Sen etiketlemişsin zaten
Aman müdürem siz ne kadar derseniz artıkegomuz havalansa tamamdır, 2 dakika da olsa yeter
Bizde pirinç çok yemiyoruz damak tadı değişiyorEvde benden başka bulgur pilavı seven yok, ben çok severim
Aynı tarifi yaparız olsunHer kategoride 2 aynı tarif oluyor mutlaka
Buyur abla, 2 kase daha var
Ne yani baklavanla höşmerimi mi dövücen
Aklıma Kemal Sunal'ın Tosun Paşa filmindeki hamam sahnesi geldi.Çok fenasınız
Ayyyy yerim hepsini yerim, birşey diyeyim mi daha birkaç gün önce profilimde laz böreğinden bahsediyordukKaradeniz yöresine ait yemeklerin bir kısmını yemiştim ama laz böreğini tatmak hiç nasip olmamıştı, yollayın tepsileri
Başka birşeyler istersen ekleyeyim ben de yöresel yemek çokturNe yani baklavanla höşmerimi mi dövücenKilo aldırır baklava
Ayyyy en sevdiğim sahneeeeee :)))) ben onu bir topikte aşırı hararetli kavgalarda kullanıyorumAklıma Kemal Sunal'ın Tosun Paşa filmindeki hamam sahnesi geldi.
Yok kalsınBaşka birşeyler istersen ekleyeyim ben de yöresel yemek çoktur
Hayırlı geceler ben de kaçarım birazdanBen kaçaringo,herkese iyi geceleringo ,sabah erken kalkacağımko
Senin de vardır bir sürü tarifYok kalsınGece gece sokma mutfağa beni
Hayırlı geceler canımBen kaçaringo,herkese iyi geceleringo ,sabah erken kalkacağımko
Senin ki kadar yokturSenin de vardır bir sürü tarifBu kategori tam benlik ama kaçırdım Pilavlara inşaallah
Hayırlı geceler canımHepinize hayırlı geceler yine gelin inşaallah
Oğlumun 2 hafta sonra okuma bayramı var.Tüm organizasyonu ben hazırlıyorum vaktim olursa mutlaka katılırımSenin ki kadar yoktur
Bu yorumu favorilere ekliyorum ona göre