- Konu Sahibi cimcimekizimm
-
Amin canım cümlemize Rabbim tekrardan sağlıklı sıhatli gönlünüze göre bir evlat nasip etsinÇok teşekkür ederim bende kızım olsun diye çok istiyordum.Çok dua etmiştim kızım olsun diye rabbimin bir bildiği var demek ki benim hakkımda hayırlısı böyleymiş. Şimdi daha kötü oldum. Rabbim sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
Merhaba 21 günde bir regl oluyorsanız erkek bebek gösteriyorMerhaba rica etsem banada bakarmısınız cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama doğrumu çıkıyor merak ettim :)
Sizin doğum tarihiniz 28/07/1980
Doğum saatiniz SABAH 6 SANIRIM
Son Adet Tarihiniz (SAT) 01/02/2021
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay 1 Seneden fazladır istiyorduk :)
Ve adet döngü süreniz21 günde 1 oluyordum 6-7 gün sürüyordu tahmini 28 gün oluyor
Merhaba kız bebek gösteriyorMerhaba, bende doğum saatimi bilemiyorum15.03.1998 doğum tarihim. 19 mart sat. Martta hamile kaldım 28-29 günde bir regl olurum
7. Hafta usg fotosunu bi yerde paylastm orda ramziye göre de kız dendi. Diğer japon çin takvimine göre de kız. Makas bıcak yaptık o erkek çıktıMerhaba kız bebek gösteriyorRabbim gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah cinsiyet öğrenene kadar gördüğümüz her yöntemi deneyerek zaman geçiriyoruz7. Hafta usg fotosunu bi yerde paylastm orda ramziye göre de kız dendi. Diğer japon çin takvimine göre de kız. Makas bıcak yaptık o erkek çıktıbenmde içime erkek doğuyor ama sağlıklı olması tek temennim
Yarın gidicem öğrenirim belki tutarsa haber ederimHayırlısı olsun inşallah cinsiyet öğrenene kadar gördüğümüz her yöntemi deneyerek zaman geçiriyoruz
Öğrendiğiniz de haber verirseniz çok sevinirimYarın gidicem öğrenirim belki tutarsa haber ederim
TamamdırÖğrendiğiniz de haber verirseniz çok sevinirim
Merhaba Son adet tarihini de yazmanız gerek ve doğum saatini de tahmini biliyorsa yazarsanız daha iyi olurMerhaba canım bir arkadaşım için bakarmısın
Doğum tarihi 15.05.1989
28 gün adet döngüsü
Nisanda öğrendi hamile olduğunu
Tutmadı bugün %80 erkek dediÖğrendiğiniz de haber verirseniz çok sevinirim
Çok pardon 20 Mart en son adet tarihiMerhaba Son adet tarihini de yazmanız gerek ve doğum saatini de tahmini biliyorsa yazarsanız daha iyi olur
Yaa öyle mi tutmayabiliyormuş demek kiTutmadı bugün %80 erkek dedi
Erkek bebek gösteriyor hayırlısı olsun inşallahÇok pardon 20 Mart en son adet tarihi
Şimdi tekrar baktım Aslında sizin de ilk 3 gün yumurtlama günü belli bir saate kadar erkek gösteriyor ama öğlen saatlerinden sonra ki 3 gün kız bebek gösteriyordu ben ona göre bakmıştım yani tam yumurtlama günü o saat aralığında tuttuysa bir ihtimal yine doğru çıkıyorYaa öyle mi tutmayabiliyormuş demek kihayırlısı olsun inşallah Bakalım bende de tutmazsa tüm takvimlere olan minik bir inancım var o da yok olucak
Teşekkür ederim onu da cinsiyeti belli olduğunda yazarım inşallahErkek bebek gösteriyor hayırlısı olsun inşallah
İnşallah Rabbim arkadaşınızın gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsinTeşekkür ederim onu da cinsiyeti belli olduğunda yazarım inşallah
Nasıl anlıyosunuz ki kız erkek olduğnuYaa öyle mi tutmayabiliyormuş demek kihayırlısı olsun inşallah Bakalım bende de tutmazsa tüm takvimlere olan minik bir inancım var o da yok olucak
Senin takvimi özelden göndereyim canımNasıl anlıyosunuz ki kız erkek olduğnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?