Yoruldum ve üzülüyorum...

Hiç böyle düşüneceğini sanmıyorum. Yazmış olmam lazım. Ayri uyuyorduk ama o bir kez olsun niye demedi.

Aynen öyle kuzum ozamanlar daha bi öküzdü. Yonta yonta bu kadar oldu. Sorsan kadınlık görevimi yerine getirmiyorum. İyide o bastan beni cok incitti. Hevesimi kırdı. Şimdi 9 yıllık evliyim. Asla o yanasmasa yanasmam. Cekingenlik oldu bende.

Canım ondan sonra ben hiç cesaret edip giyinemedim zaten 19 yasındayım. Neyin dogru neyin yanlıs oldugunu anlayamıyordum. Sonrasında hiç öyle seyler giyinmedim. Bi kere cesaret edip kırmızı incd elbise giyindim onda da arkasını döndü yattı odun. Onunla pijamayla yatmam bile cok

Ay vallahi insanı herseyden doguruyorlar,çok üzüldüm inanın. Hala aynı tavrı sergilemesine diyecek birşey bulamıyorum,hadi o zamanlar cahilsin şimdi olgunsuz ve eşini öyle görmeyi nasıl istemezsin yani.

Reactions: Z P
Agauahah bence eain gibiler cok tehlikeli..dindar gozukup kim bilir ne naneler yemislerdir

Ne alakadı var tesettürle cinselliğin eşinin yanında olduktan sonra çok güldüm anlatımınıza hala aynımı yada tanga giy diyormu merak ettim.

Arkadaşların dediği gibi gerçekten normal değil 25 senelik evliyim ben kabul etsem haftada 3 kere olur. Birde eşiniz 37 yaşında daha nasıl olur bilmiyorum ama tedavi lazım eşinize.

Arkadaşların dediği gibi gerçekten normal değil 25 senelik evliyim ben kabul etsem haftada 3 kere olur. Birde eşiniz 37 yaşında daha nasıl olur bilmiyorum ama tedavi lazım eşinize.
Ben inanın bilmiyorum anlamıyorum. Herkes böyle diyor. Ama dediğim gibi arada kaldım.3. kez konuşacağım bakalım ne değişecek

Ne alakadı var tesettürle cinselliğin eşinin yanında olduktan sonra çok güldüm anlatımınıza hala aynımı yada tanga giy diyormu merak ettim.
Yok kuzum şunu giyin bunu giyin muhabbetimiz olmadı hiç. Genelde penye elbiseler hosuna gidiyor onun. Onu da ben giymiyorum inat olsun diyeYada zamansız zamanlarda giyiyorum iyi oluyor o oduna

Ay vallahi insanı herseyden doguruyorlar,çok üzüldüm inanın. Hala aynı tavrı sergilemesine diyecek birşey bulamıyorum,hadi o zamanlar cahilsin şimdi olgunsuz ve eşini öyle görmeyi nasıl istemezsin yani.
Yani en az 3 senedir hiç giyinmedim tepkisini bilemicemBir keresinde de cesaret edip gece elbiseleri vardı ama hani yataklık vs degil. Sadece deneme amaclı giyinip nasıl olmus demiştim işte onda bi kafasını kaldırıp iyi iyi dedi Beni kıskanıyor hiç çekemiyor iyi bişey giyinmemi. İstiyorki ben evdd çapulcu gibi dolanayım. Sacım basıö dagınık olunca kendini daha iyi hissediyor.

Adam ezik seviyor demek,valla enteresan bir tipmis eşiniz. Zaten dışarıda kapaliymissiniz evin içinde birinin görüp kiskanmasina imkan mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…