YORULDUM..

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Herkese hayırlı cumalar olsun Allah bol kazançlar nasip etsin..
Kızlar sorunum babam..
Doğduğumdan bu yana alkol sorununu çekiyorum. Küfürleri bağırması çağırması sebebiyle çok bastırılmış utangaç büyüdüm. ( şiddet yok )
Lise bittikten sonra tamam dedim artık orda dur ! Anneme ettiğin hakaretlere son ver !
Üstelik çalışmıyor. Emekli ama maaşının yarısı krediye gidiyo kalanın yarısı içkiye yarısıda borca. Annem çalışıyo temizlik yapıyo bende 15 yaşımdan beri çalışıyorum.
Gel gelelim annemden para istiyor sürekli kredikartı için söylenince annem kavga edince kredi çektim verdim diyo sanki biz yedik içtik tükettik. İnanın evde yediğimiz her lokmayı ben alıyorum.

Bu sabah annem geldi baban yeni ödediğim kartla alkol almış diye. Nasıl yaa ? insanın içi hiç mi acımaz kadın 9 saat temizlik yapıyor bir otelde. Baba diyorum yeri geliyo kıyamıyorum ama dayanamıyorum yoruldum.. Yarin bir gün evlensem annemi nasıl bırakıyım onunla ? KArdeşim liseye gidiyor devamsızlık aldı başını gitti ben kızınca bana kızıyo elleme oğluma.
Sahii babalık neydi ?
Napabilirim o kadar çok dua ediyoruz ki kendimizden çok onun için yapmasın diye. İnsan babasının öbür tarafta azap çekeceğini bile bile hayatına devam edebilir mi ?
Aslında her gün değil haftada 2 gün içiyor bünye zayıfladı artık 1 birada kafa buluyor.. içmese ne olcak sorumsuz yetişemiyoruz borçlara !

Her gün içmiyo haftada 2 kere bünyesi cok zayıf yaş artınca aslında sorun şu kii bizi düşünmüyo annemi düşünmüyo zorlanıyoruz sorumsuz bencil

Onlara yapacak bir tedavi yok malesef. Adamın kişiliği bu.
30 yıldır sizi düşünmeyen sorumsuz olan adam birden değişmez. Ya böyle kabul edeceksiniz ya kendinize yeni bir hayat kuracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…