Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta yine çoğunu kaçırdımYarın geceye gidiyor.Bu hafta çoğunluk izlerim
Beni sen alıştırdın nevoşumCanım bende sen yanımdasın diye mutluyum
Keşke peri de burda olsaydı canım ya , çok sevinecek öğrenince
Teşekkür ederim.Bu tarif daha önce yapılmamıştı. Bende acaba nasıl olur diye denemek istedim.Biraz uğraştırıcı ama güzel olduEser sahiplerine bakmadım .Mantı beni benden aldı
Mantı de canımı ye
Yaaaaaaaaaaaa yerim ki ben bebeleri ısırayım bi kereGececi koca en sevdiğim Mesela bugün geceye giden koca, uyuyan bebeler, loş ışık ve uzun zamandır izlemeyen masterchef, elimde telefon kadınlar kulübü misss
Daha çok birlikte olacağız inşaallahBeni sen alıştırdın nevoşum
Valla agliycamKeşke peri de burda olsaydı canım ya , çok sevinecek öğrenince
Ellerine sağlık inşaallah dereceye girerTeşekkür ederim.Bu tarif daha önce yapılmamıştı. Bende acaba nasıl olur diye denemek istedim.Biraz uğraştırıcı ama güzel oldu
Maşaallah SuphanallahGececi koca en sevdiğim Mesela bugün geceye giden koca, uyuyan bebeler, loş ışık ve uzun zamandır izlemeyen masterchef, elimde telefon kadınlar kulübü misss
Profesyonel olacağım böyle giderse nevoşumDaha çok birlikte olacağız inşaallah
Hayırlısı canım sağ olEllerine sağlık inşaallah dereceye girer
Hayırlısı canım sağ ol
En uç noktaya kadar ilerleyeceğizProfesyonel olacağım böyle giderse nevoşum
Ahhh keşke gelseKeşke peri de burda olsaydı canım ya , çok sevinecek öğrenince
Fellah köfte yapacaksın deseler gülerdim asla inanmazdım yakında baklavada gelir inandim galivaEn uç noktaya kadar ilerleyeceğiz
Şoka girecek şapşikAhhh keşke gelse
Oda olur tabiFellah köfte yapacaksın deseler gülerdim asla inanmazdım yakında baklavada gelir inandim galiva
Yaaaaaaaaaaaa yerim ki ben bebeleri ısırayım bi kere
Maşaallah Suphanallah
Yarın gece bende böyleyim