- 30 Aralık 2023
- 5
- -2
- 34
-
- Konu Sahibi adimisorma
Büyülere inanmayın, psikiyatrik destek alın. Size iyi gelmeyen insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz.hayatım hep bir mücadeleyle geçti, anne sevgisi görmeden yaşadım, babam arada başımı okşardı. Biz 4 kardeşiz herkese uyum sağlamaya çalıştım. Bgn. hemşireyim evliyim, eşimi seviyorum bi kedim var onuda çok seviyorum.. Kaynanam evliliğimi hep uçuruma sürükledi, anneme gittim anlattim alttan al dedi, boşver dedi… kaynanam sinir hastası ve genelleme olarak insanlarin arkasindan fitne fücürlük yapıp milleti millete düsürür. Ailemi okadar çok seviyorum ki, maalesef annem babam boşanma aşamasındalar birbirlerini bize kötülemekten baska bisey yapmıyorlar. Baba evine gidince annem benimle mutlaka kavga etmek için bi neden bulur ağlaya ağlaya 1 saat evime sürerim. Ailemden kopamiyorum kardeslerimi cok seviyorum, bize yillarca büyü yaptılar aranizda böyle seylere inananlar yoktur belki ama ben büyülerden sebep hasta bile oldum… onuda bi şekilde hallettim. Arkadaşlar artik ailemin evinede gitmekten yoruldum gündemde hep onlarin problemleri sıkıntıları oluyor, başimi okşayıp güzel kızım diyen yok, diyer yandan kaynanam hayatımı zehir etti… kimsen varken kimsesiz kalmakta çok zor. Anneannem dedelerim erken yaşta öldüler. Arkadaslarim çevrem var ama kimselere dert anlatmam, nemelazım bgn dost görünüp yarin yılan gibi sokarlar diye korkuyorum. Çok yalniz hissediyorum aranizda böyle olan varmıen yakın dostum benden cok uzakta ama onada herseyimi anlatmam… benim yapım bu… eşim annesinin nasil biri oldugunu biliyor, boşver diyor öylede yapiyorum ama evine artik gic gidesimde yok. nankörün teki, dış görünüşü dındar içi cıvıt çarşısı. Velhasıl kelam ben yaşarken bahcelerimi yaktılar.. kaynanama çok mesafeliyim, iki haftada bir giderim evine arayıp sormam, uzak dururum.
Uzak durduğunuz eş annesi için fitneligine en güzel çözüm olmuş.Elbette herkes birarada olsun büyük aile olsanız ama şuan mümkün degilhayatım hep bir mücadeleyle geçti, anne sevgisi görmeden yaşadım, babam arada başımı okşardı. Biz 4 kardeşiz herkese uyum sağlamaya çalıştım. Bgn. hemşireyim evliyim, eşimi seviyorum bi kedim var onuda çok seviyorum.. Kaynanam evliliğimi hep uçuruma sürükledi, anneme gittim anlattim alttan al dedi, boşver dedi… kaynanam sinir hastası ve genelleme olarak insanlarin arkasindan fitne fücürlük yapıp milleti millete düsürür. Ailemi okadar çok seviyorum ki, maalesef annem babam boşanma aşamasındalar birbirlerini bize kötülemekten baska bisey yapmıyorlar. Baba evine gidince annem benimle mutlaka kavga etmek için bi neden bulur ağlaya ağlaya 1 saat evime sürerim. Ailemden kopamiyorum kardeslerimi cok seviyorum, bize yillarca büyü yaptılar aranizda böyle seylere inananlar yoktur belki ama ben büyülerden sebep hasta bile oldum… onuda bi şekilde hallettim. Arkadaşlar artik ailemin evinede gitmekten yoruldum gündemde hep onlarin problemleri sıkıntıları oluyor, başimi okşayıp güzel kızım diyen yok, diyer yandan kaynanam hayatımı zehir etti… kimsen varken kimsesiz kalmakta çok zor. Anneannem dedelerim erken yaşta öldüler. Arkadaslarim çevrem var ama kimselere dert anlatmam, nemelazım bgn dost görünüp yarin yılan gibi sokarlar diye korkuyorum. Çok yalniz hissediyorum aranizda böyle olan varmıen yakın dostum benden cok uzakta ama onada herseyimi anlatmam… benim yapım bu… eşim annesinin nasil biri oldugunu biliyor, boşver diyor öylede yapiyorum ama evine artik gic gidesimde yok. nankörün teki, dış görünüşü dındar içi cıvıt çarşısı. Velhasıl kelam ben yaşarken bahcelerimi yaktılar.. kaynanama çok mesafeliyim, iki haftada bir giderim evine arayıp sormam, uzak dururum.
evet asla karışmıyorum, insan annesi veya babası tarafından şekfatle sevilmek istiyor, sarsın sarmalasın istiyor… olmuyor işte bu beni çok üzüyorUzak durduğunuz eş annesi için fitneligine en güzel çözüm olmuş.Elbette herkes birarada olsun büyük aile olsanız ama şuan mümkün degil
Anne baba boşanma aşamasında geldiyse yılların birikmişligi çareyi boşanmakta olduğunu göstermiş olabilir.
Sizin yapmanız gereken yardım isterlerse edin yoksa araya girmeniz dogru olmayabilir.
Kendi çekirdek ailenize vakit ayırın,sağlam birlikteliğe özen gçsterin
büyüler islam dininde vardır, yaptırması haramdır ama maalesef cahil kesim bunu baskalarina uygulamaya devam edebiliyor.. psikolojim çok şükür sağlam, ama çıkmaza girdiğimde mutlaka bi psikologdan yardım alıyorum, şifa olsunBüyülere inanmayın, psikiyatrik destek alın. Size iyi gelmeyen insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz.
annem çocukluğumda bizi çok döverdi, hem sözel şiddet hem fiziki şiddet. Ama annemi hala koşulsuz seviyorum, annem 6 yaşında öksüz kaldı ama yani bende bi nevi öksüz büyüdüm, benimle hiç sohbet edilmemiş, doğru düzgün nazlanamamışım kimseye… belkide bunun burukluğu var. Çok yorgunum..Çocukluğunuzdan beri size sevgisiz davranan ve kendi aile hayatını düzeltmekten aciz annenizden evliliğiniz hakkında fikir istemeyin , dert anlatmayın bence. Annenizde babanizda düzelmezler. Kaynana olayına gelirse eşiniz yaninizdaysa hallolur. Uzak durursunuz.
Bunu beklemekte haklısınız ama olmuyorsa beklentiyi bırakmak lazım.evet asla karışmıyorum, insan annesi veya babası tarafından şekfatle sevilmek istiyor, sarsın sarmalasın istiyor… olmuyor işte bu beni çok üzüyor