3 gün arka arkaya gördüğüm 3 ilginç rüyam var..
ilki izmirde yaşıyor oluyorum (şunu söylemeliyim aldatildım aldatıldığım o...yu tanıyorum) o kızı gördüm, kumsaldaydık ve denizde yüzdük, daha doğrusu yarış yaptık ben kazandım. sonra eve döndük o kızda bizimle geldi, eşimde vardı. eşimden onu göndermesini istedim. eline valizini verdi gönderderdi. onunla gitmedi ama o kız kendi memleketine dönmedi. bizim olduğumuz şehirde kaldı. eşim gitti biliyordu..
ikinci rüyamda da denizde oluyoruz. köpek balıklarından kaçıyoruz. sonra sanki büyük bi dalga bzi bi binanın en üst katına bırakıyo.sonra kocam 16 katlı binadan düşüyor. yere çakılıyor. ben ardından bakıyorum. ne olur ölmesin kırıklarla kurtulsun diye dualar ederek bir solukta yanına iniyorum merdivenlerde. akıbetini göremedim uyandım o esnada.
üçüncü rüyamda da kalabalık vardı. tam ayrıntısı nı hatırlamıyorum. bu üç rüyayı üç gün de gördüm. yorumlarsanız sevinirim
o kızla bir rekabet hali, muhakkak sizin iç dünyanızla ilgili, rüya yorumlamanın kuralları vardır, eğer o sıralar yaşadığı veya aklında olan bir sıkıntısını görürse kişinin rüyası yorumlanmaz, yani aklındaki psikolojik bir rüyadır denir, asıl böyle sebepsiz yere atıyorum karanlık bir yolda yürüdüğümü gördüm gibi haberci rüyalar yoruma açık olur. ama yine de burada bir ayrıntı var denizde yüzüyorsunuz, deniz mevsiminde olmadığımıza göre, neden denizde o kızla yüzüyordun,
zor bir dönemin sonunda istediğin arzuladığın şey gerçekleşiyor, muhakkak bu kız ve eşinle ilgili, sonuç istediğin gibi olacak
ikinci rüyan
bu süreçten zararlı çıkan eşin olacak, ikiniz de zor anlar yaşayacaksınız, çok zor oluyor, ama senin atlatamayacağın bir şey yok, eşinin işi zor ama,eşin atlatamayabilir, kendini yiyip bitirebilir, bu kişi ona çok fazla zarar verecek çünkü, sana değil, ona zarar verecek,
üçüncü rüyan
ikinci rüyanı destekliyor, bu zorlu süreçten sonra karlı çıkan sen olacaksın, önünde ne kadar engel varsa kenara çekiliyor, sen aşıyorsun, önün aydınlık, senin hayatın feraklık mutluluk zenginlik ve başarı ile geçecek