Yorum yazarken empati yapın lütfen ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok komik öyle mi
Asla ciddi yorumlara cevap verme tamam mı ? Sürekli trip at , beddua et , hasretlen ne güzel m bu ne kafası biliyor musun sorumluluğu başkasına atan ben her şeyi yapayım ama hayat bana altın tepsi sunsun kafası. Sen bununla bir yere gelemezsin . Dört çocuk doğurmak sağlam arka taraf isterm onunla çalışma planı da yapılabilir gayet isteyen iyi yerlere de gelir . Ama senin böyle bir mantaliten yok
Sen kızıyım beddua edeyim hayatın kötülüklerini söyleyeyim . Türkiye de alınan kırk bin liranın iyi olduğunu söyleyeyim derdindesin

Kendime zor bakarken 4 tane arka arkaya doğurmadım mesela. Bazı hatalar hayatidir, buna rağmen içine düşmemesi de kolaydır. Düşüyorsanız o da sizin beceriniz. Kusura bakmayacaksınız. Ya da bakın sanki çok dert.

Siz anlamadınız . Ben hersey kolay olsun derdinde değilim . Kirk bin kötü mü . Neyse tamam valla burdan yoruldum bitti .

Ayrıca gıcık oldum ben sana ya . Hayattakotu birşey başına gelmeyen insan var mı ? Sağlık sorunlarindan erkenden çıktım işten hamilelik dolayısıyla . Etrafta bakacak kimse yok ise baslayamadim eşimi işten çıkardılar. Kariyer değiştirmek için kursa gidiyordu on ay işsiz kaldı . 28 yaşında saçlarımın yarısi beyaz. Dil biliyormussun iki tane bak ben hem dil hem yazılım çalıştım . Bizde Amerika hayalleri kuruyoruz . Sen benden on adım ondesin . Gitmişsin oraya. Bir toparlan . Çocukların küçük mu bilmiyorum üç yasindalarsa bir kreşe ver .Eminim orada türk öğretmenlerin olduğu bir topluluk falan vardır . Ya da bir tanıdık bir yerlerden başla cv yi yolla ya da online eğitime bakabilirsin

Aa olur mu orda iç organlarına kadar yazıldı.
Yazılsın . Acaba kactanesi doğruydu . Size söylediğim kaç bilgi ne kadar doğruydu . Değiştirerek yazdım belki Amerika dgl isvicredeyim belki . İç organlarimmis. Belkide datcadayim sizinle egleniyorum. Dört değil bir tane çocuğum var belki .

Hasta ruhlu bir insansan bunların hepsi mümkün tabi ki.

Gidip eski konularınızı okudum, en azından konu başlıklarınızı ve ilk mesajlarınızı diyeyim. Sadece yakınmış, yakınmış ve yakınmışsınız. Yurtdışı ile alakalı değil sizinle alakalı bi sorun var. Kurduğunuz hayattan pişmanlık duymuş ama değiştirmek yerine ard arda çocuk yapmışsınız. Türkiye'de de olsanız buranın sıkıntılarıyla aynı ruh halinde olacaktınız çünkü mutlu değilsiniz. Çocuklarınız olmuş artık Allah sağlık versin, bence onlara güzel bir aile ortamı sunup biraz büyütüp işe başlayın. Böyle devamlı geçmişe bakmakla pişmanlıkla aman aman keşke şöyle olsaydı diye yaşanmaz

Herseyi olduğu gibi yazmadım tabiki burda . Bazıları farklı ama insanlar çok lincledi ve hoşuma gitmedi bu . Akil almak için yazdım bazı konularda neyse teşekkürler tavsiyeler için ve evet bazı konularda değiştik daha iyi oldu . Bazı şeyler için bekliyorum . Evet belki geçmişe bakmamak lazım .

Amerika’da yaşayıp Türkiye’de 40 bin tl maaşa özenen üyesiniz siz.

Allah sizden razı olsun çok güzel bir dua etmişsiniz bize ben aldım kabul ettim canım aynısını yaşayın falan derken inşallah kuzum ya abd vize randevumuz var lütfen daha çok dua et canım bize

Ins gidersiniz Amerika’ya yada başka ülkeye . Anlarsınız o zaman . Ben çok kötü demiyorum ama alışma süreci ve bisuru seyi var

Buraya yorum yazdığına göre her türlü hakaret içermemek kaydıyla eleştiriyi kabul ettin demektir
İkincisi bak ne güzel site sen başaramadıklarına sinirlenmişsin burda tanımadığın insanlara carlayıp bedava deşarj oluyorsun, bence banlanman an meselesi

Nerde carlamisim herkes bana carladi desene daha doğru olur

Nerde carlamisim herkes bana carladi desene daha doğru olur
Yok bunun için konu açman anlamında dedim
Ama şöyle ki çok değişik insanlar var tüm yorumları okumadım kimi eleştirecek kimi alaya alacak kimi iyi niyetli olacak
Sen işine yrayanlardan yararlanmaya çalışacaksın
Yoksa herkes her şeyi söylüyor

Bana da öyle yaptılar

Abla önceki konunu bilmiyordum şöyle baktım da, Amerika'da pizza açsan Türkiye'den daha iyi şartlarda yaşarsın. Öğretmen maaşı şu kadar falan fişman yazmışsın. Orda 2 asgari ücretle orta halli bir araba alıyorken burda asgari ücret şurda dursun memursan kredi çekip ancak orta halli bir araba alabilirsin. Ve onu da senelerce ödeyeceksin. Orada iş bulamamak kusura bakma biraz da senin beceriksizliğin olmuş. Dil de varmış. Çoluk çocuk olayı ne bilmiyorum ona Fransız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…