- 16 Ağustos 2010
- 292.936
- 602.678
- 43
Var ama ne zorlukta istiyorsun:)Ben de inşalllah da acaba tarifimi değiştirsem mi bilemedim ya Nevreste tarif kaldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ama ne zorlukta istiyorsun:)Ben de inşalllah da acaba tarifimi değiştirsem mi bilemedim ya Nevreste tarif kaldı mı
İyi olmaya çalışıyorum.Nasılsın hayırlı sabahlar
Bu ara çok duyuyorum bu lafıİyi olmaya çalışıyorum.
Kaynanama ben bakıyormuşum da maaşını eltim yiyormuş gibi bir sinir var üzerimde
Senin kaynanana bakan var mı,kendi kendini mi bakıyor?Bu ara çok duyuyorum bu lafı
Kendi kendine bakıyor birde eltime bakıyorSenin kaynanana bakan var mı,kendi kendini mi bakıyor?
O da sinir bozucu durum(eltine bakması,eltinin çocuklarına bakması,işlerine yardımcı olması)Kendi kendine bakıyor birde eltime bakıyor
Uzun zamandir siteyi fazla takip etmiyorum. Her nekadar burdan hamilelik takvimimi silmesemde iki aylikken dusuk oldu. Biraz sıkıntılı bir donemdi. Sonra kendimi biraz daha kizimla ilgilenmeye verdim. Simdi tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Yine ayni olursa diye korkularim var. Falan filan iste. Oyle vakit gecti. Zaten en son yoreselde sondan birinci olmustum sankiEnisaE sen niye bıraktın kategorileri :)) var mısın yoreselde :))
Üzüldüm canım bilmiyordum geçmiş olsun ..Uzun zamandir siteyi fazla takip etmiyorum. Her nekadar burdan hamilelik takvimimi silmesemde iki aylikken dusuk oldu. Biraz sıkıntılı bir donemdi. Sonra kendimi biraz daha kizimla ilgilenmeye verdim. Simdi tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Yine ayni olursa diye korkularim var. Falan filan iste. Oyle vakit gecti. Zaten en son yoreselde sondan birinci olmustum sanki
Ama genelde yarismalara oy kullaniyorum. Hatirlamana sevindim. Arada ugrarim.
belki kendime gore yarisma cikarsa katilim.
Aynen öyle benim hiç elimden tutan olmadı bu güne kadar nerde olursam olayım annemin evi hariç ben yedirdim ben icirdim bir kaşık bişey bekle medim kimsedenO da sinir bozucu durum(eltine bakması,eltinin çocuklarına bakması,işlerine yardımcı olması)
Evlenmeden önce gidiyor du artık pek vakti olmuyor:)Senin kide seviyor mu balık işini :/
Benimki de sürekli gidiyor tatlı tuzlu su farketmiyor yeter ki olta sallasin :))Evlenmeden önce gidiyor du artık pek vakti olmuyor:)
Sagol canim. Gorusmek uzere. Basarilar diliyorum. Ben seni tutuyorumÜzüldüm canım bilmiyordum geçmiş olsun ..
Çok dikkat et kendine
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
O zaman etiketlerim arada kategoriye göre gelirsin inşallah
Tşk ederim canım benimSagol canim. Gorusmek uzere. Basarilar diliyorum. Ben seni tutuyorum
İyi aksamlar ❤İyi akşamlar gençler
Nasılsın kaptanİyi aksamlar ❤
İyiyim canım sen nasılsın ❤Nasılsın kaptan
kendime topil açtım ona bile sahip çıkamadımİyiyim canım sen nasılsın ❤
Ne zaman takıma geliyorsun