- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.664
- 248
- Konu Sahibi cimcimekizimm
-
Merhaba adet döngünüzü de yazar mısınızBu arada nasıl bir teknikle öğreniyorlar acaba cok merak ettim
Sanırım 28 gün ama sallamıyım tam bilemiyorum yaMerhaba adet döngünüzü de yazar mısınız
Adet döngünüze 26-30 gün aralığında hepsine baktım kız bebek görünüyorSanırım 28 gün ama sallamıyım tam bilemiyorum ya
İnşallah ya cok tatlısınız teşekkür ederiiimAdet döngünüze 26-30 gün aralığında hepsine baktım kız bebek görünüyorTabloyu özelden göndereyim rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba bana da bakabilir misinizMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok varÜye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
Merhaba bana da bakabilir misiniz26.12.1990 Saat 22.45
Sat 20 nisan 2021
Hamile kaldigim ay Mayıs
Adet döngü sürem 29-30 civari diyebilirsiniz
Özelden gönderdim canımMerhaba bana da bakabilir misiniz26.12.1990 Saat 22.45
Sat 20 nisan 2021
Hamile kaldigim ay Mayıs
Adet döngü sürem 29-30 civari diyebilirsiniz
Merhaba adet döngüsünde 35 gün üzeri çok net sonuç vermediği yazıyor ama sonuç kız bebek görünüyor daha doğrusu 38 yazıyorum 28 olarak düzenliyor o süreye göre bakıyor inşallah Rabbim gönlünüze göre verirMerhabalar rica etsem benimkine de bakar mısınız
Doğum tarihi 16.06.91
Doğum saati.04.30
Sat 9 Şubat
Hamile kaldığım gün 6 Mart
Döngü 38 gün
Merhaba adet döngüsü önemli yalnız o olmadan bakılmıyorMerhabalar rica etsem bana da bakar misiniz
Doğum tarihi 09.10.1995
Doğum saati: 08:00
Sat:26 Mart
Hamile kaldığım ay nisan
Döngüm maalesef dengesiz
Anladım teşekkür ederimMerhaba adet döngüsü önemli yalnız o olmadan bakılmıyor
Rica ederimAnladım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimMerhaba adet döngüsünde 35 gün üzeri çok net sonuç vermediği yazıyor ama sonuç kız bebek görünüyor daha doğrusu 38 yazıyorum 28 olarak düzenliyor o süreye göre bakıyor inşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Merhaba cnm banada bakarmısın bugün testle öğrendim yarın kan verecem ama gezinirken önüme geldi yazınMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok varÜye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
merhaba, doğru çıktı, paylaşmak istedim :) cinsiyetimiz kesin erkek :)Merhaba 22-23-24-25(yumurtlama günü ) 26 Mart hepsi erkek gösteriyor Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba canım hayırlı olsun çok teşekkür ederim haber verdiğiniz içinmerhaba, doğru çıktı, paylaşmak istedim :) cinsiyetimiz kesin erkek :)
Banada bakabilirmisinizMerhaba canım hayırlı olsun çok teşekkür ederim haber verdiğiniz içinSağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Merhaba adet döngü süreniz nedir ?Banada bakabilirmisinizhafta ici ogrenecegim bende insallah yazarim sonucumu
Dogum tarihi 30.08.1992
Dogum saat 09.30
Son adet tarihi 19 mart
Yumurtlama tarihi 8nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?