Yorgun eş

Ben bereketi oldugunu dusunmuyorum
Ful eziyet
Kadın stresten kocaya
Koca kadına herkes birbirine giriyor tek mutlu cocuklar.
Onda da cocuklardan birisi canavar olarak yetıstırılmedıyse

Bence sizin de hissettiğiniz gibi misafir olmayinca sizinle basbasa kaldiginda sıkılıyor maalesef. Baskalarina bu kadar ihtiyac duymak hic iyi degil. Su misafirin önünü bir kesin önce. Iki haftada bir gelsin kim geliosa. Her aksam misafirlik olmaz. Yalniz kalinca da siz ona yüz vermeyin. Mecbur o yanaşacak.

Genelde yemek için haftada 1-2 gün geliyolar geri kalan bütün günşe rçay kahve meyve fasılları. Ama deidğim gibi biz evde yoksak o gün misaifirmiz yok.
Kim geliyor yemek için bebekli eve haftada iki defa?

Eşiniz yorgun olabilir ama yorgunluk tüm akşam eşle iki kelam etmeye engel değil diye düşünüyorum. Sonuçta misafirler geldiğinde, maç izlerken gayet enerjik olabiliyor anladığım kadarıyla. Bu durum beni de rahatsız ederdi.

Bebek var uyku düzeni bozulmasın diye dışarı çıkamıyoruz yazmışsiniz yorumuma iyide son 3 aydır her gün evde misafir var yazdınız o bebeğin düzeni o kadar ses de nasıl oluyor ben anlamadım o kadar gelen giden bir sürü virüs vs yani tabi siz bilirsiniz herkesin düşüncesi kendine tabiki iyi forumlar dilerim

Haklısın tabi ki. Sana sormadan misafir çağırması çok ayıp. Belki ev pis belki hastasın belki senin planın var. Konuşmanı dinlememesi klasik erkek işte. Tabi ki dinlese sohbet etse en doğrusu o ama işte olmayınca olmuyor.
Habersiz misafir adını bile duyunca sinir basıyor beni

Ayy hamile insnaları ayrı bi seviyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Aynen böyle söyleyeceğim bugün ilk defa söylüyormuşum gibi geçen tamam sen uyu ben evi toparlayayım dedi. Saat 4 e kadar börek açtım 8 de kalktım o gün. Eşim tam mutfaga yöneldi tak tak kapı açtık anası bidaha çaldı babası birdaha çaldı dier akrbalar. Hepsi sen çok yorgunsun diyor ama kimse gelip işine yardım edelim demiyor. Herkes çocugu bana bırak bana bırak diyor. Ben bırakmıyordum küçük diye.

Ay sormayın. Çok korkunç kapıyı kapatıp yatırıyorum kamerasını koyuyorum. Herkes sese alışsın diyo ama bu seste bir insan uyuyosa ben o insanın duyma yetisinden şüphe ederim. Saat kolluyorum 11 de yatıyo benimki kim varsa pışpışlıyıp ayagına koyuyorum salla diyorum sonra gözler gitmeye başlayınca odaya

İyi ama yani her yorumunuza ayrı şaşıyorum yazık degilmi bebekten de kıymetli olmuş sizde misafir ben cidden üzüldüm ne diyeyim o ortamda salla salla o çocuk ne olur zaten sallamak beyin sarsıntısı ve çocuğun ilerde dikkat düzeni içinde önerilen birşey değil bilemedim benim için çocuğum bir yana millet bir yana iki kısır iki dedikodu için ağır bedel bu Bilemedim.Cok korkunç demişsiniz engel olun madem tüm bunlara

Ya aslında diyorum bebeğime (5 buçuk aylık) kalk git yatagına yat uyu ama çocuk illede ilgi istiyor. Hatta ayran makinesi aldık ona koyup sallıyoruz. Bizde biliyoruz iyi bişey olmadığını ama el mecbur. Bide evime gelen insana kalkın gidin diyemiyorum. Desem ayrı demesem ayrı kocam akşam gelince kibar kibar konuşacaktım ama sinirim iyice arrtı

