- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
O şanslı senmiydinOy verdiginiz icin teşekkur ederim son sıralardan oldum saolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şanslı senmiydinOy verdiginiz icin teşekkur ederim son sıralardan oldum saolun
MaleseffO şanslı senmiydin
almam canım seni beklerimHanim kızım bilirsin seni sever ve sayarim, ama ve lakin sakin 2.madalyayı ben almadan alayım demeyesin ha
Oy verdiginiz icin teşekkur ederim son sıralardan oldum saolun
Sonunculuk kılpayımıydı yaaaapHayırlı olsun yeni kategori.
Diğer yöreselde sonunculuktan kılpayı yırtmıştım kılpayıyla.
yİNE AYNI TARİFİ Mİ YAPSAM ACABA?
Caps Lock
Zor atlattım zaten o psikolojiyi .Ben de tarifi alınca iddialı tarif aldım diye nihahahahahahaha demiştim içimden .Sonunculuk kılpayımıydı yaaaap
Hadiyaaa nasıl üzüldüm kıyamam ama sona kalmakta valla zor yaa biara bende sonlara doğru biyerlerde idim çok zooorZor atlattım zaten o psikolojiyi .Ben de tarifi alınca iddialı tarif aldım diye nihahahahahahaha demiştim içimden .
Kılpayı kurtulmamışım sonunculuktan ,meğer sonuncu olmuşumdeynepnaz Gız deynooo yoksam 1. Mi oldun ben atladım hemen balıklama
Sana bişi diyeyimmi hiçte sona kalcak tarif ve sunum değilmişKılpayı kurtulmamışım sonunculuktan ,meğer sonuncu olmuşum
Yöresel Tarif - Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Lohusa Yemeği Pelte-Çorba-Çullama(Afyon-Bolvadin Yöresinden):KK56: Hira Tatlısı (Tokat...www.kadinlarkulubu.com
Ühüüüüü ,di mi di mi?Sana bişi diyeyimmi hiçte sona kalcak tarif ve sunum değilmiş
Bence öyle ama nevoş kapmış 1. Liği onunkide yıkılıyoÜhüüüüü ,di mi di mi?
kıyamam bebekime
Bnde baktim da sonuncusun dedim hani kılpayiydıKılpayı kurtulmamışım sonunculuktan ,meğer sonuncu olmuşum
Yöresel Tarif - Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Lohusa Yemeği Pelte-Çorba-Çullama(Afyon-Bolvadin Yöresinden):KK56: Hira Tatlısı (Tokat...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler katıl sendeHayırlı olsun ❤❤❤
Balık olur diye düşünmüştüm yanılmışım, bu kategori daha güzel oldu bol şanslar herkese