• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldumm artık ....

Seten2611

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
968
307
23
34
Arkadaşlar merhaba 2.5 senedir bebek istiyoruz ama bir düşük ve bir dış gebelik oldu klomen kullandım gonal f kullandım olmadı olmuyor şimdide prolaktin hormonum yükselmiş şubat 17 den beri adet olamıyorum tarlusal kullandım bekliyorum ama hiç olcak gibi değilim artık ağlaya ağlaya gözyaşın kalmadı rabbim bilir zamanını tabiki ama biz insanoğlu sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz acayip yoruldum negatif görmekten hüsrana uğramaktan yoruldumm ...

Olsun olsun dedikce olmuyo canim benim.
Stres hormon dengelerimizi herseyimizi bozuyo. Emin olun adet olamamanizda bu yuzden.

Biz bi seneye yakindir evliyiz istedik bi sure olmadi çocuğumuz. Negatif gordum surekli. Ben neden olmuyo diye degilde olcak mi acaba stresine giriyodum. Hani olsun artiik değildi ama bi stres heycan yasiyodum ve hep duzenli olan adetim 45 gunde bir olmaya baslamisti. Bende olmuyo madem zaten daha erken diye dusunmeye basladim. Adet dongum 48 gun oldu yoktur gecikiyodur bel agrilarim ondandir diye dusunuyodum. Ihtimal vermiyodum stres yapmiyodum. Ve ben daha erken esimle gezelim tozalim dedigim ay hamile kaldim.

Hersey kafada bitiyo gercekten. Siz ilaclarinizi kullanin cinsel hayatiniza bakin gerisini cok dusunmeyin zamaniysa Allah verir diyin. Kafaniz rahat olsun

4 senem bitecek mayısın 18ınde canım proklatın hormonum yüksek artı pcos luyum kaç test yaptım benim bile haberim yok rabbim tüp bebek de yüzümü güldürdü çok şükür konuşmaya gittik ıgnelere başladım hemen o gün 8 ay sonrası için düşünüyorum halbuki kısmet ısde ilk denememde hamile kaldım ıkızlerım var çok şükür rabbim tüm bekleyenler nasip eder inşallah

Arkadaşlar çok güzel yazmışlar olsun diye taktıkca düşündükce olmuyor.vazgeçip pes edip düşünmeyince odaklanmayinca oluveriyor. Gerçekten böyle

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun dün doktordan prolaktin hormonun çok yüksek doğal yolla hamile kalamazsın dediğinde canım sıkıldı ki zaten bundan önce tedavide gördüm yine olmadı rabbim hayırlısını versin zamanı var demekki bekliyoruz

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun dün doktordan prolaktin hormonun çok yüksek doğal yolla hamile kalamazsın dediğinde canım sıkıldı ki zaten bundan önce tedavide gördüm yine olmadı rabbim hayırlısını versin zamanı var demekki bekliyoruz
Canım rabbim sana da nasip etsin dogum kontrol hapı kullanmıştım yüksek olunca onu veriyorlardı sana vermedılermı

ne demek prolaktinin yüksek doğal yollarla hamile kalamazsın, pes doğrusu. benimde yüksek prolaktinim, beynimde adenom çıktı hatta sebebi de belli. dostinex kullandım bir ay sonra hamileydim. prolaktini takma bile, engel değil sadece hormonların kontrol altında tutulması gerekiyor.

Canım kafana takma bak ben de 5 yoldur evliyim iki kimyasal gebeliğim var Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah bizlerede olmayanlara da bütün güzel bir gün dua et stres yapma

Canım rabbim sana da nasip etsin dogum kontrol hapı kullanmıştım yüksek olunca onu veriyorlardı sana vermedılermı
Yok canım vermediler adet göremiyorum 1.5 aydır tarlusal kullanmıştım 10 gün bekle adet olmazsan başka bir ilaç vericem dedi ama prolaktinle ilgili bir ilaçta vermediler

ne demek prolaktinin yüksek doğal yollarla hamile kalamazsın, pes doğrusu. benimde yüksek prolaktinim, beynimde adenom çıktı hatta sebebi de belli. dostinex kullandım bir ay sonra hamileydim. prolaktini takma bile, engel değil sadece hormonların kontrol altında tutulması gerekiyor.
Prolaktin hormonu kaç çıkmıştı senin ? Şimdi Aslan pençesine başladım bugün hem adet söksün hemde prolaktin dengelesin die

Daha önce düşüğün olmuş bu demektir ki şansın çök yuksek ve zamanı var sana tavsiyem aktardan hayıt suyu al sabah akşam yarım çay bardağı iç bu kadındaki hormonları normale döndürür günlük iki fincanda aslan pencesi, civan percemi çayı demle iç üç ayı görmeden gebe kalırsın inş.bizzat kendim denedim içtim iki kızım var üçüncüye geçeyim.ayrica hayıt suyunun eczanelerde kapsül halı var içmeyenler için hormonlar için genel cerrahlar yaziyor.

Arkadaşlar merhaba 2.5 senedir bebek istiyoruz ama bir düşük ve bir dış gebelik oldu klomen kullandım gonal f kullandım olmadı olmuyor şimdide prolaktin hormonum yükselmiş şubat 17 den beri adet olamıyorum tarlusal kullandım bekliyorum ama hiç olcak gibi değilim artık ağlaya ağlaya gözyaşın kalmadı rabbim bilir zamanını tabiki ama biz insanoğlu sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz acayip yoruldum negatif görmekten hüsrana uğramaktan yoruldumm ...
Prolaktin için düzenli ilaç kullanmanız lazım , endokrin takibi altındamısınız ? Genç kızlığımdan beri yüksek prolaktin hastasıyım uzun süre dostinex kullandım sonra pahalı geldi adet olabilmek için yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Sonra zaten yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum yaş olmuş 36 zaten prolaktinimde çok yüksek diye 1 ay hap kullanmadım hiç düşünmediğim bir anda oğlumu kucağıma aldım :) Moralinizi yüksek tutun , tedavilerinizi aksatmayın , Rabbim size bir evlat nasip edecekse her şekilde edecek zaten.

Prolaktin için düzenli ilaç kullanmanız lazım , endokrin takibi altındamısınız ? Genç kızlığımdan beri yüksek prolaktin hastasıyım uzun süre dostinex kullandım sonra pahalı geldi adet olabilmek için yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Sonra zaten yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum yaş olmuş 36 zaten prolaktinimde çok yüksek diye 1 ay hap kullanmadım hiç düşünmediğim bir anda oğlumu kucağıma aldım :) Moralinizi yüksek tutun , tedavilerinizi aksatmayın , Rabbim size bir evlat nasip edecekse her şekilde edecek zaten.
Bu ay yüksek çıktı bundna önce normaldi herşey endokrine gitmemi söylemedi doktor ilaçta vermedi ayrıca bakalım 1 hafta daha bekleyeceğim

Back