Rüya Yorumları Yorumcu :)

merhaba ben de bekarım rüyamda biriyle sözlenmişim ama fotoğrafta görüyorum söz resmini ( ya da nişan pek hatırlayamadım ) sonra birden söz bozuluyor...

bu gece de doktorun karşısına geçmişim hastalıklarımı anlatıyorum nedir bunların yorumu...

Merhaba, benim de yazdığım rüyayı yorumlar mısın? o kadar yazdım başka bi konu altına bilseydim yorumlanmayacağını hayatta yazmadım, en nefret ettiğim şeydir yazdığım bişeye cevap verilmemesi. zaten bu da son bi daha yazmam ama şuna bi yorum almadan da rahat edemiycem, rica ediyorum senden. iyi kötü birşeyler söylemeni istiyorum.

Annemin rüyasını yazıcam, çok kısa. şimdiden teşekkürler =))

annem rüyasında beni görmüş. normalde de saçlarımda ak var benim, annem rüyasında beni önüne otutturmuş beyaz saçlarımı diplerinden kesmek için. tepedeki beyazları kesmiş yere bi bakmışız bir tomar beyaz saç varmış şok olmuşuz ben de tamam daha fazla kesme saç kalmamış kafamda deyip öfkelenip, kalkmışım.

bu kadarcık =)) hayır olsun diyelim.

selam benimde rüyamı yorumlarmısın ilki 3 tane kurbanlık gördüm..ertesi gün 1 tane daha kurbanlık gördüm ne anlama geliyor..

birde gecenlerde gördügüm rüyayıda sormak istiyorum.. erkek bir bebegim varmış 7-8 aylık mış ve yürüyo anne dedi.. sonra kucagıma aldım onu salatalık yıkadım ona vermek için..

tşkler...

Merhaba
Bende yorum istiyorummmm

Öncelikle aylar önce kayınvalidemin gördüğü rüyayı anlatayım saçlarım çok uzundur belimi geçer benim. Kayınvalidem beni bitlenmiş görmüş. Sonrada gel temizleyeyim diyerek beni evde yere oturtmuş. Sonra bi bakmışki arkamızdaki duvarı tamamen bit sarmış....

Benim gördüğüm rüyada bundan 2 hafta önce rüyamda bi bebeğimi emziryordum doğurduğumu görmedim ama.Emzirirken göğsümde çok acı hissediyordum. 2 tane düşük yaptım ve bebeğim yok...

pınarcım canım rüyamı yorumlarsan beni çok mutlu edersin kız kardeşimde bende evliyiz çocuğumuz yok rüyamda ; bilmediğim bir tuvalette ben alaturka tuvalete oturmuşum bebek doğuruyorum kendi kendime ama hiç kan yok kardeşimde ayakta eğilmiş önümde oda aynı şekilde bebek doğuruyordu rüyada hiç kan yoktu bebeği doğurdum elimle çektim küçücüktü cinsiyetini görmedim ama vajinamda bi acı vardı gerçek doğum yapmış gibiydim bu rüyamı yorumlarsan beni bu çıkmazdan kurtarabilirsin çocuk çok isit,yorum ailede baskı yapıyor çocuk yapın die çok sıkıntılıyım :2:

yorumlar birikti canım benimkinide yorumlarmısın rica etsem . .

biz bikaç arkadaşla ağaca çıkıyoruz ben en tepesine çıkıyorum sonra bi iki adam geliyo agacın altına arkadaşlarım kaçıyor ama ben orda kalıyorum adamların elinde silah var ben korkuyorum falan filan sonra bi bakıyorum halam gelmiş agacın altına hemen atlayıp gidiyoruz adamlar bişey yapamıyo ..

birde şu rüya var . . eski sevgilim beni rüyasında görmüş göyaa ben sözleniyomusum yüzük takmışım ona gösteriyomusum .. bu ne demek acaba

merhaba bende rüyamda yaşlı bir kadının bebek emzirdiğini gördüm o kadar çok süt geliyordu ki bebek emiyor bizde kova tutuyoruz alttan çok süt akıyordu ne anlama geliyor ki

merhabalarr
kısa bır ruya gordum hayır olsun ama.. anlamı nedır acaba

ben ve kız kardeslerım yabancı bır evden cıkıyoruz bahçelı bir evmiş bu,dılek dılenıyormuş bahçesinde, beyaz lalelerin altında (cok guzeldı ama) sonra kağıtın üstüne,taşın ustune ısımler yazılıyormus, gercek oluyormus dılekler gıbı dusunurken, bır tasın ustunde 1 ay once evlenen kuzenım ve damadın ısmını goruyorum boylemı yapmışlar dıyorum kendı kendıme, bizde diliyoruz ama ben taş bulamadıgım için milka moru rengınde o kagıda benzeyen bır kagıt buluyorum, ustunde de 2 katlı cok guzel camlarında kırmızı gıbı saksı cıcekleri olan dış cephesı hafıf bombelı açık su yesılı rengınde ev resmı goruyorum aa ne guzelmış dıye içimden gecırıyorum, arkasını cevırıp ısmımı yazıcam ama erkek arkadasım olmadıgı için erkek ısmı olarak ne yazcagımı bılmıorum dusunmuyorumda kendı ısmımı yazarken uyandımmm
hayır olsun acaba nedır

X