Yorgun eş

Çağırdıgı kişi benim abim felan ama yani ne gerek var
Yoğun olan yorgun çalışan biri eve hergun misafir getirip ağırlamaz ki o değil siz hizmet ediyormuşşunuz hergun misafir mi çağırılır heralde sizinle başbaşa kalıp vakit geçirmek istemediği için milleti dolduruyor eve ben olsam böyle düşünürdüm.

Evde sık misafir istemem ben. Hiç çekemem ya. Puff işim gücüm yok misafr peşleyeceğim hergün. Sçrm öyle evliliğin içine.

Bencede.
Size vakit ayırmayan insan abinize,annenize de ayırmasın.
Öncelik ikinizsiniz.
Belki de siz abartıyorsunuz. Konuştunuz mu hiç bu konuyu ?
Bi kaç kere bu gün tek kalalım deidm yine misafir geldi hani dedik tamam hiç sesimizi çıakrmayalım dıaşrıd açıkmayalım bizi görmezlerse gelmezler. Hiç seisniz çıkmıyo noldu felan diyip geldiler. Kadın için çok zor her gün misafir olması

Hayır milelt gelince gülme şakalar oluyo barış sağlanıyo böylece konu konuşulmadna haloluyo o bunu amaçlıyor

Aynen yorulan kadın oluyor. Eş anlayışsız olunca.

Geçici bir surecse kavga etmeden halledin, trip atmak yerine duygularınızı beklentilerinizi bildiriin. Bir de her gün misafir nasıl agirliyorsun ya helal olsun haftada 3-4 bile agirliyorsan tebrik ederim çünkü benn yapamazdim.

Hayır bazıalrı gelip şu yorumu yapacak. O yüzden belirtiyorum.
Ör: eşin senden nefret ediyor hatta aldatıyor kesin seni kullanmak için evlendi. . .
Bu belirtmeler bazı ruhsal ve psikolojik sorunlarını gelip burdaki insanlara atıp kaçanlara ithafen yapılıyor aslında.

Yorgun olan tv izlemez, misafir çağırmaz.
Eşiniz size yorgun başkasına değil.

Genelde yemek için haftada 1-2 gün geliyolar geri kalan bütün günşe rçay kahve meyve fasılları. Ama deidğim gibi biz evde yoksak o gün misaifirmiz yok.

Bebek var uyku düzeni bozulmasın diye akşamları dışarı çıakmıyoruz gündüz çıkabiliyoruz. Oda havalardna ötürü en son 3 hafta önce çıktık

Kim o her gün her gün gelenler?

Sizin akrabalarınız mı, eşinizin akrabaları mı?

Aynı kişiler mi geliyor?

Yok mu sizde müsait misin diye sormak, çok enteresan.

Kim o her gün her gün gelenler?

Sizin akrabalarınız mı, eşinizin akrabaları mı?

Aynı kişiler mi geliyor?

Yok mu sizde müsait misin diye sormak, çok enteresan.
Haftad abir bizimkiler geliyo. Onlar arıyor. Geri kalan günler eşimin akrbalrı. Zaten birüsürler. İki üç haftada bir arkadşarım geliyor. Eşimin arkadşaı derken. Yani hiç bir akşam boş kalmıyoruz.

Haftad abir bizimkiler geliyo. Onlar arıyor. Geri kalan günler eşimin akrbalrı. Zaten birüsürler. İki üç haftada bir arkadşarım geliyor. Eşimin arkadşaı derken. Yani hiç bir akşam boş kalmıyoruz.

Masallah. Siz daha nasil cildirmadiniz. Birde bebek var galiba.

Yoğun olarak çalıştığı için beynini birazcık dinlendirmek adına boş boş tv izlemek insana bazen iyi gelir o da ondan yapıyordur. Eğer normalde her şeye yardımcı oluyorsa çocukla da ilgileniyorsa bu geçici dönemde birazcık siz de beklentinizi düşürün. Gelip geçici şeyler için kendinizi ve birbirinizi üzmeyin hayat kısa. Sevgilerle

Ben de 14 haftalık gebeyim misafir eksik olmuyor ama biz çağırmıyoruz tabii ki. Ay napıyorsunuz size mi gelsek diyorlar e buyrun demek zorunda kalıyoruz. Misafirin yaptığı baskıdan eziyetten yılınca da eşimden alıyorum hırsımı.

İş yoğunluğu sağlıklı düşünmesini engelliyor olabilir. Farkında olmadan laf olsun diye gel çay içelim diyor belki de. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Siz bunalmakta çok haklısınız. Zor bir durum. Anlayış elbette gerekli ama muhakkak konuşmalısınız. Yardım etmeye çalışıyor diyorsunuz, anlamaya da çalışacaktır.

Ona onunla zaman geçirmeyi özlediğinizi söylemeyi deneyebilirsiniz. Ama muhakkak konuşulmalı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…