Aramızda casus olabilir özele gelNe bana çıtlat hemen ben de sana bi tarif dicem aklına yatarsa bir mayısta yap ekle
Anketi Kazen sıfırlamış olabilir nedenini bilmiyorum ama sordum öğrenirizArkadaslar bir sonraki kategori anketinde pilavlarda 10 küsur oylama vardı. Bende kullanmistim oy.simdi baktim da tekrar oylama istiyor.neler oluyor bilen var mi?
Güle güle mune abla, birazda biz cımbız ile takılalımYedim banı
TamamAramızda casus olabilir özele gel
Güle güle mune abla, birazda biz cımbız ile takılalım
Teşekkür ederimBunları bu saatte görmeseydim daha iyiydi tabiki
Saatin de etkisiyle katmeri görünce bayıldımm. Oyumu ona verdim. Herkese başarılar diliyorum
Oyyyyyyyy bu ne güzellik, tadına bakmama müsade var mı:)) yahu ben varken tatlı koymayın dayanamıyorum :))))
Kazen demişken içli köfteye vermiş oyunu.Ben içli köfte yapınca da bana vermişti oyunu.Demek ki içli köfteyi seviyor.Nasıl zekiyim ama?Anketi Kazen sıfırlamış olabilir nedenini bilmiyorum ama sordum öğreniriz
Belki farklı bir düşüncesi vardır
Yöresel bir tatlı baklava
Bir tek ben yapınca bana oyunu vermedi galiba benim tarifi beğenmediKazen demişken içli köfteye vermiş oyunu.Ben içli köfte yapınca da bana vermişti oyunu.Demek ki içli köfteyi seviyor.Nasıl zekiyim ama?
Pilav olmicak mi yani?Anketi Kazen sıfırlamış olabilir nedenini bilmiyorum ama sordum öğreniriz
Belki farklı bir düşüncesi vardır
egomuz havalansa tamamdır, 2 dakika da olsa yeterBirşey sorabilir miyim kaç gün banlıyım müdüre
Onu Kazen'den öğreneceğizPilav olmicak mi yani?
Evde benden başka bulgur pilavı seven yok, ben çok severimBen bulgur pilavı daha çok yapıyorum belki bulgur pilavı yaparım
Aynı tarifi yaparız olsunKız kim dedi etmedim , ettim ettim
Oyyyyyyyy bu ne güzellik, tadına bakmama müsade var mı:)) yahu ben varken tatlı koymayın dayanamıyorum :))))
Yöresel tatli laz böreğiEki Görüntüle 1986953 mune abla