Bebek kaç aylık akşam 11 demi uyuyor anladım kadarıyla küçük daha çocuğun uyku düzeni bozulmus bence o saatte kadar nasıl ayakta kalıyor.

ne bilim ya bir akşam daha hiç tek kalmadıkki son üç aydır. Her akşam misaifr var. Eşim evdeyken gündüzde misafir var
Her akşam abiniz mi geliyor, başka kimler geliyor? Kafayı yer insan misafirden. Eşiniz sanki sizinle yalnız kalmak istemiyor gibi. Sizinle karşılıklı iletişim kurmak yerine, başka insanları eve toplayıp onlarla iletişim kurmayı tercih ediyor. Hem o kadar yorgun olsa, misafiri çağırmaz, mesele ne iş ne misafir, mesele sizinle olan ilişkisine değer vermemesi.

Biz de dünkü misafirleri uğurladık evi topluyoruz, eşimi aradı biri müsait misiniz gelelim diye ben de ilk kez söylüyormuşum gibi çok yorgunum bir yere gidicez falan desene dedim sonuç bir saate geliyorlar inş yemekler yetişir.

Düşüncesiz insanlarla uğraşmak kadar zor bir şey bilmiyorum ben
Allah hepimize sabır versin

Bu gelen misafirler kim, çalışan insanlar öyle hafta içi çatkapı misafirliğe gidilmeyeceğini bilirler , hafta sonu aramadan gelmezler.

Çok yorgunum deyin geçin , bi de yemeğe mi geliyorlar . Bence çok yüz vermişsiniz.

Valla bebek görmeye gelen görmüştür artık 5 aylık olmuş yapsın onlarda bı tane yada onlarında torunları olsun yani bebek var diyede 3,5 ay falan hergun ev dolu olmaz madem altın taksinlar her gelişte değsin yani o gördükleri hizmete verdikleri rahatsızlığa.Siz eşinizle başbaşa kalamiyorsunuz bebek sakinlik bulamıyor siz bebek uyurken millete hizmet etmekten iki dinlenemiyorsunuz eee bunun zararı çok yararı yok size.Umarim değişir bu olay.Eve gidene kalk git demek değil ama insanın bı özeli de olmalı yani her gün her gün sizin ev cafe ye dönmüş

Yazık çocuğa, hem çok tehlikeli hele salgın varken bu kadar insanla kapalı alanda temas. Siz aşırı yüz vermişsiniz, öyle arka arkaya bebekli eve misafir olmaz. Siz laf söylemeyince ( kocanızdan çekiniyor gibisiniz) iyice binmişler üzerinize. Hani bi laf var eşek olursanız semer vuran çok olur. Siz bi silkinin dişinizi hem eşinize hem misafirlere gösterin ki, artık semeri atarken, kime semer vuruyoruz diye baksınlar.

Hamilesiniz neden kabul ediyorsunuz üstelik Cat kapı ve yemekli (1 saat içinde haber verip gelmek catkapi oluyor bana göre)

Bir misafir yollamissiniz ayni gün 2.misafir ben de severim evimde insanlari ağırlamayı ama mesafeli ve normal bir şekilde .

Espriye vuruyosun komikmis gibi ama bildiğin kepaze ediyorsunuz el kadar çocuğu. Aile ortamı degil kabile ortami bu anlattığın. Ustelik hicbir mecburiyetiniz de yok neye el mecbursunuz.

Misafirden rahatsız olduğunuzu düşünmüyorum, memnunsunuz bence bu düzenden.

Ama bu şartlarda insan kocasıyla ne sohbet edebilir, ne kavga. Sorun falan çözemez.

Bebeğinizi ne ara koklayıp seviyorsunuz hiç bilmiyorum, çok hızlı büyüyorlar, inşallah doyuyordur anne kucağına.
Kararında misafir neşe getirir, ama çocuk ihmal etmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…