Olabilir canım, ama cidden benim eski telefonun üstüne 2-3 kere telefon değiştiklerini biliyorum çevremdekilerinCidden istemiyorum:)
Çevremden gördüklerim kadar:)
Ama söylenmiyor yanlış anlaşılıyor:)Kedi ciğer misali:)
Hayır görünmüyorDiyelim ki biri geldi kendine üyelik alıp oy attı. Bunu siz görebiliyor musunuz yada kazen
Teknoloji şans canımOlabilir canım, ama cidden benim eski telefonun üstüne 2-3 kere telefon değiştiklerini biliyorum çevremdekilerin
Olabilir canım, ama cidden benim eski telefonun üstüne 2-3 kere telefon değiştiklerini biliyorum çevremdekilerin
Ekmek bansam yetmez miAa yoksa masaya sadece labneyi mi koyacaksın miniko
Bence yeter ama nevoş kabul eder miEkmek bansam yetmez mi
Eski telefonum yaşıyor desem, 8. senesi ama artık çok yorgun. Tek çiziği dahi yok, hâlâ satacağımBenim 2013 te aldığım telefon hala çalışıyor oğlumda ve öyle böyle kullanılmadı:)ıphone kaç yıl yaşıyor:)20 yıl mı:)
Tehlikeli bir durum. Şimdi az kişiyiz ve tanıdığız ama bu şekilde olması diğer yarışmalar için illaki sıkıntı doğururHayır görünmüyorBak bu çok doğru
Diyelim ki biri geldi kendine üyelik alıp oy attı. Bunu siz görebiliyor musunuz yada kazen
Kazen ip'den yakalar onlarıHayır görünmüyorBak bu çok doğru
Öyle canımTeknoloji şans canım
Onceden gözüküyordu ne güzelHayır görünmüyorBak bu çok doğru
Kullanımla alakalı benceEski telefonum yaşıyor desem, 8. senesi ama artık çok yorgun. Tek çiziği dahi yok, hâlâ satacağım
Bu denemeOnceden gözüküyordu ne güzelhemsehriler belli oluyordu
Aynen canımTehlikeli bir durum. Şimdi az kişiyiz ve tanıdığız ama bu şekilde olması diğer yarışmalar için illaki sıkıntı doğurur
Dur canım daha bildirim gitsinŞansın var diyenler nerede
25 oy bile mucize olacak bana
Dur ya bildirim gelecekŞansın var diyenler nerede
Bildirim sonrası görüşelimŞansın var diyenler nerede
Bildirim ile oy sayıları yüksek olur bu seferŞansın var diyenler nerede