Yoğun olan yorgun çalışan biri eve hergun misafir getirip ağırlamaz ki o değil siz hizmet ediyormuşşunuz hergun misafir mi çağırılır heralde sizinle başbaşa kalıp vakit geçirmek istemediği için milleti dolduruyor eve ben olsam böyle düşünürdüm.Çağırdıgı kişi benim abim felan ama yani ne gerek var
Bi kaç kere bu gün tek kalalım deidm yine misafir geldi hani dedik tamam hiç sesimizi çıakrmayalım dıaşrıd açıkmayalım bizi görmezlerse gelmezler. Hiç seisniz çıkmıyo noldu felan diyip geldiler. Kadın için çok zor her gün misafir olmasıBencede.
Size vakit ayırmayan insan abinize,annenize de ayırmasın.
Öncelik ikinizsiniz.
Belki de siz abartıyorsunuz. Konuştunuz mu hiç bu konuyu ?
Hayır milelt gelince gülme şakalar oluyo barış sağlanıyo böylece konu konuşulmadna haloluyo o bunu amaçlıyorYoğun olan yorgun çalışan biri eve hergun misafir getirip ağırlamaz ki o değil siz hizmet ediyormuşşunuz hergun misafir mi çağırılır heralde sizinle başbaşa kalıp vakit geçirmek istemediği için milleti dolduruyor eve ben olsam böyle düşünürdüm.
Aynen yorulan kadın oluyor. Eş anlayışsız olunca.Bi kaç kere bu gün tek kalalım deidm yine misafir geldi hani dedik tamam hiç sesimizi çıakrmayalım dıaşrıd açıkmayalım bizi görmezlerse gelmezler. Hiç seisniz çıkmıyo noldu felan diyip geldiler. Kadın için çok zor her gün misafir olması
Sıç.Evde sık misafir istemem ben. Hiç çekemem ya. Puff işim gücüm yok misafr peşleyeceğim hergün. Sçrm öyle evliliğin içine.
bebek için geliyolarEvinizde niye sürekli misafir var. Eşiniz de çoğu zaman evde yokmuş. Kabul etmeyin misafiri. Küçük bebeğiniz var bi de.
Sorma ya bize gelmesinler diy eben birileirne gidiyorum artık. İki yıllık evin içine edildiSen de bi boşaltamadın şu evi
Geçici bir surecse kavga etmeden halledin, trip atmak yerine duygularınızı beklentilerinizi bildiriin. Bir de her gün misafir nasıl agirliyorsun ya helal olsun haftada 3-4 bile agirliyorsan tebrik ederim çünkü benn yapamazdim.Eşim bu aralar yogun çalışıyor. Ama bu yogunluk artık aramızı açmaya başladı. Eve gelince tv izliyo izliyoo sonra yatıyoruz. Çocukla ilgileniyor. Ama artık birbrimizle konuşamadığımızı fark ettim iki üç hafatdır böyle. Bi şey anlatıyorum dinleyemiyor bile belkide o an tv deki şey önemli geliyor. Sonra ben de susup anlatmıyorum gelip soruyor şu olay vardı ne oldu diye iyice sinirlenip anlatmıyorum. Zaten evde her gün misafir oluyor. Misafir yoksada eşim yold abirni görsün gel maç izleyelim felan diyo. Dün mesela küstüm ona trip atıcam bi baktım ev dolu farkında küstüğümün beni tuttu o kalabalığın içindE kucaklıyor güya seviniyor böylece sorunu tartışamdan barışacagımızı düşünüyor ama ben özür dilemeisni istiyorum. Sürekli aynı şekilde sorunlarımızı konuşmadna üstü kapanıyor ve bu sorunalr tekrarlıyo ben konuşmak isteidğimde birden konu farklı yerler eçekiliyor mesela bi akrabamızın komik bi olayına algit olduysak birden onun taklidini yapıyor gülüyoruz sorun yine orda kalıyor. Eve birileri gelince el mecbur misafir ynaında da trip atamıyorum ama lafımı sokuyorum gerginlik yaratmadan. Şimdi bu iş yogunlugu bitene kadar alttan mı almayım bu ayrı kalışlarımızı yoksa ne kadar yogun olursa olsun benimle ilgilenmek zorunda mı? Bu arada eve gelince ev işlerinde bana yardım eder misafir varken etmez. Ama tekken çocugu bana veririg ider mutfagı felan toplar yatagı açar çocugu götürüp yatırır sonra sen uyu ben geliyorum oluyor. Masterchef izliyo
Hayır bazıalrı gelip şu yorumu yapacak. O yüzden belirtiyorum.Çok sıkıcı bir durum. Yolda birini görüp maç izlemeye nasıl davet ediyor kıraathane mi orası ya. Siz inanılmaz sabırlısınız bence. Eve milleti doldurup bir de sorunların üstünü kapatacak oh ne âlâ. Bir de şunu anlamıyorum sorunları yazıp yazıp arkasından eşinizi övmeniz çok tuhaf. Ne yazalım aman haklı eşiniz mi abartmayın mi diyelim.
