• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar :3:

Yeni kategori açılmış , hmmmm yöresel yemekler :56:

Gazel çok bekliyordu bu kategoriyi .

Eminim çok lezzetli tarifler gelecektir , hem lezzetli hem de değişik tarifler öğreneceğiz .

Eminim çok lezzetli tarifler gelecektir , hem lezzetli hem de değişik tarifler öğreneceğiz .

Günaydın canım:3:
Gazel'in özel isteği üzerine bu kategoriyi seçtik..:9:Kendisini bekliyoruz:52::52:
Sizde buyurmaz mısınız efendim:42::56::9:

Gazel'in özel isteği üzerine bu kategoriyi seçtik..:9:Kendisini bekliyoruz:52::52:

Gelecekmiş ben öyle duyum aldım :6: Sınavlara çalışıyor , biraz hafifletsin dersleri Konya dan etli pide mi yapar artık yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi ?

Köye çıkarsam bu ara katılırım , yöresel lezzetler olarak eşimin köyünde taş fırında yapılan nefis yemekler var , orada yerinde çekersem , içime siner katılmak belki.

Günaydın :16:
iyice meraklandım şimdi:52:

ben farklı yemekleride bekliyorum:56: ama neden olmasın :44:
Ben de bekliyorum:56::29:
Gelecekmiş ben öyle duyum aldım :6: Sınavlara çalışıyor , biraz hafifletsin dersleri Konya dan etli pide mi yapar artık yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi ?

Köye çıkarsam bu ara katılırım , yöresel lezzetler olarak eşimin köyünde taş fırında yapılan nefis yemekler var , orada yerinde çekersem , içime siner katılmak belki.

Evet sınavlarına çalışsın elbet yapar ,bekliyoruz:56::29:
Öyle mi güzel olur :56::46:Katılırsan memnun oluruz :38::16:

evet evet evet :62: :62:

canım benim :16::16::16::16::16:
eğil kız öpecem :54::54::54::54:
kırmadınız beni çok çok çok teşekkür ederim....:71:
bu arada senin şu elinde tespihini sallayan adam smilen varya, ay dün gülmekten çatladım :60:
ne güzel smile öyle yaaaa :9::9:
yarışmaya katılacam deyip katılmayanlara kullan bence nevrestem, fena tahrik edici bi smile...korkudan hemen katılır herkes valla :60:

evet evet evet :62: :62:

canım benim :16::16::16::16::16:
eğil kız öpecem :54::54::54::54:
kırmadınız beni çok çok çok teşekkür ederim....:71:
bu arada senin şu elinde tespihini sallayan adam smilen varya, ay dün gülmekten çatladım :60:
ne güzel smile öyle yaaaa :9::9:
yarışmaya katılacam deyip katılmayanlara kullan bence nevrestem, fena tahrik edici bi smile...korkudan hemen katılır herkes valla :60:

Geldim öpeyim:38:
Umarım güzel bir yarışma olur:16:
Eki Görüntüle 861244 Tanıştırayım bunun adı corc:27:Yarışmaya katılayım deyipEki Görüntüle 861246 katılmayanları Corca hayale edeceğimEki Görüntüle 861245 :60:

Daha kimse katilmamis.Zaman var gerci,liste ne durumda nevreste,kabarik olur insallah:29:

Nevrestem senin bire kacan smiel vardi ya,o da süper yanliz.Bi koysana onu yürüteyim:30:

Daha kimse katilmamis.Zaman var gerci,liste ne durumda nevreste,kabarik olur insallah:29:

Nevrestem senin bire kacan smiel vardi ya,o da süper yanliz.Bi koysana onu yürüteyim:30:

Canım henüz kimse yok:19: Acaba yöresel yemek bilmiyorlar mı:33::33::9:İnşaallah güzel bir yarışma olur:56::16:
$p036.gif $p046.gif Bunlar mı canım:34:

Back