- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.945
-
- Konu Sahibi mercandedee
Asla ciddi yorumlara cevap verme tamam mı ? Sürekli trip at , beddua et , hasretlen ne güzel m bu ne kafası biliyor musun sorumluluğu başkasına atan ben her şeyi yapayım ama hayat bana altın tepsi sunsun kafası. Sen bununla bir yere gelemezsin . Dört çocuk doğurmak sağlam arka taraf isterm onunla çalışma planı da yapılabilir gayet isteyen iyi yerlere de gelir . Ama senin böyle bir mantaliten yokÇok komik öyle mi
Kendime zor bakarken 4 tane arka arkaya doğurmadım mesela. Bazı hatalar hayatidir, buna rağmen içine düşmemesi de kolaydır. Düşüyorsanız o da sizin beceriniz. Kusura bakmayacaksınız. Ya da bakın sanki çok dert.Bunu acımasızca yorum yazanlara diyorum . İnsanların nelerden geçtiğini ne hissettiğini bilmeden acımasızca eleştiri yapmayın . O yapanlara diyorum insAllah sizde benzer hisleri yaşarsınız o zaman anlarsınız . Ve merak ediyorum siz mükemmel misiniz ? Hayatınızda ne hatalar yapıyorsunuz kim bilir ama burada gelmiş muthiss hatasız insanlar olarak başkalarını eleştiriyorsunuz .
Aa olur mu orda iç organlarına kadar yazıldı.Üyeler hakkında konu açmanız yasak. Bu kadar dertlendiyseniz diğer sorunuzu kapattırmayıp orada yazsaydınız ya
Siz anlamadınız . Ben hersey kolay olsun derdinde değilim . Kirk bin kötü mü . Neyse tamam valla burdan yoruldum bitti .Asla ciddi yorumlara cevap verme tamam mı ? Sürekli trip at , beddua et , hasretlen ne güzel m bu ne kafası biliyor musun sorumluluğu başkasına atan ben her şeyi yapayım ama hayat bana altın tepsi sunsun kafası. Sen bununla bir yere gelemezsin . Dört çocuk doğurmak sağlam arka taraf isterm onunla çalışma planı da yapılabilir gayet isteyen iyi yerlere de gelir . Ama senin böyle bir mantaliten yok
Sen kızıyım beddua edeyim hayatın kötülüklerini söyleyeyim . Türkiye de alınan kırk bin liranın iyi olduğunu söyleyeyim derdindesin
Yazılsın . Acaba kactanesi doğruydu . Size söylediğim kaç bilgi ne kadar doğruydu . Değiştirerek yazdım belki Amerika dgl isvicredeyim belki . İç organlarimmis. Belkide datcadayim sizinle egleniyorum. Dört değil bir tane çocuğum var belki .Aa olur mu orda iç organlarına kadar yazıldı.
Hasta ruhlu bir insansan bunların hepsi mümkün tabi ki.Yazılsın . Acaba kactanesi doğruydu . Size söylediğim kaç bilgi ne kadar doğruydu . Değiştirerek yazdım belki Amerika dgl isvicredeyim belki . İç organlarimmis. Belkide datcadayim sizinle egleniyorum. Dört değil bir tane çocuğum var belki .
Ne alakası var burda herkes herseyi olduğu gibimi yazıyor kardeşim .Hasta ruhlu bir insansan bunların hepsi mümkün tabi ki.
Ufak tefek değişikler yapılır tanınmamak için ama bu yazdıklarınız kadar ekstrem farklılıklar ruh hastalığına işaret eder.Ne alakası var burda herkes herseyi olduğu gibimi yazıyor kardeşim .
Herseyi olduğu gibi yazmadım tabiki burda . Bazıları farklı ama insanlar çok lincledi ve hoşuma gitmedi bu . Akil almak için yazdım bazı konularda neyse teşekkürler tavsiyeler için ve evet bazı konularda değiştik daha iyi oldu . Bazı şeyler için bekliyorum . Evet belki geçmişe bakmamak lazım .Gidip eski konularınızı okudum, en azından konu başlıklarınızı ve ilk mesajlarınızı diyeyim. Sadece yakınmış, yakınmış ve yakınmışsınız. Yurtdışı ile alakalı değil sizinle alakalı bi sorun var. Kurduğunuz hayattan pişmanlık duymuş ama değiştirmek yerine ard arda çocuk yapmışsınız. Türkiye'de de olsanız buranın sıkıntılarıyla aynı ruh halinde olacaktınız çünkü mutlu değilsiniz. Çocuklarınız olmuş artık Allah sağlık versin, bence onlara güzel bir aile ortamı sunup biraz büyütüp işe başlayın. Böyle devamlı geçmişe bakmakla pişmanlıkla aman aman keşke şöyle olsaydı diye yaşanmaz
Ins gidersiniz Amerika’ya yada başka ülkeye . Anlarsınız o zaman . Ben çok kötü demiyorum ama alışma süreci ve bisuru seyi varAmerika’da yaşayıp Türkiye’de 40 bin tl maaşa özenen üyesiniz siz.
Allah sizden razı olsun çok güzel bir dua etmişsiniz bize ben aldım kabul ettim canımaynısını yaşayın falan derken inşallah kuzum ya abd vize randevumuz var lütfen daha çok dua et canım bize
Nerde carlamisim herkes bana carladi desene daha doğru olurBuraya yorum yazdığına göre her türlü hakaret içermemek kaydıyla eleştiriyi kabul ettin demektir
İkincisi bak ne güzel site sen başaramadıklarına sinirlenmişsin burda tanımadığın insanlara carlayıp bedava deşarj oluyorsun, bence banlanman an mesele
Yok bunun için konu açman anlamında dedimNerde carlamisim herkes bana carladi desene daha doğru olur
Bana da öyle yaptılarBunu acımasızca yorum yazanlara diyorum . İnsanların nelerden geçtiğini ne hissettiğini bilmeden acımasızca eleştiri yapmayın . O yapanlara diyorum insAllah sizde benzer hisleri yaşarsınız o zaman anlarsınız . Ve merak ediyorum siz mükemmel misiniz ? Hayatınızda ne hatalar yapıyorsunuz kim bilir ama burada gelmiş muthiss hatasız insanlar olarak başkalarını eleştiriyorsunuz .