yorum yapıldıgında bildirim alamamak!

melekim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
451
6
68
Adana
nereye yazim bilemedim bu sorun sadece bendemi var onuda bilmiyorum ama siteye üye oldugumdan beri foruma yazdıgım zaman diger üyelerden cvp gelsede ben bunu bilmiyorum bana bildirim falan gelmio.bisürü foruma yorum yazıyorum cvp geldigi zaman ben bunu göremiyorum sonra hangi konuya ne yazmışım kafam karışıyo sürekli yorum yazdıgım konulara tekrar tekrar acaba biri bişe yazdımı die bakmam gerekio çogu zamanda ztn foruma gelen yazılan cvptan haberim olmuyo.

ben de bu konudan mustaribim.çok önemli bir sorun bence.hatta kk ya mesaj attım ama dönmediler bana.bu sorun bir an önce halledilmeli..

Sayın Üyeler,
yorum yazdığınız konularda size cevap yazan olmuş mu diye takipte zorlanıyorsanız yorum yazdığınız, takip etmek istediğiniz konulara Abone olmalısınız.
Yorum yazdığınız konuların sağ üst köşesinde Seçenekler adı altında bir yer var, oraya tıklıyorsunuz, Bu Konuya Abone Ol seçeneğine basıyorsunuz, kontrol paneliniz açılıyor, Abonelik türünü seçiniz yazan yerden mail bildirim şeklinizi seçiyorsunuz, Klasör yazan yereyse bir isim veriyorsunuz, örneğin Abone olduğum konular gibi...
sağ alttaki Abonelik ekle butonuna basıyorsunuz, artık takip etmek istediğiniz konuya abonesiniz, yazılan yorumlar size maille gelir.

Bu işlemi abone olmak istediğiniz her konu için tekrarlıyorsunuz.

Sürekli takip ettiğiniz bir bölüm varsa o bölüme de abone olabiliyorsunuz, örneğin bir derdim var bölümü en çok ve sürekli okuduğunuz bir bölümse o bölüme abone olabiliyorsunuz.
Forum kullanımıyla ilgili açılan konuları okumalısınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/159629-abone-olma-konuya-foruma.html

Ayrıca,
açtığınız konuları ve yazdığınız mesajlara çabucak ulaşmak istiyorsanız anasayfanın sağ üst köşesinde yer alan Profilim yazısına tıklayınız, kullanıcı adınızın altında yer alan Açtığım Konular'a tıklarsanız sitede açtığınız konulara, Yazdığım cevaplar'a tıklarsanız topiklerde yazdığınız yorumlara ulaşırsınız.

mail olark mı alıcaz yani abone olsakta.burda sadece bildirimler biri yorumumuzu begenirse geliyo begeni olarak.kk büyük bi site aslında yorum yapıldıgında bildirim olarak gelse üyelerin işi kolaylaşır.sürekli profilden kontrol etmek durumunda kalmayız.

mail olark mı alıcaz yani abone olsakta.burda sadece bildirimler biri yorumumuzu begenirse geliyo begeni olarak.kk büyük bi site aslında yorum yapıldıgında bildirim olarak gelse üyelerin işi kolaylaşır.sürekli profilden kontrol etmek durumunda kalmayız.

Sayın melekim01,
yazdığınız yorumlar için site üzerinden bildirim gelse mesaj kutunuza gelir, belli sayıda mesaj saklayabiliyorsunuz, tek bir konudan 50 tane bildirim alsanız mesaj kutunuz şişer ve geri kalan bildirimleri alamazsınız. Hatta başka sebeple size özel mesaj atan olsa veya sizin mesaj yazmanız gerekse gönderim yapamazsınız, mesaj kutunuzun dolduğunu fark etmezseniz siteyle ilgili teknik bir sorun yaşandığını zannedersiniz, ayrıca söylediğiniz sistem siteye teknik açıdan ekstra yük bindirir.

Oysa mail adresinizde yüzlerce maili barındırabilirsiniz. Kolaylıksa inanın konulara abone olup mail bildirimi almakta bir kolaylık, siteye giriş yaptığınızda mailinizi de aktif edersiniz gelen yorumlara çabucak ulaşırsınız.

Mail olarak bildirimi seçerseninz seçeneklerden evet mail olarak bildirim alırsınız

ah msn mide açamıyorumki.:( bu dediginizi deneyim. ben msj kutusu dışında söylemiştim, msj sayısında birikme olmazdı o zaman.yani bildirimler bölümü var ama sadeece yorumumuz begenildiginde bgeni olarak gelio onun yerine yorum yapıldıgında bildirim gelse daha mantıklı olur die söyledim.neyse buna çözüm bulamıcaz sanırım.

nereye yazim bilemedim bu sorun sadece bendemi var onuda bilmiyorum ama siteye üye oldugumdan beri foruma yazdıgım zaman diger üyelerden cvp gelsede ben bunu bilmiyorum bana bildirim falan gelmio.bisürü foruma yorum yazıyorum cvp geldigi zaman ben bunu göremiyorum sonra hangi konuya ne yazmışım kafam karışıyo sürekli yorum yazdıgım konulara tekrar tekrar acaba biri bişe yazdımı die bakmam gerekio çogu zamanda ztn foruma gelen yazılan cvptan haberim olmuyo.

aynen öyle çok sıkıcı bu yüzden konuyu çogu zamn takıp edemıyorum yoruyo benı

evet bende çogu konuyu unutuyorum ne yazdım hangisine yazdımsürekli bakmak zorunda kalıyorum biri bişe yazdımı die

evet bende çogu konuyu unutuyorum ne yazdım hangisine yazdımsürekli bakmak zorunda kalıyorum biri bişe yazdımı die

ayneenn.takip edebilmek,yazdığım yoruma cevap alabilmek için beğenmek zorunda kalıyorum takip ettiğim topikteki yorumuuu :47: sinir oluyorum her seferindeee :20:

arkadaslar konu acamıyorum daha yeni üyeyim lutfen yardım edin:(:(:(:( :20:

Konu açmayı düşündüğünüz bölümün sol üstünde yeni konu ikonu aç var.Ona basarak yeni konu açabilirsiniz.
$Adsýz.jpg

Son düzenleme:

aynen bu ne yaa çok karışık bir yer aradığımı bulamıyorum mesaj almıyorum yazıyorum doğru gönderebiiliyor muyum onu da bilmiyorum kimse yok mu yardımcı olan burda

Mesaj yazdığınız konuyu;
Profil sayfanızdaki 'yazdığım mesajlar' kısmından geri dönüp okuyarak takip edebilirsiniz..
Zaten mesaj yazdığınızda direkt o konuya abone olmuş oluyorsunuz dolayısıyla da 'kontrol paneli' sayfanızda,o konuda yeni mesaj olduğu zaman,bunu görebiliyorsunuz..

Yeni konu açmak için de,ilgili bölüm sayfasının, sol üst köşesinde yazan 'yeni konu aç' butonuna tıklıyorsunuz..
Konuya uygun-açıklayıcı başlıkla konunuzu açıyorsunuz..

Back