Yorumlarınıza ihtiyacım var.

Benim ailemin ciddiyete bindirmek gibi bir baskısı yok ama onun ailesinin var aslında o yüzden demiştim bilmeselerdi keşke diye. Evet yani haftada 2 3 gün görüştüğüm kadar tanıyorum stresli halini hiç görmedim nasıldır bilemiyorum. Birde ben sakin yapıda biriyim öyle insanları severim eğer öyle değilse bunu sonradan öğrenirsem bu bizi epeyce yıpratır. Şu an sakin ama işte şu an. İlerisini bilmiyorum maalesef. Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada.

Sizinde başınız sağ olsun öncelikle, yorum için de teşekkür ederim. Bende düğüne şu an için uzağım epeyce yani şimdiye kadar hiç evlilik hayalleri kuran birisi de olmadım hep ailevi konularla uğraşmaktan. Ama dediğiniz de doğru iyice tanımam gerekiyor.

Aileye anlatmasi ve ona göre davranmak istemesi zaten iyi bisey değil bu arada. Cok acele şekilde evlenmek isteyenlerin çoğu bişey gizliyordur. Yoksa hiçbir mantikli, ayağa yere basan erkek, 2 ayda gel evlenelim demez.

Aileye anlatmasi ve ona göre davranmak istemesi zaten iyi bisey değil bu arada. Cok acele şekilde evlenmek isteyenlerin çoğu bişey gizliyordur. Yoksa hiçbir mantikli, ayağa yere basan erkek, 2 ayda gel evlenelim demez.
Kendisi benden 3 yaş büyük artık yaştan dolayı mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Hani gerçekten bir şey sakladığını düşünmüyorum umarım zaman beni yanıltmaz. Henüz böyle bir yorum yapabilmek için erken sanırım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…