Geldim öpeyim
Umarım güzel bir yarışma olur
Eki Görüntüle 861244 Tanıştırayım bunun adı corcYarışmaya katılayım deyipEki Görüntüle 861246 katılmayanları Corca hayale edeceğimEki Görüntüle 861245
Ablacım mantı,içli köfte,sarma,dolma yaparsın mutlaka bunlar yöresel yemeklerimizNevossciyimm gercekten ben bilmiyorum :26: yoresel yemekleri , bilsem bende katilirdimda
Ahada corca karışmış bizim yarışmayadikkatlı olun corca nın sağı solu belli değil:18:
Günaydınlar
yeni kategorimiz hayırlı uğurlu olsunn hanımlar bu sefer kesin ve net katılacağum daaa....aylardır istabul kazan ben kepçee bir o yaka bir bu yaka sonunda evde vakit geçirebiliyorumm çok şükürr neler yapılacak acabaaa hangi yöreler yarışacak merakla izleyecemm.....ne yapsam acabaaa
ne pişrisemm bir karar vereyim bakalım neler yapabilrim....
herkese kolay gelsin umarım katılımın ve çeşidin bol olduğu bir yarışma olurr
Tamam bekliyoruz
Siz hangi yöreyi yapacaksınız var mı fikriniz?Yoksa sürpriz mi
ben karadenizliyimm..ama her yörenin yemeklerinden az çok yaparımm.....karadeniz mutfağından katılırım sanırım çeşidimiz bol nasılsaa...yarışmalar sürecinde yapılmamış bir tarif seçmeye çalışıcam ..inşaallah güzel birşeyler çıkarırız ortayaa.....
ben karadenizliyimm..ama her yörenin yemeklerinden az çok yaparımm.....karadeniz mutfağından katılırım sanırım çeşidimiz bol nasılsaa...yarışmalar sürecinde yapılmamış bir tarif seçmeye çalışıcam ..inşaallah güzel birşeyler çıkarırız ortayaa.....
eminim çok güzel tariflerinle katılacaksın canım merakla bekliyorum
Canım seni ne zaman göreceğiz yarışlarda
bilmem hem iş hem ev olunca zor oluyo canım ama müsait olursam katılmayı bende istiyorum
katımcılarımız belli olmaya başlamışİyi Akşamlar canım
Tamam canım müsait olduğun zaman sana uygun bir kategoride bekliyoruz
Bu kadar zenğin yemek kültürü olan bir ülkede eminin ne saklı cevher gibi tarifleri vardır
Evet hemşom ben katılımın çok olacağını düşünüyorum
Olmazsa ben katılırım
Bende canımşu işlerim hal olsun bende katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?