Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarr kızlarr... :13: :13:
öğlen oldu bana ama yine de günaydın kuşummmOflucuummm günaydınn hayırlı olsun bitanem topiğiimm
herkese günaydın kızlarr bence umutsuzluklara kapılmayalım.herşey çoook güzel olacak inşallh
bidahaki aya değişiklik yapıp hamileymişim gibi davranıcam kalmışım gibi.belki olumlu düşünce iel hamile kalırım
herkese günaydın kızlarr bence umutsuzluklara kapılmayalım.herşey çoook güzel olacak inşallh
bidahaki aya değişiklik yapıp hamileymişim gibi davranıcam kalmışım gibi.belki olumlu düşünce iel hamile kalırım
şekerim ben bu ay valla hep hamileymişim gibi davrandım, hatta inandım da yani :)) ama negatif olunca daha çok üzüldüm.
evet canlarım.bende geçen ay çok umutluydumçhaytta kesin kaldım sanmıştım ama foss çıktı.ama bu ay hamile olamdığımı biliyorum ümidim yok nedense
hiç.içimdeki heycanı geçiştiriyorum.kızlar bişey soracağım ben folikasiti günde bir adet içiyorum siz nasıl alıyosunuz acaba.bi ara bırakmıştım unutmuşum günde ne kadar almam gerektiğini.geçen aklıma gelsdi sanki ilk başlarda ben günde 3 kez içıodum gibi hatırladım
evet canlarım.bende geçen ay çok umutluydumçhaytta kesin kaldım sanmıştım ama foss çıktı.ama bu ay hamile olamdığımı biliyorum ümidim yok nedense
hiç.içimdeki heycanı geçiştiriyorum.kızlar bişey soracağım ben folikasiti günde bir adet içiyorum siz nasıl alıyosunuz acaba.bi ara bırakmıştım unutmuşum günde ne kadar almam gerektiğini.geçen aklıma gelsdi sanki ilk başlarda ben günde 3 kez içıodum gibi hatırladım
folbiol kullanıyorum ben ve günde 1 tane içiyorum. başka bir marka varmış. ondan günde birkaç kez içiliyormuş da adını hatırlamıyorum.
benimkide folbiol bir yıl oldu resmen folikasit içmekten :26::26:
neyse yanlış kullnmıyomuşum demekki bir an öyle aklıma geldi içerken
olsun kzılar yaaa ben tecrübe ile sabit her türlüsünü denedim
bebiş için değil kendin için seviş yöntemi
olumlu düşün olumlu olsun yöntemi
takma kafana düşünme tutsun yöntemi
ekstradan yöntemler de kendiliğinden kendi içerisinde bölümlere ayrılıyor tabi..amuda kalkma..ayaklar yukarı.yastık koyma,sabaha kadar kalkmama,
şimdia rtık yeni yöntemim bazayı yukarı kaldırıp yatma
benimkide folbiol bir yıl oldu resmen folikasit içmekten :26::26:
neyse yanlış kullnmıyomuşum demekki bir an öyle aklıma geldi içerken
olsun kzılar yaaa ben tecrübe ile sabit her türlüsünü denedim
bebiş için değil kendin için seviş yöntemi
olumlu düşün olumlu olsun yöntemi
takma kafana düşünme tutsun yöntemi
ekstradan yöntemler de kendiliğinden kendi içerisinde bölümlere ayrılıyor tabi..amuda kalkma..ayaklar yukarı.yastık koyma,sabaha kadar kalkmama,
şimdia rtık yeni yöntemim bazayı yukarı kaldırıp yatma
umutlu olman ne kadar güzel anlatamam :)...
çikolata kisti cerrahi müdahele gerektiriyo sanırım...
umarım hiçbir şeye gerek kalmadan bu ay gelir bebeğin...
bende 1.5 yıllık evliyim bu ay 2. düşüğümü yaşadım 1.5 aylıktı...
diğeri de geçen sene bu zamanlardaydı yine o 2-3 haftalıktı..
her şeyde hayır vardır diyorum...
umudumu yitirmeden RABBİmden diliyorum...
İSteyen herkese nasip etsin ANNE olmayı....
aynen canım...
bazen o kdar karamsarlık kaplıyo ki beni bunalıyorum iyice...
ne desem ne yapsam boş geliyo...
ama unuttum sayılır olayı...
çevremden hamile doğum haberleri gelince daha bi buruklaşıyo insan...
napalım bizede sıra gelir nasıl gözuktumerhaba canım...
yaa senin adına üzüldüm...
gerçi benim kese göründü ama malesef düştü...
üzülme olur mu her kadın kimyasal gebelik geçirirmiş...
umarım en kısa zamanda gelir bebeğin...
kızlar bakın aklıma ne geldi millet gün yapıyor ya altın günü vs.bizde dua güğnü yapaalım
her ay birimiz için dua edelim herkes her kuran okuyuşunda özlellikle o arkadaşın ismine okusun.belki işe yarar rabbim bu kadar kişinin duasını çevirmez.geçi ben her okumamda tüm bebek isteyenlere diye dua ediyorum ama