- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi cimcimekizimm
-
Merhaba cnm banada bakarsan sevinirimMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok varÜye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
15 - 16 - 17 Ocak gece 00:00 arası gebe kalındıysa erkekÇok teşekkür ederim
Haziran-1991
2 Ocak son adet
Gebe kalınan ay Ocak
30 günde bir adet döngüm
Cinsiyetimiz kız15 - 16 - 17 Ocak gece 00:00 arası gebe kalındıysa erkek
18 Ocak ( yumurtlama gününüz ) 19 Ocak gebe kalındıysa kız
Anladığım kadarıyla bu takvim de yumurtlama günü daha çok dikkate alınıyor. O zaman kız olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Gerçi renk olarak yumurtlama gününe kadar maviler çok fazla cinsiyeti yazarsanız yumurtlama gününü mü yoksa renkleri mi dikkate almalıyım anlamış oluruz
Merhaba Haziran ayında gebe kalırsanız 17-18-19 gece 00:00 kadar ErkekMerhaba cnm banada bakarsan sevinirim
20.02.1990
Dogum.saati:17.30
Sat:9 Mayisi
Adet döngüm:26 ile 28 arasinda sürüyor
Hamile kalmak ay:haziran temmuz boyle devam ediyor
Rica ederim yumurtlama gününü dikkate almamız gerekiyor o zamanCinsiyetimiz kızteşekkür ederim
Ayrıca döngü süresi 28 güne göre bu şekilde 26 ve 27 gün olarak baktığım da erkek görünüyorMerhaba Haziran ayında gebe kalırsanız 17-18-19 gece 00:00 kadar Erkek
20 Temmuz 05:31 den 21 Temmuz 00:00 arası kız görünüyor
Tesekkur ederim beklemedeyim bakalimMerhaba Haziran ayında gebe kalırsanız 17-18-19 gece 00:00 kadar Erkek
20 Temmuz 05:31 den 21 Temmuz 00:00 arası kız görünüyor
Amin inşallahTesekkur ederim beklemedeyim bakalimhakkimizda hayirlsi olsun rabbimde sizinde gönlündeki dualari yaşamayı nasip etsin
Amin Allah razı olsunRica ederim yumurtlama gününü dikkate almamız gerekiyor o zamansağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim canım benim inşallah sende gönlündekine kavuşursunKalp kalbe karşıİnşallah hayaliniz nasip olur 2 erkek 2 kız süper bir aile olursunuz
İnşallahhh canım çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canım benim inşallah sende gönlündekine kavuşursun
Merhaba çok sevinirim bakarsanız. 16.04.1984 05:00 sat:30.05. döngü 24 bu ay mümkünseMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok varÜye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
Merhaba 7 Haziran- 8 Haziran gece 00:00 kadar erkek bebek - 9 Haziran yumurtlama günü 09:43’den itibaren 10 Haziran 23:59 arası kız bebekMerhaba çok sevinirim bakarsanız. 16.04.1984 05:00 sat:30.05. döngü 24 bu ay mümkünse
İki oğlum var, birde kızim olsa nasıl güzel olur. Rabbim hayırlı evlat versin hepimize. Yalnız bir çok yerde yumurtlama günü olursa erkek ihtimali yüksek diyorlardı. Bu değişik sonuç verdi. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim uğraştırdim.Merhaba 7 Haziran- 8 Haziran gece 00:00 kadar erkek bebek - 9 Haziran yumurtlama günü 09:43’den itibaren 10 Haziran 23:59 arası kız bebek
Yumurtlama günü dikkate alındığı için kız bebek ihtimali yüksek Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Evet genelde öyle ama yumurtlama günü hamile kalıp kızı olanlarda var rabbim gönlünüze göre versin inşallah diğer takvimlere de bir göz atın bu ay için ne diyorİki oğlum var, birde kızim olsa nasıl güzel olur. Rabbim hayırlı evlat versin hepimize. Yalnız bir çok yerde yumurtlama günü olursa erkek ihtimali yüksek diyorlardı. Bu değişik sonuç verdi. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim uğraştırdim.
Aminnnn.rabbim zaten bir kiz evlat nasip edecekse, duzeninide ona göre kurar. Çok da fazla takılmamak lazım ama insanız ilgilenmeden de duramıyoruz isteEvet genelde öyle ama yumurtlama günü hamile kalıp kızı olanlarda var rabbim gönlünüze göre versin inşallah diğer takvimlere de bir göz atın bu ay için ne diyorTabi Allah’ın dediği olur Önce dua edin sonra takvimleri de göz önünde bulundurup deneyin olursa da olmazsa da Allahtan. Rabbim gönlümüzden geçen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle hayırlısı olsun inşallahAminnnn.rabbim zaten bir kiz evlat nasip edecekse, duzeninide ona göre kurar. Çok da fazla takılmamak lazım ama insanız ilgilenmeden de duramıyoruz istebu arda diğer takvimlerde kız diyor bakalım
Yazıcam demiştim %90 inşallah kızım oluyorİnşallahhh canım çok teşekkür ederim
Yaa çok güzel bir haber çok sevindimYazıcam demiştim %90 inşallah kızım oluyor
Teşekkür ederim arkadaşımYaa çok güzel bir haber çok sevindimRabbim gönlüne göre verdi ne güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?