- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
O katilmazsa ben de katilmamYok minik yarışmaya küstü gel diyorum gelmiyor sen iyice bir çağır bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O katilmazsa ben de katilmamYok minik yarışmaya küstü gel diyorum gelmiyor sen iyice bir çağır bakalım
İlk defa katılmayacağına üzüldümO katilmazsa ben de katilmam
Sen bilirsin.O katilmazsa ben de katilmam
Canin sag olsun nevoSen bilirsin.
Biz konuyu kapatmıştık canım uzatmaya gerek yok ondan yazmıyorum.Canin sag olsun nevo
Deminden beri o kadar ortaligi tatlandirmaya calisiyorum minik geldi bir adim atti oysa ki gercekten hakliydi.bu kadar uzatmasaydin keske bazilarinin ekmegine yag surdun cunku.su bi mesajda alinti alinti ardindan ortaligi velveleye verenler keske benim yorumumumu da alintilayip ortaligi sakinlestirselerdi.ne diyelim bi rakip elediler ama keske bilekleriyle eleselerdi dilleriyle degil
Hayirli aksmlar cnm hosgeldinHayırlı akşamlar
Hosbuldum canım nasılsınHayirli aksmlar cnm hosgeldin
İdare eder cnm grip oldum olacam yani 2 gündür genizim yaniyor bi acilamadim bakalim umarim acilmadan yokolurrHosbuldum canım nasılsın
En korktuğum şey griptir benimde çünkü ağır geçerİdare eder cnm grip oldum olacam yani 2 gündür genizim yaniyor bi acilamadim bakalim umarim acilmadan yokolurr
Sen nasilsinn bakalim
Evet kızımda hasta 3 gundür burnu tikali uyurken boguluyor hala duzelmedi ilacda iciremiyorum aglaya aglaya zar zor..En korktuğum şey griptir benimde çünkü ağır geçer
Bnde elhamdulillah canımiyiyim uzandım oyle
Cok zor Allah yardımcın olsun böcüğümEvet kızımda hasta 3 gundür burnu tikali uyurken boguluyor hala duzelmedi ilacda iciremiyorum aglaya aglaya zar zor..
Amin canısı saol❤Cok zor Allah yardımcın olsun böcüğüm