güya ben ona biseyler yaptırmışim bağlama gibi yedirdiğim bişey den olmuş bu bunları bana sevgilim barıştığımızda anlattı açıkçası bi oyun olduğunu düşünüyorum neyse şuan aramız iyi ailesi ve ailem barıştığımızı bilmiyor bende sevgilim ailesine söylemeden kendi aileme söylemek istemiyorum ona sorduğumda zamani gelince diyor ikilemdeyim beni oyaliyormu öyle biri olmadığını biliyorum ama beni saklaması gerçekten gurur kırıcı yorumlarınızı bekliyorum bundan sonraki süreci nasıl yönetmeliyim

Sizin zaten aile kriziniz başlamış bile.
Evlenmenize başınızı belaya sokmanıza gerek yok.
Ailesi neden bu kadar karşıyor artı hacı hocayla üfürükçüyle işi olandan zarar görürsünüz.

İyi aranızda ciddi birşeyler olmadan baştan görmüşsünüz. Ailenin zihniyeti içler acısı. Sadece sevdiğinizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz malesef. Kaldı ki sevgilinizin tavrı oyalayıcı geldi bana. Ağırdan alın bence, ya da hic bulasmayın

Sizin zaten aile kriziniz başlamış bile.
Evlenmenize başınızı belaya sokmanıza gerek yok.
Ailesi neden bu kadar karşıyor artı hacı hocayla üfürükçüyle işi olandan zarar görürsünüz.
Ya aslında o amaçla gidilmemiş sadece iç sıkıntısı gitsin diye bı muska falan yaptırmak için ama sonradan bunlar çıkmış ortaya kendi de inanmadığını söyledi

Bana dediği ben kafamda uygun zamana karar vericem ama ne zaman olduğunu 1 yıl mı 2 yıl mı söylemiyor

Boyle bir sey yapmadiysan hoca uckagitci demektir.Onu ayarlayanlarda seytanin ta kendisi. Ben boylelerinden her halti beklerim.Ailene anlat.Mahfetme hayatini.Anan babanin gorusunu bi al.Boyle islerle ugrasan kisilerden cok zarar gorursun.

Boyle bir sey yapmadiysan hoca uckagitci demektir.Onu ayarlayanlarda seytanin ta kendisi. Ben boylelerinden her halti beklerim.Ailene anlat.Mahfetme hayatini.Anan babanin gorusunu bi al.Boyle islerle ugrasan kisilerden cok zarar gorursun.
Yapmadım tabikide bi oyun olduğunu yada hocanın para için bunları söylediğini düşünüyorum

aile problemliyse bitir bence evlenınce uğraşılmaz bunlarla

Yapmadım tabikide bi oyun olduğunu yada hocanın para için bunları söylediğini düşünüyorum
ya neyse nedir onu bosverın.
hocaya gıden zıhnıyetı bıle bıle herhalde evlenmezsınız degıl mı?
ne bılıyorsunuz yarın sızı kıskanıp kocanıza buyu yaparlarsa
tovbeler tovbesı haha

ya neyse nedir onu bosverın.
hocaya gıden zıhnıyetı bıle bıle herhalde evlenmezsınız degıl mı?
ne bılıyorsunuz yarın sızı kıskanıp kocanıza buyu yaparlarsa
tovbeler tovbesı haha
Onlar için normal bişey hocaya gitmek ailelerinde var çünkü bize tuhaf geliyo

Ailesini asla savunmuyorum büyüye hacıya hocayada inanmıyorum sevgilim bunlara inanmaz zaten o yüzden içim rahat benim takıldığım konu beni oyaliyormu o
Sevgiliniz inansa da inanmasa da o aile ömür boyu sizle burnunun ucunda olacak bu bir.
İkincisi evet erkek arkadaşınız sizi oyalıyor.
Ben ne ondan ne ailesinden hayır gelmeyeceğini tekrar soyluyorum ve uzulmenızı ıstemem.
En yakın arkadasımın eş tarafı da oyle evlenınce ogrendı ama ıs ısten gectı yasadıgı sıkıntıları buraya yazamam.
Onun da kocası ınanmıyor ama bunun hıcbır onemı yok.
Uyanıklık et bu adamdan ayrıl

Valla ben buyuye inanirim ki zaten kuranda var ama yapmadigin seyler ustunden iftira atip da buyuculere gidiliyorsa iste o zaman cok buyuk sorunlarla karsilasabilirsin Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…