Eşim bu aralar yogun çalışıyor. Ama bu yogunluk artık aramızı açmaya başladı. Eve gelince tv izliyo izliyoo sonra yatıyoruz. Çocukla ilgileniyor. Ama artık birbrimizle konuşamadığımızı fark ettim iki üç hafatdır böyle. Bi şey anlatıyorum dinleyemiyor bile belkide o an tv deki şey önemli geliyor. Sonra ben de susup anlatmıyorum gelip soruyor şu olay vardı ne oldu diye iyice sinirlenip anlatmıyorum. Zaten evde her gün misafir oluyor. Misafir yoksada eşim yold abirni görsün gel maç izleyelim felan diyo. Dün mesela küstüm ona trip atıcam bi baktım ev dolu farkında küstüğümün beni tuttu o kalabalığın içindE kucaklıyor güya seviniyor böylece sorunu tartışamdan barışacagımızı düşünüyor ama ben özür dilemeisni istiyorum. Sürekli aynı şekilde sorunlarımızı konuşmadna üstü kapanıyor ve bu sorunalr tekrarlıyo ben konuşmak isteidğimde birden konu farklı yerler eçekiliyor mesela bi akrabamızın komik bi olayına algit olduysak birden onun taklidini yapıyor gülüyoruz sorun yine orda kalıyor. Eve birileri gelince el mecbur misafir ynaında da trip atamıyorum ama lafımı sokuyorum gerginlik yaratmadan. Şimdi bu iş yogunlugu bitene kadar alttan mı almayım bu ayrı kalışlarımızı yoksa ne kadar yogun olursa olsun benimle ilgilenmek zorunda mı? Bu arada eve gelince ev işlerinde bana yardım eder misafir varken etmez. Ama tekken çocugu bana veririg ider mutfagı felan toplar yatagı açar çocugu götürüp yatırır sonra sen uyu ben geliyorum oluyor. Masterchef izliyo
Genelde yemek için haftada 1-2 gün geliyolar geri kalan bütün günşe rçay kahve meyve fasılları. Ama deidğim gibi biz evde yoksak o gün misaifirmiz yok.Geçici bir surecse kavga etmeden halledin, trip atmak yerine duygularınızı beklentilerinizi bildiriin. Bir de her gün misafir nasıl agirliyorsun ya helal olsun haftada 3-4 bile agirliyorsan tebrik ederim çünkü benn yapamazdim.
Ben yorgunken tv izlerim bide reelsYorgun olan tv izlemez, misafir çağırmaz.
Eşiniz size yorgun başkasına değil.
Bebek var uyku düzeni bozulmasın diye akşamları dışarı çıakmıyoruz gündüz çıkabiliyoruz. Oda havalardna ötürü en son 3 hafta önce çıktıkAy bana soldan soldan gelir sizin evde olsam bu misafirler bitirecek valla sizin evliliği.Son üç aydır her gün misafirmi olur yahu.Bunlar kiracı olmuş misafir değil.Bilemedim ben o kadar enerji harcayamam kimseye.Arada olur.O kadar sabrım hizmet isteğim yok kimseye.Alin eşinizi kaçın bir gece dışarda bir çay için konuşun olmuyormu öyle
Haftad abir bizimkiler geliyo. Onlar arıyor. Geri kalan günler eşimin akrbalrı. Zaten birüsürler. İki üç haftada bir arkadşarım geliyor. Eşimin arkadşaı derken. Yani hiç bir akşam boş kalmıyoruz.Kim o her gün her gün gelenler?
Sizin akrabalarınız mı, eşinizin akrabaları mı?
Aynı kişiler mi geliyor?
Yok mu sizde müsait misin diye sormak, çok enteresan.
Haftad abir bizimkiler geliyo. Onlar arıyor. Geri kalan günler eşimin akrbalrı. Zaten birüsürler. İki üç haftada bir arkadşarım geliyor. Eşimin arkadşaı derken. Yani hiç bir akşam boş kalmıyoruz.
Yoğun olarak çalıştığı için beynini birazcık dinlendirmek adına boş boş tv izlemek insana bazen iyi gelir o da ondan yapıyordur. Eğer normalde her şeye yardımcı oluyorsa çocukla da ilgileniyorsa bu geçici dönemde birazcık siz de beklentinizi düşürün. Gelip geçici şeyler için kendinizi ve birbirinizi üzmeyin hayat kısa. SevgilerleEşim bu aralar yogun çalışıyor. Ama bu yogunluk artık aramızı açmaya başladı. Eve gelince tv izliyo izliyoo sonra yatıyoruz. Çocukla ilgileniyor. Ama artık birbrimizle konuşamadığımızı fark ettim iki üç hafatdır böyle. Bi şey anlatıyorum dinleyemiyor bile belkide o an tv deki şey önemli geliyor. Sonra ben de susup anlatmıyorum gelip soruyor şu olay vardı ne oldu diye iyice sinirlenip anlatmıyorum. Zaten evde her gün misafir oluyor. Misafir yoksada eşim yold abirni görsün gel maç izleyelim felan diyo. Dün mesela küstüm ona trip atıcam bi baktım ev dolu farkında küstüğümün beni tuttu o kalabalığın içindE kucaklıyor güya seviniyor böylece sorunu tartışamdan barışacagımızı düşünüyor ama ben özür dilemeisni istiyorum. Sürekli aynı şekilde sorunlarımızı konuşmadna üstü kapanıyor ve bu sorunalr tekrarlıyo ben konuşmak isteidğimde birden konu farklı yerler eçekiliyor mesela bi akrabamızın komik bi olayına algit olduysak birden onun taklidini yapıyor gülüyoruz sorun yine orda kalıyor. Eve birileri gelince el mecbur misafir ynaında da trip atamıyorum ama lafımı sokuyorum gerginlik yaratmadan. Şimdi bu iş yogunlugu bitene kadar alttan mı almayım bu ayrı kalışlarımızı yoksa ne kadar yogun olursa olsun benimle ilgilenmek zorunda mı? Bu arada eve gelince ev işlerinde bana yardım eder misafir varken etmez. Ama tekken çocugu bana veririg ider mutfagı felan toplar yatagı açar çocugu götürüp yatırır sonra sen uyu ben geliyorum oluyor. Masterchef izliyo