- 30 Aralık 2023
- 5
- -2
- 34
- Konu Sahibi adimisorma
hayatım hep bir mücadeleyle geçti, anne sevgisi görmeden yaşadım, babam arada başımı okşardı. Biz 4 kardeşiz herkese uyum sağlamaya çalıştım. Bgn. hemşireyim evliyim, eşimi seviyorum bi kedim var onuda çok seviyorum.. Kaynanam evliliğimi hep uçuruma sürükledi, anneme gittim anlattim alttan al dedi, boşver dedi… kaynanam sinir hastası ve genelleme olarak insanlarin arkasindan fitne fücürlük yapıp milleti millete düsürür. Ailemi okadar çok seviyorum ki, maalesef annem babam boşanma aşamasındalar birbirlerini bize kötülemekten baska bisey yapmıyorlar. Baba evine gidince annem benimle mutlaka kavga etmek için bi neden bulur ağlaya ağlaya 1 saat evime sürerim. Ailemden kopamiyorum kardeslerimi cok seviyorum, bize yillarca büyü yaptılar aranizda böyle seylere inananlar yoktur belki ama ben büyülerden sebep hasta bile oldum… onuda bi şekilde hallettim. Arkadaşlar artik ailemin evinede gitmekten yoruldum gündemde hep onlarin problemleri sıkıntıları oluyor, başimi okşayıp güzel kızım diyen yok, diyer yandan kaynanam hayatımı zehir etti… kimsen varken kimsesiz kalmakta çok zor. Anneannem dedelerim erken yaşta öldüler. Arkadaslarim çevrem var ama kimselere dert anlatmam, nemelazım bgn dost görünüp yarin yılan gibi sokarlar diye korkuyorum. Çok yalniz hissediyorum aranizda böyle olan varmı en yakın dostum benden cok uzakta ama onada herseyimi anlatmam… benim yapım bu… eşim annesinin nasil biri oldugunu biliyor, boşver diyor öylede yapiyorum ama evine artik gic gidesimde yok. nankörün teki, dış görünüşü dındar içi cıvıt çarşısı. Velhasıl kelam ben yaşarken bahcelerimi yaktılar, Allaha şikayet ettiğimde bana zulüm edenler belalarınıda buluyor…