Iyi AksAmLAR
ben karadenizliyimm..ama her yörenin yemeklerinden az çok yaparımm.....karadeniz mutfağından katılırım sanırım çeşidimiz bol nasılsaa...yarışmalar sürecinde yapılmamış bir tarif seçmeye çalışıcam ..inşaallah güzel birşeyler çıkarırız ortayaa.....
inşaallah birsürü güzel tariifin arasında ben de güzel bir tarifle katılırımmeminim çok güzel tariflerinle katılacaksın canım merakla bekliyorum
sendemi katılcan sonunda yani bir sürü kategori geçti üzerinden çok şükür döndün artık...
mıhlama yap sen karadenizden peyniri sünerken bi de fotosunu çek süpper olur
inşaallah birsürü güzel tariifin arasında ben de güzel bir tarifle katılırımmsen ne zaman katılıyrsunn .diyetteyim diye ihmal etme buraları canımm..ben de diyete girecem bu hafta inşallah
döndüm inşaalahvalla çok olduu özlemişim yarışma için yemek yapmayııEki Görüntüle 862943 Eki Görüntüle 862944
...mıhlama çok sevdiğim sık sık yaptığım bir yemekdir ama basit olur diye düşünmmiştüm:44::44:..tek tarifle katılım olacak sanırım bu sefer bakalım belki de mıhlama yaparımmm...rizedeki arkadaşım arada bana mıhlama için özel bir peynir gönderirdi olaydı onunla yaprdım ama bakıcaz artık
çok heyecanlı kk için yemek yapmak
hamsili pilav olur,kara lahana sarması olur,laz böreği olur saymakla bitmezki ohh miss anneme diyeyim acil bana karadeniz mutfağından sunum yapsın ben yapsamda onun kadar güzel olmuyor gibi geliyor bak mıhlamada süperim ama
inşaallah birsürü güzel tariifin arasında ben de güzel bir tarifle katılırımmsen ne zaman katılıyrsunn .diyetteyim diye ihmal etme buraları canımm..ben de diyete girecem bu hafta inşallah
döndüm inşaalahvalla çok olduu özlemişim yarışma için yemek yapmayııEki Görüntüle 862943 Eki Görüntüle 862944
...mıhlama çok sevdiğim sık sık yaptığım bir yemekdir ama basit olur diye düşünmmiştüm:44::44:..tek tarifle katılım olacak sanırım bu sefer bakalım belki de mıhlama yaparımmm...rizedeki arkadaşım arada bana mıhlama için özel bir peynir gönderirdi olaydı onunla yaprdım ama bakıcaz artık
çok heyecanlı kk için yemek yapmak
Seni bu yarışmada görmeyi çok isterdim
bende sen ile nevosu görmek isterim gamyoncum
banlanmassam belki katilirim :18:
Biz ara ara katılıyoruz..
Seni görmek isterizAkıllı ol o zaman
biraz düsüneyim canim simdi katilcam desem katilmasam gebertisrin beni :18::18:
akilli olcam diye kendime söz veriyom seytan dürtüyor
Evet katılırım deyip katılmazsan yakarım seniEki Görüntüle 863132
:18::18::18: 3,5 gün müsade istesem :18:
Eee hani hiç tarif yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?