Rüya Yorumları Yorumcu :)

Merhaba ,rica etsem rüyamı yorumlar mısınız?
Ben bekarım,rüyamda bebeğimi emziriyorum,ilk önce içmek istemiyor ama sonra içiyor,analık ne güzel bir hismiş hiç huylanmıyorum bebeğimi emzirirken diye düşünüyorum...

normalde bir bebeği emzirdiğini görmek dünya nimetlerinin artık sana zevk vermeyeceğine işaret ama bebek senin bunu biliyorsun, o halde senin yorumun gelecekteki çocuğun yüksek mevkide biri olacaktır. hayırlı bir evlat yetiştireceksin. onun hayırlı olması yüksek mevkide olması bol paralı ve saygı duyulan biri olmasının sebebi hep sensin, onu sen yükseltiyorsun.

iyi geceler pınar..
ben evliyim ve geçenlerde çok kısa gördüğüm eşimin aramasıyla yarıda kalan rüyamı yorumlar mısınız lütfen öle çok uzun deil kayınvalidem beni istememişti onun gözüne kestirdiği başka birisi vardı ve bira benzeyen biraz başkası biri kayınvalidem istediği için baskı yaptığından dolayı eşim kuma olarak üstüme getiriyordu eşimle cinsel olarak bi bağı yok sadece evdeki bütün işleri yapıyordu ama bi yandanda sadece mutfaktaki düzenimi değiştiriyor kendine göre ayarlıyordu bilmem neden ama çok etkisinde kaldım bu rüyanın hayır mı deil mi bilemedim kısacası üstüme kuma geliyordu...

pınarcım benimkinide yorumlarmısın
dün gece rüyamda birisi gelinlik almış evleniomuş bende gelinliğe çok meraklı olduğum için hep giymek istediğim için denemeliğine giyip geri vermeliğine alıodum ondan eve getiriyodum giyiyodum falan sonra birisi parmağıma hediye bir yüzük taktı ama muhteşem gösterişliydi yeşilmiydi mavimiydi orayı pek hatırlayamıyorm böle bi rüya gördüm

evli misin değil misin bilmiyorum ama rüyasında gelinlik giydiğini görmek hemmmmen evleneceğine işarettir. hiç beklenmedik umulmadık bir anda senin de bir şekilde içine düştüğün bir durum oluyor bir anda evlilik hazırlıklarına başlayıvermiş bulacaksın kendini. evli isen zaten o zaman bu rüyayı göz ardı edeceğiz, çünkü evliyken bir daha giyiyorsan boşanacağına işaret hem de çevrenizdeki birine karşı duyacağın ilgi yüzünden olacak boşanma ama zaten rüya bu canım, yoruma açık :KK34: evliysen ciddiye alma
yüzük ise bekarsan bu yapacağın evliliğin çok hayırlı olacağına çok mutlu olacağına, evliysen de bu sonradan kapılacağın kişiye müthiş bağlanacağına ve seni mutlu edeceğine işarettir.

dediğim gibi evliysen ciddiye alma :KK34:

selam...bende rüyamı yorumlamanı istiyorum canım..rüyamda 2 göğüs ucumda yarılmış 3 e ayrılmış.hele sağ göğsümün ucu çok belirgin bir şekilde üçe ayrılmış ve bende aynaya bakıp görüyormuşum bunu.
bu rüyayla alakalımı artık bilmiyorm ama aynı gece tekrar bir riya daha gördüm gene gögüslerim açıkta ve uclarına diş macunu sürüyorum..daha sonra yıkanıp güsul abtesti alıcakmışım..
yalnız gögüslerim öle çırkin değil düzgün olarak gördüm ama uçlarında vardı bi problem..yorumlarsan çok sevinirim.

çok iyi niyetlisin ama karşına senin bu iyi niyetini suistimal edecek potansiyelde tipler çıkıyor hep, çok dürüstsün temiz kalplisin, ama bu kötü niyetli kişiler yüzünden bir günah işleyeceksin ve bunun cezasını da almaya hazır olmalısın, ya ilahi ya da başka birinden ceza alıyorsun, biraz şanssızlıklar var peşinde, böyle :KK34:

Tuvaletle ilgili bir yorum yapmışsın ama ben yinede soracağım.Dikkat ediyorum uzun zamandan beri aralıklarla rüyamda tuvalet görüyorum ve genelde temiz oluyor tuvalet ama en son gördüğümde kan vardı biraz ve tavandanda kan damlıyordu.Benim için yorumlarsan sevinirim:)

tuvaletin temiz olması iyidir, mutlu hayat güzel geçen günler, fitnelik fesatlıktan uzaksın. kan ise korkulacak bir şey değil, sadece şu sıralar tutumlu olacaksın, hanendekilere de tutumlu olmayı öğreteceğin bir dönem.

