Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta yine çoğunu kaçırdımYarın geceye gidiyor.Bu hafta çoğunluk izlerim
![]()
Beni sen alıştırdın nevoşumCanım bende sen yanımdasın diye mutluyum![]()
Keşke peri de burda olsaydı canım ya , çok sevinecek öğrenince
Teşekkür ederimEser sahiplerine bakmadım .Mantı beni benden aldı
Mantı de canımı ye![]()
Yaaaaaaaaaaaa yerim kiGececi koca en sevdiğimMesela bugün
geceye giden koca, uyuyan bebeler, loş ışık ve uzun zamandır izlemeyen masterchef, elimde telefon kadınlar kulübü misss
![]()
Daha çok birlikte olacağız inşaallahBeni sen alıştırdın nevoşum![]()
Valla agliycamKeşke peri de burda olsaydı canım ya , çok sevinecek öğrenince![]()
Ellerine sağlık inşaallah dereceye girerTeşekkür ederim.Bu tarif daha önce yapılmamıştı. Bende acaba nasıl olur diye denemek istedim.Biraz uğraştırıcı ama güzel oldu
![]()
Maşaallah SuphanallahGececi koca en sevdiğimMesela bugün
geceye giden koca, uyuyan bebeler, loş ışık ve uzun zamandır izlemeyen masterchef, elimde telefon kadınlar kulübü misss
![]()
Profesyonel olacağım böyle giderse nevoşumDaha çok birlikte olacağız inşaallah![]()
Hayırlısı canım sağ olEllerine sağlık inşaallah dereceye girer
En uç noktaya kadar ilerleyeceğizProfesyonel olacağım böyle giderse nevoşum![]()
Ahhh keşke gelseKeşke peri de burda olsaydı canım ya , çok sevinecek öğrenince![]()
Fellah köfte yapacaksın deseler gülerdim asla inanmazdımEn uç noktaya kadar ilerleyeceğiz![]()
Oda olur tabiFellah köfte yapacaksın deseler gülerdim asla inanmazdımyakında baklavada gelir inandim galiva
![]()
Yaaaaaaaaaaaa yerim kiben bebeleri ısırayım bi kere
![]()
Maşaallah Suphanallah
Yarın gece bende böyleyim![]()