- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Yoksa kategori çorbalarmı?Yarın yapın bize de ikram edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa kategori çorbalarmı?Yarın yapın bize de ikram edin
Hazır konusu açılmışken sen ne öreceksin?Kolay gelsin canım neler yapıyorsun
Sağol canımKolay gelsin canım neler yapıyorsun
Sadece yarışma için mi yemek yapıyoruzBen bu konuya ekleyin dedimYoksa kategori çorbalarmı?
Örgü konusunda çok becerikli değilimHazır konusu açılmışken sen ne öreceksin?
Kolay gelsin canım Bitince biz de bakalımSağol canım
Penye ipten paspas yapıyorum
Ne istersen örerim kuzum Sen iste yeterHazır konusu açılmışken sen ne öreceksin?
Biri bitti, 2.yi yapıyorum Resim çekip atarım canımKolay gelsin canım Bitince biz de bakalım
Oyuncak bile yapıyorsun beceremem ne demek?Örgü konusunda çok becerikli değilim
Oyyy canım benim Teşekkür ederimNe istersen örerim kuzum Sen iste yeter
Emeğine sağlık güle güle kullanınTamam bekliyoruzBiri bitti, 2.yi yapıyorum Resim çekip atarım canım
Ben yarışma için yapmak istiyorum fenaa bi fikrim var ☺Sadece yarışma için mi yemek yapıyoruzBen bu konuya ekleyin dedim
Görüşürüz canımŞimdilik kaçtım
Oyuncak yaparım..Annemden isterim o yapar.Oyuncak bile yapıyorsun beceremem ne demek?
Kategorimiz açılınca kategoriye uygun yapabilirsinizBen yarışma için yapmak istiyorum fenaa bi fikrim var ☺
Sanırım biraz daha bekleteceğimTamam Nevoş'um öyle olsun demeni bekliyorum
Huyu o kadar uzağa gitmeye ne gerek var. Patronumuz varda patroniçemiz yok mu o kesin biliyordurBilen 3. kişiyi bulamaz mıyız? Mune abla biliyordur belki
Herkes bildiği işi yapsın diyorsun Benim ki kış bebesi olacak, örgü bilenlere yanaşayımOyuncak yaparım..Annemden isterim o yapar.
Hakikaten ha @Lisabella bilmeyecekte kim bilecek O bizimle ilgilenmiyor hiçSanırım biraz daha bekleteceğim
Huyu o kadar uzağa gitmeye ne gerek var. Patronumuz varda patroniçemiz yok mu o kesin biliyordur
Bence bilmiyordurSanırım biraz daha bekleteceğim
Huyu o kadar uzağa gitmeye ne gerek var. Patronumuz varda patroniçemiz yok mu o kesin biliyordur