Geçmiş olsunAy bilmiyorum ki. İnan mart ayından beri hastalık, nişan, tatil derken kendime gelemedim
Sağolasın Nevreste SultanGeçmiş olsun
Senin gönlün olsun ben tarif veririmSağolasın Nevreste SultanEee bir bakayım neler yapılıyormuş
7 de kalktım ve neler yaptığımı yazsamYa inan en güzel dönemindesin kıymetini bil
Bana fikir verirsen olabilir NevroşSenin gönlün olsun ben tarif veririm
Tamam tarif Alican yarın vaktim olursa hemen yaparımHemen bir Labneli yemek yap,dertler bitsin
Unut onuKucağım da bebek yoksa akşam uyuyorsam her şeyi yapabilirmisim gibi geliyor şuan
Nasıl bir şey alabilirsin önereyimBana fikir verirsen olabilir Nevroş
Bir dene derim bebeyimAy bilmiyorum ki. İnan mart ayından beri hastalık, nişan, tatil derken kendime gelemedim
Deme öyle kırma umutlarımıUnut onu
Bundan sonra sen sen değilsin
Bugün 5 saat uyudum ve okul açıldığından beri hep böyleDeme öyle kırma umutlarımı
Aman 16 11 olsalar ben daha ne isterim akşam en fazla 2 saatte bir uyanıyorum önce kzii doyuruyorum sonra oğlanı ayakta sallıyorum bazen oğlan uyku terörü yaşıyor 1 saat onunla evin içinde dolanıp uyanmadan yatagina yatırıyorum falannn... Hele bazen ikisi aynı anda kalkıyor ya o zaman başlıyor cümbüşBugün 5 saat uyudum ve okul açıldığından beri hep böyleKızlar 16 oğlan 11 oldu
Allah kolaylık versinAman 16 11 olsalar ben daha ne isterim akşam en fazla 2 saatte bir uyanıyorum önce kzii doyuruyorum sonra oğlanı ayakta sallıyorum bazen oğlan uyku terörü yaşıyor 1 saat onunla evin içinde dolanıp uyanmadan yatagina yatırıyorum falannn... Hele bazen ikisi aynı anda kalkıyor ya o zaman başlıyor cümbüş
Gunduzlerden hiç bahsetmiyorum....
Ay vallaha doğru söylüyorsun. İnsan cidden ilgilenince çok zor ama en azından içim rahat.Allah kolaylık versinİlgili olursan bu iş hiç bitmiyor.
En doğrusunu yapıyorsunAy vallaha doğru söylüyorsun. İnsan cidden ilgilenince çok zor ama en azından içim rahat.
Pericik toptan yok
Dünden beri bende göremedim. Yemeğini yapmıştı ama eklememişPericik toptan yokBana mı denk gelmedi acaba ?