Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
EnisaE EnisaE sen niye bıraktın kategorileri :)) var mısın yoreselde :))
Uzun zamandir siteyi fazla takip etmiyorum. Her nekadar burdan hamilelik takvimimi silmesemde iki aylikken dusuk oldu. Biraz sıkıntılı bir donemdi. Sonra kendimi biraz daha kizimla ilgilenmeye verdim. Simdi tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Yine ayni olursa diye korkularim var. Falan filan iste. Oyle vakit gecti. Zaten en son yoreselde sondan birinci olmustum sanki:olamaz:

Ama genelde yarismalara oy kullaniyorum. Hatirlamana sevindim. Arada ugrarim.
belki kendime gore yarisma cikarsa katilim. :KK68:

Uzun zamandir siteyi fazla takip etmiyorum. Her nekadar burdan hamilelik takvimimi silmesemde iki aylikken dusuk oldu. Biraz sıkıntılı bir donemdi. Sonra kendimi biraz daha kizimla ilgilenmeye verdim. Simdi tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Yine ayni olursa diye korkularim var. Falan filan iste. Oyle vakit gecti. Zaten en son yoreselde sondan birinci olmustum sanki:olamaz:

Ama genelde yarismalara oy kullaniyorum. Hatirlamana sevindim. Arada ugrarim.
belki kendime gore yarisma cikarsa katilim. :KK68:
Üzüldüm canım bilmiyordum geçmiş olsun ..
Çok dikkat et kendine

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻
O zaman etiketlerim arada kategoriye göre gelirsin inşallah :KK66:

O da sinir bozucu durum(eltine bakması,eltinin çocuklarına bakması,işlerine yardımcı olması) :skandal:
Aynen öyle benim hiç elimden tutan olmadı bu güne kadar nerde olursam olayım annemin evi hariç ben yedirdim ben icirdim bir kaşık bişey bekle medim kimseden

Hep benden eksildi biseyler

O yüzden de hak iddia edemiyorlar ne güzel :dondurma:

Allah geçim versin dedim en son o kadar birbirinden nefret ediyorlar aslında ama ben istemiyorum deyince çok sıkı sıkı oldular

Allah geçim versin ama onlara biraz zor benim ahlarimla

Geçen bir düğün yaptık tüm sülale benim yanımda ,eltimle kizi tek başına kalakaldilar öylece bende o kadar üzüldüm ki hallerine yetişemedim hain geceler oynamaya :KK53:

.artık erik dalı ile idare ettim :KK70:

X