- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden o kadarİyi diyelim iyi olsunİyi diyelim iyi olalım aşkom,sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim sen nasılsın arada giriyordum kimse yok diye çıkıyordumSelam ablacım nasılsın
Dipteyim, sondayım, depresyondayım
25 oy bile hayâl cancağzımBildirim daha yeni gitti
Bende öyle yaptım.Keşke ses verseymişizÇok şükür iyiyim sen nasılsın arada giriyordum kimse yok diye çıkıyordum
Peri aldı yürüdü25 oy bile hayâl cancağzım
Benim de belim fena,dünden beri ters dönmüş kaplumbağa gibiyim ,debeleniyorumAl benden o kadarİyi diyelim iyi olsun
Bugün ruh gibi gezindim
Bana oy veren o yüce gönüllü 15 kişiyi çok merak ediyorum.Margaret Hale senin 25 e bir şey kalmadı
Belli olmaz cancağızım25 oy bile hayâl cancağzım
Ee artık almasa dayak yerdiPeri aldı yürüdü
Çok geçmiş olsun niye öyle olduBenim de belim fena,dünden beri ters dönmüş kaplumbağa gibiyim ,debeleniyorum
Artık bu yağlamayı da listeden çıkarmanın vakti geldi sanki ahahahsjsjsjPeri aldı yürüdü
Ben onu arada böyle döveceğimEe artık almasa dayak yerdi
İlaç falan?Benim de belim fena,dünden beri ters dönmüş kaplumbağa gibiyim ,debeleniyorum
Pınarda artık yapılamaz2.kez 1.olduArtık bu yağlamayı da listeden çıkarmanın vakti geldi sanki ahahahsjsjsj
Sağol askomBazayi kontrolsüz açtımÇok geçmiş olsun niye öyle oldu
Bana oy veren o yüce gönüllü 15 kişiyi çok merak ediyorum.
Offf ya kötü olmuşİlaç aldın mıSağol askomBazayi kontrolsüz açtım
Bizimle dalga geçiyor yaBana oy veren o yüce gönüllü 15 kişiyi çok merak ediyorum.