Yoruldum artık

kadn91

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
64
-243
33
Sabah sabah iyiki bir duşa giriyim dedim söylemedikleri kalmadı çocuğun bezini niye degiştirmemişim diye eşimin üzerime gelmeleri annemin ayrı bağırması yani suçum ne bilmiyorum ama bu kadar çocuk gibi azarlanmaktan sürekli emir verilmesinden birilerinin şunu yap bunu yap demesinden yoruldum eşime diyorumki duştan çıktım zaten bezlicektim yani hergün yaptığım şey için sürekli azarlanmaktan yoruldum ben anne değilmiyim ben bilmiyor muyum kii bu nasıl bir davranış şeklidir ki sorunu sürekli kendimde arıyorum sırf bu yüzden bir yandan kocam bağırıp üzerime geliyor bir yandan annem ayrı bağırıyor en son eşimde sinirlendi kahvalti bile etmeden çıktı gitti annemde bana bağırmaya başladı bak boğazını sıkarım şimdi falan nelerle uğraşıyorum nasıl insanlarla uğraşıyorum bana diyorki suçunu kabul et bende dedim neyi kabul edicem bu bir suç degilki dedim üzerime çok gereksiz geliyorsunuz yani siz söylemeseniz ben anneliğimi yerine getiremiyormuyum bir bez için mii çocuğun altını bezlemedim diye mi ne büyük bir dert.. sürekli bu ve buna benzer psikolojik durumlar yaşıyorum kendimi baskı altındaymış gibi hissediyorum

Sabah sabah iyiki bir duşa giriyim dedim söylemedikleri kalmadı çocuğun bezini niye degiştirmemişim diye eşimin üzerime gelmeleri annemin ayrı bağırması yani suçum ne bilmiyorum ama bu kadar çocuk gibi azarlanmaktan sürekli emir verilmesinden birilerinin şunu yap bunu yap demesinden yoruldum eşime diyorumki duştan çıktım zaten bezlicektim yani hergün yaptığım şey için sürekli azarlanmaktan yoruldum ben anne değilmiyim ben bilmiyor muyum kii bu nasıl bir davranış şeklidir ki sorunu sürekli kendimde arıyorum sırf bu yüzden bir yandan kocam bağırıp üzerime geliyor bir yandan annem ayrı bağırıyor en son eşimde sinirlendi kahvalti bile etmeden çıktı gitti annemde bana bağırmaya başladı bak boğazını sıkarım şimdi falan nelerle uğraşıyorum nasıl insanlarla uğraşıyorum bana diyorki suçunu kabul et bende dedim neyi kabul edicem bu bir suç degilki dedim üzerime çok gereksiz geliyorsunuz yani siz söylemeseniz ben anneliğimi yerine getiremiyormuyum bir bez için mii çocuğun altını bezlemedim diye mi ne büyük bir dert.. sürekli bu ve buna benzer psikolojik durumlar yaşıyorum kendimi baskı altındaymış gibi hissediyorum

Evde senin dışında iki tane aklı başında yetişkin var, bir bebeğin bezini değiştiremişler mi? Sanki hamama mı gittin, şurda 20 dakika yıkanıp çıkacaksındır. Millet bebeği kocasına bırakıp gezmelere kuaförlere gidiyor, yürüyüşlere çıkıyor. Bunlar nasıl babayla anneanne. Allah korusun sana bir şey olsa, hem bebeğe hem sana bakacak kimse yok demekki evde.

Bu kadar silik olmayın ya azıcık kükreyin size dert olacağına onlara dert olsun. Susunca saygılı olmuyorsunuz hastalık hastası oluyorsunuz zamanla.

Annenin yanında 3 gün kalacaktın niye uzadı bu tatil ?

Annenizi evine gönderin. Esiniz cocuk bakiminda yardimci olmuyor mu? Bence herkesin haddini bildirme zamani gelmis gecmis bile. Anneniz kim oluyor da size siddet uygulayacak

Ablacım çocuğu olan insan duş mu alır sizdeki lüks de kimsede yok (!)
Şaka bir yana ne diye sustunuz ki eşşek kadar insanlar bez değiştiremez mi
Annenizin evine tatile gitmediniz herhalde biraz destek olur diye gitmişsinizdir diye düşünüyorum durum böyleyse neden hala aynı evdesiniz
Kocanıza kahvaltı yapmadan gitti diye üzülmeyin afedersiniz şey yesin terbiyesiz sen anneysen o da baba ilgilensin çocuğuyla hadsiz

Evine dön , kocan işine gidince cocugu yasına göre mama sandalyesine ya da anakucagına oturt rahat rahat gir duşa. Belki 5 dk da cıkarsın ama dırdır dinlemezsin. 😂

Bir bez için bu kadar kavga mı çıkar ya. Eşiniz kendi çocuğunun bezini bile değiştirmeyen tiplerden değil mi? Siz de kabul edin zaten bunu hep. Uyuz oluyorum bunlara. Anneniz de sizin gelmenizden mutlu değil, iki konunuzda da anladık biz, siz de anlasanız ya artık. Dönün artık evinize.

Anneni evine yolla. Eşin de bezi kendi degistiriversin ölmez.

Yorumları okuyunca siz annenizin evindeymissiniz, eşinizin derdi bez değil büyük ihtimalle istenmedigini biliyor bir de siz anlasaniz.

X