Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar
Yeni kategori açılmış , hmmmm yöresel yemekler
Gazel çok bekliyordu bu kategoriyi .
Eminim çok lezzetli tarifler gelecektir , hem lezzetli hem de değişik tarifler öğreneceğiz .
Efser biz de yöresel yemek çok katılsak mı
Günaydın canım
Gazel'in özel isteği üzerine bu kategoriyi seçtik..Kendisini bekliyoruz
Sizde buyurmaz mısınız efendim
Günaydınlar
Eminim çok lezzetli tarifler gelecektir , hem lezzetli hem de değişik tarifler öğreneceğiz .
Ben de bekliyorumben farklı yemekleride bekliyorum ama neden olmasın :44:
Gelecekmiş ben öyle duyum aldım Sınavlara çalışıyor , biraz hafifletsin dersleri Konya dan etli pide mi yapar artık yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi ?
Köye çıkarsam bu ara katılırım , yöresel lezzetler olarak eşimin köyünde taş fırında yapılan nefis yemekler var , orada yerinde çekersem , içime siner katılmak belki.
Günaydınlar
Günaydın canım
Gazel'in özel isteği üzerine bu kategoriyi seçtik..Kendisini bekliyoruz
Sizde buyurmaz mısınız efendim
evet evet evet
canım benim
eğil kız öpecem
kırmadınız beni çok çok çok teşekkür ederim....
bu arada senin şu elinde tespihini sallayan adam smilen varya, ay dün gülmekten çatladım
ne güzel smile öyle yaaaa
yarışmaya katılacam deyip katılmayanlara kullan bence nevrestem, fena tahrik edici bi smile...korkudan hemen katılır herkes valla
Geldim öpeyim
Umarım güzel bir yarışma olur
Eki Görüntüle 861244 Tanıştırayım bunun adı corcYarışmaya katılayım deyipEki Görüntüle 861246 katılmayanları Corca hayale edeceğimEki Görüntüle 861245
corc'mu
nevrestem bu resmen maho ağa gibi duruyor yaaa
Aslında bu Hanımkelesimigetir'in corcu izinsiz kullanılmaz bana izin vermiştiBak darılır maho falan deme
hımmm öylemi
o zaman corc beye saygı bizden diyelim geçelim, yoksa keleşiyle vurur topuklarımdan falan
Hanımlar bu kategoriye kimler katılacak
ben....ben..ben.... :124::124::124::124::124::124:
Yalnız bırakmasınlar seni
tek başıma iktidar olurum bende
Canım henüz kimse yok Acaba yöresel yemek bilmiyorlar mıİnşaallah güzel bir yarışma olur
Eki Görüntüle 861362 Eki Görüntüle 861363 Bunlar mı canım