bu rüyayı daha eşimle evli değilken görmüştüm..........
rüyamda kocaman bir evdeyiz ..ailem , kayınvalidemler ,arkadaşlarım ,eski komşular herkes evde...oğlumun sünnet düğünü varmış mevlüt okunacakmış hazırlık yapılıyor çok kalabalık ev...ben yukarı kata çıkıyorum altın bileziklerimi arıyorum bulamıyorum kayınvalidem sakladım çalınır diye diyor bende ver diyorum getiriyor bir sürü altın bilezik takıyorum aşağıya iniyoruz...eşimin erkek kardeşi ve eşi geliyor ( kaynım bekar bu arada hala ) onlarında bir oğlu varmış ama benim oğlumdan biraz daha büyükmüş aynı günmüş sünnetleri ...
kayınvalide diyorki bize bir yol gösteriyor etrafı taşlarla çevrili içinde berrak su olan bir eşiğe getiriyor ..şimdi çocuklarınızla burdan yürüyeceksiniz yolun sonuna varan cennete gidecek ailecek hadi başlayın diyor ..benim üstümde beyaz uçuşan bir elbise var ..eşim yanımda oğlumda sadece alt çamaşırı var yürümeye başlıyoruz okadar güzel bir yerki aynı cennetin tarif edildiği gibi .......ayağımızın altından sular akıyor ılık ılık hissediyorum ..kayısılar var kokularını duyuyorum ..oğluma bir ses kayısılara çişini yapmasını söylüyor ...aynı ses bizede eğer çocuk çişini yaparsa devam edebilirsiniz diyor oğlum yapıyor okadar seviniyorumki ...ilerliyoruz bu sayede ama muhteşem huzur veren bir yol bu sonra karşımıza ''KABE'' çıkıyor...çok şaşırıyoruz oğlum bana bakarak gülümsüyor ...o ses tekrar oğlumun yerden bir taş alıp atmasını istiyor eğer attığı taş köpük olursa kabaye vardığında cennet sizindir diyor ...oğlum taşı atıyor ve köpük oluyor çok ama çok mutlu oluyoruz biz başardık diyoruz ........eltimler geçemiyor çünkü ..
hiç unutmadım bunu 6 yıl oldu göreli eğer cevap verirsen çok sevinicem teşekkürler .........
çocuğum yok bu arada ....hamilede kalmadım hiç ....
en baştan başlayalım.
oğlan çocuğu görmek de sünnet de hele oğlunun sünnetini görmek de pek iyidir. o zamana kadar kafanı meşgul etmiş seni sıkıntıya sokmuş büyük bir dertten kurtulacağına refağa ereceğine delalettir.
O sırada Mevlit okunacak olması da sizin bu refağa erebilmeniz için bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerektiği anlamı çıkıyor. Birine iyilik etmelisiniz ama bu iyilik sizin canınızı sıkabilir. ama bu fedakarlık size ferahlık yolunun kapısını açacak. Zorluklar yaşamışsınız ama dediğim gibi aşmanın yolu fedakarlık. İstemediğin bazı şeylere katlanacaksın. Bu fedakarlığın sonunda öyle bir refah mutluluk zenginlik görülecek ki, hasta isen iyileşeceksin, fakir isen zenginleşeceksin, çocuğun çişini yapması zenginlik demektir. Gördüğün su da muhtemelen kevser suyudur. Düşmanlarından kurtulacağın anlamına gelir. Çok ferah bir rüya görmüşsün vaktinde.
Oğlan çocuğu görünce genelde acaba oğlum mu olacak denir ama yorumu farklıdır. Oğlan çocuğu mutluluk huzur sıkıntılardan kurtulmadır. Kız çocuğun olduğunu görseydin etrafında bir sürü dedikodu baloncukları var anlamına gelirdi.
Pek güzel bir rüyaymış
ayy dün bende rüyamda uzun saçlarımı makasla küt şeklinde kestiğimi gördüm yorumlarsanız sevinirim:26:
bu kötü
bir suç işlemişsiniz ve bunun bedelini de ödeyeceksiniz
gelin gideceğin ailenin tuvaletnde ayak yıkamanın manası ne olabilir ?
:18:
canım bu güzel bir rüya tuvalet görmek iyidir kötü bir yorumu yok hayırlı bir rüyadır ayak yıkamak da kötülükşerden uzak durma niyetini simgeler yani sen bunlara gelin gidiceksin içinde hep kötülüklerden dedikodulardan uzak durmalıyım düşüncelerin var kendini arındırıyorsun herşeyden hiç bişeye karışmayacağım diye kendine söz veriyosun..ben böle düşündüm baalım pınar ne dio
gelin gideceğin ailenin tuvaletnde ayak yıkamanın manası ne olabilir ?
:18:
Tuvaletle ilgili bir yorum yapmışsın ama ben yinede soracağım.Dikkat ediyorum uzun zamandan beri aralıklarla rüyamda tuvalet görüyorum ve genelde temiz oluyor tuvalet ama en son gördüğümde kan vardı biraz ve tavandanda kan damlıyordu.Benim için yorumlarsan sevinirim:)tuvalet görmenin anlamı çok fazla, iyisi de var kötüsü de, ama tuvalet bir tuval gibi orada ek olarak şu vardı bu vardı onu yapıyordum falan gibi eklemelerin ise asıl resmi verecektir. yani burada önemli olan orada ayak yıkaman ve gelin gideceğin yerde olması.
ayak ise genel itibariyle çok hayırlıdır. Mal mülkte zenginlik olduğu gibi iç huzurunun da artacağını gösterir. hele temizliyorsunbu daha da iyi, şuana kadarki o sıkıntılar akıp gidecek özellikle de maddi sıkıntılar, evli misin değil misin bilmiyorum ama evliysen şuandaki eşinlekurduğun evin pek bereketli olacak, değilsen evleneceğin kişiyle kuracağın yuvan bereketli olacak ve eşinin ailesi ile de hiç sorun olmadan sizi destekleyecekleri bir evliliğin olacak.