3 gün arka arkaya gördüğüm 3 ilginç rüyam var..
ilki izmirde yaşıyor oluyorum (şunu söylemeliyim aldatildım aldatıldığım o...yu tanıyorum) o kızı gördüm, kumsaldaydık ve denizde yüzdük, daha doğrusu yarış yaptık ben kazandım. sonra eve döndük o kızda bizimle geldi, eşimde vardı. eşimden onu göndermesini istedim. eline valizini verdi gönderderdi. onunla gitmedi ama o kız kendi memleketine dönmedi. bizim olduğumuz şehirde kaldı. eşim gitti biliyordu..
ikinci rüyamda da denizde oluyoruz. köpek balıklarından kaçıyoruz. sonra sanki büyük bi dalga bzi bi binanın en üst katına bırakıyo.sonra kocam 16 katlı binadan düşüyor. yere çakılıyor. ben ardından bakıyorum. ne olur ölmesin kırıklarla kurtulsun diye dualar ederek bir solukta yanına iniyorum merdivenlerde. akıbetini göremedim uyandım o esnada.
üçüncü rüyamda da kalabalık vardı. tam ayrıntısı nı hatırlamıyorum. bu üç rüyayı üç gün de gördüm. yorumlarsanız sevinirim

o kızla bir rekabet hali, muhakkak sizin iç dünyanızla ilgili, rüya yorumlamanın kuralları vardır, eğer o sıralar yaşadığı veya aklında olan bir sıkıntısını görürse kişinin rüyası yorumlanmaz, yani aklındaki psikolojik bir rüyadır denir, asıl böyle sebepsiz yere atıyorum karanlık bir yolda yürüdüğümü gördüm gibi haberci rüyalar yoruma açık olur. ama yine de burada bir ayrıntı var denizde yüzüyorsunuz, deniz mevsiminde olmadığımıza göre, neden denizde o kızla yüzüyordun,

zor bir dönemin sonunda istediğin arzuladığın şey gerçekleşiyor, muhakkak bu kız ve eşinle ilgili, sonuç istediğin gibi olacak

ikinci rüyan

bu süreçten zararlı çıkan eşin olacak, ikiniz de zor anlar yaşayacaksınız, çok zor oluyor, ama senin atlatamayacağın bir şey yok, eşinin işi zor ama,eşin atlatamayabilir, kendini yiyip bitirebilir, bu kişi ona çok fazla zarar verecek çünkü, sana değil, ona zarar verecek,

üçüncü rüyan

ikinci rüyanı destekliyor, bu zorlu süreçten sonra karlı çıkan sen olacaksın, önünde ne kadar engel varsa kenara çekiliyor, sen aşıyorsun, önün aydınlık, senin hayatın feraklık mutluluk zenginlik ve başarı ile geçecek

iyi geceler pınar..
ben evliyim ve geçenlerde çok kısa gördüğüm eşimin aramasıyla yarıda kalan rüyamı yorumlar mısınız lütfen öle çok uzun deil kayınvalidem beni istememişti onun gözüne kestirdiği başka birisi vardı ve bira benzeyen biraz başkası biri kayınvalidem istediği için baskı yaptığından dolayı eşim kuma olarak üstüme getiriyordu eşimle cinsel olarak bi bağı yok sadece evdeki bütün işleri yapıyordu ama bi yandanda sadece mutfaktaki düzenimi değiştiriyor kendine göre ayarlıyordu bilmem neden ama çok etkisinde kaldım bu rüyanın hayır mı deil mi bilemedim kısacası üstüme kuma geliyordu...

bu rüya da pek haberci rüyalara benzemiyor ama kuma gelmesi kötüdür. Kötülük geliyor, kötü şans, işlerinin rast gitmemesi, düzeninin bozulması anlamlarında,

ama bu rüya senin yaşadığın üzüldüğün bir konu olduğu için haberci rüyalardan değil
o yüzden boşuna etkilenme :KK34: aklındakileri en kötü senaryoyla yazıp oynamışsın :KK34:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim rüyanın ertesi günü ailemle tersleşince bayada bi üstünde durdum sanırım..

geride rüya kalmadı sanırım, atlamamaya çalıştım, artık çıkıyorum, herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar :KK34:

arkadaşım ben ıssız bi ada gibi görünümde olan bi yerde derede ortada yanımda bi kaç kişiyl duruyodum ama su çok pisti:KK43:((bulanık kapkara sudaydım yani:KK43:(öle bişeyki görmedim ama timsahlar falan varmış o suda onu duydum çıktım o su dan ve karada o suda kalanlara bakıyordum..biraz uzağımda 3 tane maymun oynamaya başladı..elleri havada zıplar gibiydi.sudakilere doğru gülüyolardı insan gibi...bana zararları yoktu hiç bişeyin ama..ya saçma ama rya işte etkilendim..arkadaşım ya huzurumu kaçırdı böle rüyamı olur yahu:))yorumumu merak ediyorum.....

