- 4 Ocak 2013
- 53
- 1
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 msj hakkı nasıl doldurulur yardımcı olabilen var mı
bu sorunu yaşayan başka kimse yokmu?
ayneenn.takip edebilmek,yazdığım yoruma cevap alabilmek için beğenmek zorunda kalıyorum takip ettiğim topikteki yorumuuusinir oluyorum her seferindeee
![]()
kk budenli büyük kapsamlı bi site yani böyle ufak bişey yapılması bence tüm üyelrin işini kolaylaştırır.. en azndan begeniyi almak yerine yorum yapldıgı zaman bildirimi almak isterimkadınlar k. yöneticilerinin, üyelerin msjlaşma/ yazışmasını ve sitenin popülaritesini arttırmak istiyorsa, takibini kolaylaştırmalı yazışmalarımızın. Dediğiniz gibi, "nereye ne yazmıştım acaba?" gibi düşünüp, her seferinde profilime gir-çık yapıp bi ihtimalle bişey gelmiş mi vs. bakmak,hem zaman kaybı hemde belli bi süre sonra yıldırıcı bi şey.. Duyrulur..
Merhaba, ben bi konuya yorum yatığımda ya da bir başka deyişle msj yazdığımda, başka birisi benim msjımı alıntı yaparak cevapladığı zaman. onun cevabını ancak ve ancak sayfalara tek tek gidip bakarsam görebiliyorum. yani profilimde yazdığım mesajlara gelip, cevap gelen mesajı açtığımda, o alıntı yapıp cevaplayanın cevabını göremiyorum. sadece kendi msjım görünüyor. bahsettiğim şey bildirim deil. umarım anlatabilmişimdir. bu normal bişey mi? yoksa bir problem mi var? anlayamadım
Merhaba, ben bi konuya yorum yatığımda ya da bir başka deyişle msj yazdığımda, başka birisi benim msjımı alıntı yaparak cevapladığı zaman. onun cevabını ancak ve ancak sayfalara tek tek gidip bakarsam görebiliyorum. yani profilimde yazdığım mesajlara gelip, cevap gelen mesajı açtığımda, o alıntı yapıp cevaplayanın cevabını göremiyorum. sadece kendi msjım görünüyor. bahsettiğim şey bildirim deil. umarım anlatabilmişimdir. bu normal bişey mi? yoksa bir problem mi var? anlayamadım
Gerçi iPhone dan alıntı yapsanda bildirimi göremiyorum maalesef düzeltilmesi lazımAncak diğer yorum yapanlardan alıntı yaparak cevaplarsak bildirim geliyor
Alıntılar kalktı arkadaşlar,sadece beğeniler profilinize geliyor...