- 22 Ağustos 2016
- 2.197
- 1.573
- 40
-
- Konu Sahibi Lonelypoet
Valla canım aynenIlkokul 1.sinifa giden bir cocuk 6sayfa fotokopi onlu arkali odev. Kac saatte yaptirdim hatiramiyorum ablam sen erken yaptirdin ben de bu kadar hizli yapmiyor diyor :) gozumle gormesem inanmazdim.. vay bu cocuklarin haline.
Ödev illaki verilmeli. Verilmese bu sefer hiç ödev verilmiyor diye yanimiza geliyorlar ayrıca fazlasına karşıyım, çok ödev verilmesinden yana değilim. Çocukların sesi çıkmıyorken velilerin mızmızlanması da ayrı bir ironi ayrıca. Demekki kendileri yapıyor.Ben cok merak ediyorum küçücük cocuklarin
Kalem tutmaktan kollari agriyacak kadar ödev veren ogretmenin bildigi şeyi.
Canım çok haklısın ama inan sınıfta arkadaşları ile yapılacak etkinlik sayfaları var mesela onu bile eve veriyor mesela diyo ki kitapta şu şu bilmem neyi arkadaşlarınızla tartışınız sonucu yazınız ne yapsın çocuk
Çocukların sesini dinledim de yazdım ben yoksa benlik bi durum yok ve severek öğrenmesi taraftarıyım ayrıca ben de öğretmenim 4 yıl eğitim aldım diye her şeyi ben bilirim velimin konuşma hakkı yok diyemem dikkate alırımÖdev illaki verilmeli. Verilmese bu sefer hiç ödev verilmiyor diye yanimiza geliyorlar ayrıca fazlasına karşıyım, çok ödev verilmesinden yana değilim. Çocukların sesi çıkmıyorken velilerin mızmızlanması da ayrı bir ironi ayrıca. Demekki kendileri yapıyor.
Evet az odev verilmeli. Çok olunca zaten çocukların yapamayacagi belli birseyken velilerin yapmasina sasirmaya gerek yok.Ödev illaki verilmeli. Verilmese bu sefer hiç ödev verilmiyor diye yanimiza geliyorlar ayrıca fazlasına karşıyım, çok ödev verilmesinden yana değilim. Çocukların sesi çıkmıyorken velilerin mızmızlanması da ayrı bir ironi ayrıca. Demekki kendileri yapıyor.
En çok ödev veren ülkeyizzz malesef.Çünkü tembel ögretmenler çalışkan çocuklar yetistirmeye calisioOkulda asıl ögretilmesi gerekenler formuller vs deil.bu sekilde cocuklar nefret eder oldu.Çok şey varda solenecek bakma işte
Onun yapmasını sağlaman lazım. Çocuk bu dikkati dağılıyor. Yap bitir hadi bitir demekten evde huzur kalmıyor. Yapmasa savsaklamaya alışacak görev beklesin istiyor insan diye diye artık bıkıyorum. ÜffffÖdev, öğrenciden istenen bir sorumluluktur. Veli olarak, öğretmenin tavsiye ettiği kaynakları çocuğunuza sağlar-bilginiz dahilinde minimumda yardımcı olur (Yani kendiniz de kaynak olur)sunuz. Çocuğunuza verilmiyor mu o ödevler, neden siz yapıyorsunuz ben anlamadım onu?
Ders işleniş ve ödevlendirmeden şikayetçiyseniz, veliler olarak durumu sınıf öğretmeninizle konuşun.