çok iyi niyetlisin ama karşına senin bu iyi niyetini suistimal edecek potansiyelde tipler çıkıyor hep, çok dürüstsün temiz kalplisin, ama bu kötü niyetli kişiler yüzünden bir günah işleyeceksin ve bunun cezasını da almaya hazır olmalısın, ya ilahi ya da başka birinden ceza alıyorsun, biraz şanssızlıklar var peşinde, böyle :KK34:

doğrudur canım bu aralar zaten hep öle oluyo çok yakıyorlar canımı:KK5:
canım bi rüyamı daha anlatıcam..istihare namazı kılıp istihareye yattım ve beyaz bir kağıda yazı yazıyordum. ama tabi doğal olarak yazı rengi siyah..anlayamadım canım

rüyamda kabedeyim. namaz için herkes sıra ile saf oluşturmuş, erkekler önde bayanlar arkada.. önde genç bir adam cüz dağıtıyo. banada sen 15.cüzü oku diyor ve tokalaşıyor. sonra ben eve gidip gelcekmişim. eve gidiyorum, kabedeye geri dönerken de otobüse biniyorum, otobüste baya sarsılıyorum. ve iniyorum kabeye biraz yaklaşınca.. o indiğim yerde bir tarla varmış benimmiş. içine giriyorum toprak, ve yeişl otlar var. tavuk gibi bir hayvan geliyo bir de değişik bir hayvan vardı unuttum neydi acaba.. sonra ben biraz korkuyorum tarlada, ordan ayrılp yürüyorum kabeye doğru, kabnin kocaman bir bahçe kapsı varmış. oraya gidip kapıyı çalıyorum.. içerde annem varmış. ben de giriyorum. kabeye doğru yöneliyorum. annemin elinde de çay varmış. gel sende iç diyo.. bir kenarda da çay var. ben oraya gidiyorum çay içmek için ama bardaklar pek hoşuma gitmiyor temiz mi acaba diye düşünüyorum ve içmiyorum.
uyandım ve kalkınca hemen 15. cüze baktım. isra ve kehf suresinden oluşuyor. isra suresi uyarılar ve yapmamız gereknlerle dolu. inşallah hayırlara çıkar rüyam.
güzel yorumlayın güzel çıksın:KK9:

Son düzenleme:
arkadaşlar başlıkta yorumcu yazdığı için bende anlatmıştım ama malesef yorumcu yok ortada..herkes anlaıyorda anlattığıyla kalıyor ben gibi:))anlasam ben tek tek yazardımda yok çıkmıyor:))

ay bende yazim cok eglenceliymis :) son zamanlarda nisanlimla ve evlilikle ilgili takintilarim vardi evlensemmi acaba diye biride bana istiareye yat demisti etkilendim ondanmisdir bilmem gece ruyamda gordum kendimi, ilk kez. gelinlik giymistim(sanirim yani:) ruj surmek icin oda ariyordum ama kolumdan cekerek nikah masasina oturttular beni nisanlim ordaydi ailem falan kucuk bir yerdi. ayy rujumu surmeden getirdiler beni diye dusundum :KK66: aklim fikrim rujdaydi yani ryada. sonra nisanlimla kendimi gelin odasinda gordum aslinda geriside var ama simdi hatirlayamiyorum :26: cok takmisim kafaya sanirim bu isi ama merak ettim simdi yorumlanirsa cok sevirim :KK66:

bende anlatiim rüyamı dün gördüm çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim..

yolda yürüyorum böyle normal şekilde..birden farkediyorum çıplakmışım kalabalık heryer..ama insanlar bana bakmıyo..
bende göğüslerimi falan çantamla kapatıp yürüyorum..
hızlı hızlı yürüyüp..boşş geniş yemyeşil br araziye varıyorum orda beyaz ve yeşil(yeşil yada mavi olması lazım)
eşofman giymiş kişiler..onlar arkadaşımmış ama ben normalde tanımıyorum hiçde görmedim hayatımda onları..
onlar böyle dolaşıyolar..
ben onlara bakarken birden yağmur yağmaya başlıyo..ama hava çok güzel ve açık..bende bi tane evin çatısının altına geçip dikiliyorum..ve o araziyi..ordaki insanları izliyorum..

yorumlarmısınız?

rüyamda bir piknik yerinde bize kurt kılığına girip biri şaka yapmak istiyo. ben bunu duyuyorum. sonra yanından ayrılırken gerçektende bir kurt! kocaman simsiyah. sonra bağırıyorum ve herkes koşuşturmaya başlıyor. sonra nedense kurtla dost olmak ondan kurtulmanın tek yolu olduğunu düşünüyorum ve bi anda dost oluyorum. ben onu o beni çok seviyo. daha sonra beraber bir arabaya binip oradan ayrılıyoruz. bir evde onu bırakıyorum anneme olanları anlatmaya gidiyorum. eve döndüğümde siyah kurt kahverengi bir kurt olmuştur. onlarla diyalog kurabiliyodum. siyah kurt nerde diyorum. benim diye hissetim sonra. neyse ben bunu aldım. sonra eve bakmak geldi içimden. eve baktığımda siyah kurt küçücük bi yarasa olmuştu :\

X