Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çalışıyormuşsun da zaten. Her zaman dik dur ezdirme kendini. Sosyal medyada da istemediklerini engelle. Görmemen seni daha çok mutlu edecek gerekirse watsap dan da engelle normalden yazsınlar. Kendine değer verdiğinde herşey değişecek
Çalışıyormuşsun da zaten. Her zaman dik dur ezdirme kendini. Sosyal medyada da istemediklerini engelle. Görmemen seni daha çok mutlu edecek gerekirse watsap dan da engelle normalden yazsınlar. Kendine değer verdiğinde herşey değişecek
Ne kadar iyisiniz çok teşekkür ederim buraya yazdım içim rahatladı kimseyle konuşamıyorum kimseye güvenim yok artık öyle yapacağım artık bu kadar üzüldüğüm yeter artık çok isteyen yazar arar herkes fesat geliyor gözüme artık daha kimseye güvenemem ben eskiden hayatım daha güzeldi ben mahfettim