- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bundan sonra en son 1. Olan tarifin resmini koyacağım.Nevo bu senin birinci oldugun foto degil mibenim kazandigima da benimkini ekle taaam mi
Yeminlen gecen aklimdan geciriyodumBundan sonra en son 1. Olan tarifin resmini koyacağım.
Oooo ramazan sofralarında benim resimlerim olacakBundan sonra en son 1. Olan tarifin resmini koyacağım.
Ama en cok benim fotom olacak kanka uzgunumOooo ramazan sofralarında benim resimlerim olacak
Büyüklere saygım sonsuz
Canım kankamAfferim kimin kankasi❤❤❤❤
Kanka sen bi sey yazdiginda nevoya ozelden yaz o da napsin hep bu cingozler yuzundenCanım kankam
Kazen sen bos ver kadinlarin isine akil ser ermez biz bu gun atisiriz yarin barisirizŞurada bir kez daha yazayım ;
- Tarifine güvenemeyip, yemeğin popülerliği ile yarışmaya katılanlar
- Bu bölümü eğlence için değil de hırsları için kullananlar,
bu başlığa bir daha uğramasın, kimse kusura bakmasın herkesin gönlünü yapmak gibi bir misyonumuz yok.
-Nevreste başta olmak üzere, masumca yarışmaya katılıp emek verenlerin kalbini kırıp, moralini bozanı inanın bende bozarım. Hiç acımam beni biliyorsunuz.
Stres atıp, kafa dağıtmak için girdiğiniz şu ortamı germenin anlamı yok.
Şu anda konu kapanmışken geren benim amaNevreste ile telefonda konuşup onun ses tonunda ki üzüntüyü duyan benim.
Özetle buradan keyif alanın keyfini bozanın canını acıtırım....
Hepinize başarılar diler, iyi olanın kazanmasını, oy verdiklerimin tepe taklak gitme alışkanlığını bırakmalarını temenni ederim.
Lanet olsun benim şu kaba üslubuma, tarzıma, höt hötlüğüme...
Bos ver kurcalama tatliya bagliyoruz herhalde kizaamNölüyür yav olaylar olmuş fransız kedisiyim şuan niye kapanmış sütlü tatlılar kimler ne demiş nolmuş ?
Minik küstüBeni niye etiketlemediniz ya hain domdomlarkankam nerde Tenceresiz kaldim anne ❤❤❤sensiz buralarin tadi tuzu yok gel hele
Nevo bana bak opun koklasin barisin kankamla yoksa cikaririm ceyizleri tum kategorilere olumune katilirimdigerleri siz de karismayin bakayim onlar bir birilerini dover de sover de
Özelden yazın bari orta yerimden çatlayacauum zalimlik etmeyinBos ver kurcalama tatliya bagliyoruz herhalde kizaam
Kusmez oMinik küstü
Sizi dikizliyomm
Yok minik yarışmaya küstü gel diyorum gelmiyor sen iyice bir çağır bakalımKusmez okusse de nevodan kusmez insanlik hali ya o an belki baska seye kizgindi tepki verirken biraz sert yapmis ola bilir kankam ama digerleri de keske ortaligi velveleye vermeseymis kankam sever nevoyu bunu herkes bilir❤❤❤